Baylar ister evli olun ister bekar mutlaka okuyun

6.793 görüntülenme · 53 yanıt

Paylaş:
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

allah razı olsun kardeşim gercekten cok güzel bi konu emeğine saglık
meraklı24

meraklı24

Yeni Üye · 7 mesaj

çok güzeldi... inşallah ibret alanlardan oluruz. .. ayrıca ben kendimi böyle biriymişim gibi hissediyorum zaten :8 ... umarım böylede olurum...;)
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

gerçekten çok hoştu allah razı olsun canım kardeşim
Rabbim herkesin gönlüne göre versin;)
KÖRDÜĞÜM

KÖRDÜĞÜM

Mübarek Üye · 829 mesaj

ÇOOOK güzeldi nerden alıntı yaptınız öğrenblrmıyım
DiLaRa_I NuR

DiLaRa_I NuR

Mübarek Üye · 2.576 mesaj

ALLAH razı olsun süper bi konuydu... selam ve dua ile
Selçuk_lu

Selçuk_lu

Kıdemli Üye · 161 mesaj

zira açtıgım bu konu yönetim tarafından sebep gösterilmeksizin kapatılmıştı!!!

Yönetim dünyadan bi haber...Kapatılan konuyu başlık değiştir tekrar aç.!
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

Selçuk_luYönetim dünyadan bi haber...Kapatılan konuyu başlık değiştir tekrar aç.!

bu konu bizim sorumlu oldugumuz bölümde..

bi haber oldugumuz konuları sıralarsanız ..

bizde haberdar oluruz inşaALLAH ..

selam ve duai le ..
ilk-nur

ilk-nur

Üye · 41 mesaj

konunun kapatılmasının sebebini de ben anlayamadım, kötü niyet var sanki.
selma2

selma2

Yeni Üye · 6 mesaj

cok guzel her erkek bunu okumalı bence
Nur61

Nur61

Üye · 40 mesaj

cok gzl elinize saglik...
şafakvakti

şafakvakti

Kıdemli Üye · 121 mesaj

sevda hafız ellerine sağlık güzel bir paylaşımdı sıkılmadan okudum bu arada benim tayinim çıktı görüşmek dileğiyle
selimoğlu

selimoğlu

Mübarek Üye · 504 mesaj

aminenurbu konu bizim sorumlu oldugumuz bölümde..

selam ve duai le ..

Aminenur kardeşim, selçuk-lu arkadaşımız ne maksatla ''Yönetim dünyadan bi haber'' dedi bilemem. Ancak şunu üzülerek söyliyeyim ki, yönetimde, üyelere karşı çok alaksız ve ilgisizlik var..

Nedenmi?

Sizinde bizzat şahit olduğunuz üzere, ben bütün ''konularımın silinmesi'' yönünde, yönetimden ve ilgili arkadaşlardan bir talebim oldu..Tabi sesimizi duyan olmadı..

Başka bir konu, bazı üye arkadaşlar arasında hakarete, küfüre varan sataşmalar oluyor. Hiç bir yönetici arkadaştan müdehale olmuyor..Diyorum acaba sitede görevlimi yok, hayır görevlide var..Ama çıkıpta ''Arkadaşlar lütfen'' diyemiyor..Ben bu konudan muzdaribim..

Belki siz yönetici olarak vazifenizi yapıyor olabilirsiniz ama, yönetim sadece sizden ibaret değil..!

Bütün bunları yazarken, niyetim kimsenin hassasiyetini tahrik edip yanlış biçimlere yönlendirmek değil bilesiniz..

Selam ve dualarımla
isfa91

isfa91

Kıdemli Üye · 130 mesaj

çok güzeldi.emegine sağlık
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

selimoğluAminenur kardeşim, selçuk-lu arkadaşımız ne maksatla ''Yönetim dünyadan bi haber'' dedi bilemem. Ancak şunu üzülerek söyliyeyim ki, yönetimde, üyelere karşı çok alaksız ve ilgisizlik var..

Nedenmi?

Sizinde bizzat şahit olduğunuz üzere, ben bütün ''konularımın silinmesi'' yönünde, yönetimden ve ilgili arkadaşlardan bir talebim oldu..Tabi sesimizi duyan olmadı..

Başka bir konu, bazı üye arkadaşlar arasında hakarete, küfüre varan sataşmalar oluyor. Hiç bir yönetici arkadaştan müdehale olmuyor..Diyorum acaba sitede görevlimi yok, hayır görevlide var..Ama çıkıpta ''Arkadaşlar lütfen'' diyemiyor..Ben bu konudan muzdaribim..

Belki siz yönetici olarak vazifenizi yapıyor olabilirsiniz ama, yönetim sadece sizden ibaret değil..!

Bütün bunları yazarken, niyetim kimsenin hassasiyetini tahrik edip yanlış biçimlere yönlendirmek değil bilesiniz..

Selam ve dualarımla

kesinlikle sana katılıyorum kardeşim
konu kirliliği olmasın diye "fazla konularımızı silelim" başlığı atılıyor
başvurduğumuz zamansa konularımız silinmiyor (sözüm tüm görevlilere değil zaten burda herkes birbirini tanıyor)
kaç defa bi kısım konuularımın silinmesi için mod. arkadaşa ulaşmaya çalıştım, ulaştımda ama bana cvp bile yazılmadı neyse...

kusura bakma sevda senin konunda bunları konuştum ama fırsat bulmuşken söylemek istedim hakkını helal et
hayri07

hayri07

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

saolun kardeşim selametle kalın.
Selçuk_lu

Selçuk_lu

Kıdemli Üye · 161 mesaj

aminenur´isimli üyeden Alıntı
bu konu bizim sorumlu oldugumuz bölümde..

selam ve duai le ..

Mademki sizin sorumlu olduğunuz bölümde, buyurun size çözülecek bir sorun.
zira açtıgım bu konu yönetim tarafından sebep gösterilmeksizin kapatılmıştı!!!

konu kapatılıyorsa konuyu açan üyeye nezaketen iki satırlık bir kapatma sebebi yazılır.

Hem yukarıdaki arkadaş ne güzel demiş; yönetim sadece sizden ibaret değil.
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

Selçuk_luMademki sizin sorumlu olduğunuz bölümde, buyurun size çözülecek bir sorun.

konu kapatılıyorsa konuyu açan üyeye nezaketen iki satırlık bir kapatma sebebi yazılır.

Hem yukarıdaki arkadaş ne güzel demiş; yönetim sadece sizden ibaret değil.

selamun aleykum !

kardeşim belki dikkatinizden kaçtı .. malum muhabbet yaklaşık bir yıl önce omuş......

ikinci vurguladıgınız konuda ise .. yine belki dikkatinizden kaçmıştır ..

hemen hemen her bölümde . yönetici kardeşlerimiz yaptıkları faaliyetlerin üyeler tarafından haberdar edildigi konular açtık ve bunu ilgili oldugumuz bölümlerde sabitledik ..

örnek ; )

http://forum.islamiyet.gen.tr/islamda-aile-hayati/87992-islamda-aile-hayati-yapilan-duzenlemeler.html

son olarak şunu eklemek istiyorum ..

aldıgımız kararlar doğrultusunda .. hiç bir konu istişare edilmeden silinmiyor/kapatılmıyor ve mutlaka kapatma sebebi not düşülüyor .. ..

inşaALLAH anlata bilmişimdir ..

burdan sizin aralıcıgınız ile diger üye kardeşlerimizede tekrar duyuralaım ..
istek ve şikayetlerini yapılan düzenlemelerin / değişiklikliklerin not düşüldügü konulara yazmalarıdır .. bunu zaten şahsım adına ben rica etmiştim ...

selam ve dua ile ..
TekBiriz

TekBiriz

Aktif Üye · 80 mesaj

Selamun Aleyküm

İnşaAllah herkesin gönlüne göre İslami bir yuvası olur.Amin.
Nazar57

Nazar57

Mübarek Üye · 1.308 mesaj

Harika bir olay..
Kadın ruhundan anlayan erkeklerin eşimiz olması temennisiyle.
eren emin

eren emin

Mübarek Üye · 831 mesaj

:) çok güzel bişi.......
paylaşımın için Allah razı olsun kardeşim
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.