Noel baba kesmek caiz midir ? :)
1.349 görüntülenme · 9 yanıt
kimkimdirGülüşü Yaralı
:a21::a21::a21:
.
EL CEVAP..Caizdir...
:K :K :K :B:B:B:G:G
ablacım seni takvaehlicom a davet etsem gelirmisin ?:a12::a12:
Gülüşü Yaralıkimkimdir.....ABLA DEĞİL ABİYİM...Kabul edersen...ALLAHCC YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...BESMELE SELAM DUA...Davete icabet sünnettir...TABİKİ...
:K :K :K :B:B:B:G:G
ablacım seni takvaehlicom a davet etsem gelirmisin ?:a12::a12:
kimkimdirGülüşü Yaralı.....ABLA DEĞİL ABİYİM...Kabul edersen...ALLAHCC YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...BESMELE SELAM DUA...Davete icabet sünnettir...TABİKİ...
çok pardon çok özür dilerim :a03:
bizim ağzımız alışmış inan :(
Gülüşü Yaralıkimkimdir....KARDEŞİZ...GÖNÜLDAŞIZ...Allahcc yar ve yardımcın olsun...Siteyi buldum...Üyede olurum İNŞAALLAH...BESMELE...SELAM...DUA...SİZİDE ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ VE MİRZAFORMİBDA YA DAVET EDİYORUM....SELAMETLE...Allahcce emanet ol..O EN GÜZEL VEKİLDİR...
çok pardon çok özür dilerim :a03:
bizim ağzımız alışmış inan :(
kimkimdirGülüşü Yaralı....KARDEŞİZ...GÖNÜLDAŞIZ...Allahcc yar ve yardımcın olsun...Siteyi buldum...Üyede olurum İNŞAALLAH...BESMELE...SELAM...DUA...SİZİDE ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ VE MİRZAFORMİBDA YA DAVET EDİYORUM....SELAMETLE...Allahcce emanet ol..O EN GÜZEL VEKİLDİR...
inşaallah ..
teşekkür ederim Allah razı olsun...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/46057-noel-baba-kesmek-caiz-midir · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İslam'a gore kadının çalışması caiz midir? Şayet caiz ise nelere dikkat edilmeli? Islamda Kadının Yeri ve Önemi 3 cevap
- Şarapçı Noel Baba ! Gündem 17 cevap
- Arif nihat asya'nin dilinden noel baba Edebiyat 4 cevap
- Yılbaşı ve Noel Baba neyimiz olur ? Nasihatler 1 cevap
- İslamda Yılbaşı,Noel Baba,Hindi vs..!! Fıkıh ve Akaîd 6 cevap
- Dask, tarım afet sigortası, kasko, hayat sigortası ve özel sağlık sigortası yaptırmak câiz midir? Emir ve Yasaklar 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.