mücahide çocuk olmanın şartlarını anlatıyorum şimdi

2.679 görüntülenme · 25 yanıt

Paylaş:
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

selamün aleyküm
bismillah..................aa bu güzel bende artık bismillah diye yazıcam konu açarken.neyse biz annem hastaydı o yüzden sohbet yapamıyorduk ama annem iyileşti sohbet yaptık.annem bana mücahide çocukları anlattı bende size anlatcam
1 -dinini anlatıcak ,herkese ama güzel kimsenin kalbini kırmıcaz
2--peygammerimizi anlatıcaz hayatını okucaz çok bilgili olucaz
3-ben herşeyi biliyorum demicez benim günahım yok demicez
4-kimsenin kalbini kırmıcaz allah hidayet versin dicez
5-namaz kılcaz,oruç tutucaz sadaka vercez
6-hırsızlık yapmıcaz
8-büyüklerimize saygılı olucaz
9-güleryüzlü olucaz,misafirleri güzel karşılıcaz,başımızı kapatıcaz
10-sevgili olmıcaz filört çok günah
11-ben cennete gidicem demicez allah bilir
11-bol bol salavat getircez
12 içki içmicez
13-erkeklrin yanında güzel hanım gibi durucaz,edepli terbiyeli olucaz
14-kuran bol bol okucaz,
15-hep şükretcez allah
16sabırlı olucaz allah sabırtlı olanları severmiş
17-israf etmicez,ekmek çpe atmıcaz
18-daha vardı ama aklıma gelmiyo şimdi
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

aklıma geldi ama yukarı yazamıyorum.
18-kavga etmicek.karşımızdaki kavga ederse kavgayı terketcez.allah böyle yapana sevap yazar.
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Mübarek Üye · 2.034 mesaj

:a15: MaşaAllah benim güzel kardeşime..
Annenin anlattıklarını bizede sen burdan anlat olurmu.Öğrendiklerini bizede anlatırtsan mutlu oluruz.Allah celle celalüh e emanet ol:a12:
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

erkeklerde mücahid oluyor.kızlar micahide,mesel a ben mücahide incinur
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

İNCİNURerkeklerde mücahid oluyor.kızlar micahide,mesel a ben mücahide incinur

Selamün Aleyküm Can Nurum, minik ve azimli mücahidem:)...
Anneciğinden de, senden de Rahman c.c razı ve memnun olsun ebeden, sizleri cennet salihalarından eylesin inşallah.. Maşallah, anneciğin ne güzel anlatmış.. Senin de yüreciğine, ellerine sağlık kocaman yüreklim.. Rabbimiz c.c seni razı olduğu hal üzere eylesin, dava yolunda kalbini ve adımlarını sabit eylesin inşallah.. Bayramın nasıl geçiyor bu arada can nurum:)? İnşallah her şey yolundadır.. Rabbimize emanetimsin inşallah.. Baki Selam ve Dualarımla..:H

cakdoc

cakdoc

Mübarek Üye · 1.507 mesaj

masaallah canim ya evet kardesimize katiliyorum bizede aktar buraya annenin dediklerini insallah.. hihi
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

Hasıl ı Kelam:a15: MaşaAllah benim güzel kardeşime..
Annenin anlattıklarını bizede sen burdan anlat olurmu.Öğrendiklerini bizede anlatırtsan mutlu oluruz.Allah celle celalüh e emanet ol:a12:

tamam anlatırım ablacım.hepimiz sevap kazanırız.annem bana anlatınca sevap kazanıyor bende dinleyince sevap kazanıyorum eğer bende öğrendiklerimi hem anlatırsam hemde yaparsam yine sevap kazanıyorum sizde beni dinlerseniz sevap kazanırsınız.allah bol bol sevap yazsın işallah:a16::
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

aliye_aliye
Selamün Aleyküm Can Nurum, minik ve azimli mücahidem:)...
Anneciğinden de, senden de Rahman c.c razı ve memnun olsun ebeden, sizleri cennet salihalarından eylesin inşallah.. Maşallah, anneciğin ne güzel anlatmış.. Senin de yüreciğine, ellerine sağlık kocaman yüreklim.. Rabbimiz c.c seni razı olduğu hal üzere eylesin, dava yolunda kalbini ve adımlarını sabit eylesin inşallah.. Bayramın nasıl geçiyor bu arada can nurum:)? İnşallah her şey yolundadır.. Rabbimize emanetimsin inşallah.. Baki Selam ve Dualarımla..:H

aleyküme selam mücahide ablacım.ben mücahidde olurum demi.yani ben mücahideyim deyince günah olmaz heralde.allah senden de razı olsun .ecmaiin olsun:a12:bayram iyi çok güzel geçiyor evde hep misafir var kalabalık yani.ben ona yardım ettim bana dinlen dedi.ama annem çok yoruluyor.elide ağrıyor bişeyi tutamıyor çok üzülüyorum yani.işallah kötü bişey olmaz ablacım.
Huyela

Huyela

Mübarek Üye · 2.345 mesaj

İNCİNURerkeklerde mücahid oluyor.kızlar micahide,mesel a ben mücahide incinur

:) :) Maşâallah.

Mübarek olsun.

Annenizin kıymetini biliniz.
Bir tel parçası ol ama büyüklerin cereyanını naklet...
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

cakdocmasaallah canim ya evet kardesimize katiliyorum bizede aktar buraya annenin dediklerini insallah.. hihi

tamam anlatırım abla derslerim olmadığı zaman.perşembe akşamları sohbet yapıyoruz annemle.bende size cumartesi günleri anlatırım.allaha emanet ol ablacım:a15::a15::a15:
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

Huyela:) :) Maşâallah.

Mübarek olsun.

Annenizin kıymetini biliniz.

sizede maşallah abicim:a16:annaemin kıymetini biliyorum tabi ben.annem hakkını helal etmezse ben cennete gidemem .babamla anneme çok saygılı davranıyorum.allaha emanet ol abi.
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

aşağı düşmüş ondan tıkladım.
mervenur16

mervenur16

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Bize aktarmaya devam et.
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

mervenur16Bize aktarmaya devam et.

tamam anlatırım ablacım.allaha emanet ol ablacım.
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

aleykum selam benım mınık mucahıdem..yuce mevlam bata anacıgından sonrada senden razı olsun..gul yuzlumm özude sözude gul olan nurum rabbım istedıklerının kat katını versın yaradanın hayırlı kullu efendımızın sefaatıne nail olacagı ummedden olursun inşa-ALLAH ömrun hak yolunda sonmeyen bir işik gıbı olsun..etrafına hayırlı bır MUCAHIDE olmak nasibıyle yaradana emanat olasın gul yuzlu nurum...
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

>AYLİN<aleykum selam benım mınık mucahıdem..yuce mevlam bata anacıgından sonrada senden razı olsun..gul yuzlumm özude sözude gul olan nurum rabbım istedıklerının kat katını versın yaradanın hayırlı kullu efendımızın sefaatıne nail olacagı ummedden olursun inşa-ALLAH ömrun hak yolunda sonmeyen bir işik gıbı olsun..etrafına hayırlı bır MUCAHIDE olmak nasibıyle yaradana emanat olasın gul yuzlu nurum...

selamün aleyküm mücahide ablacım:a15:ne güzel hep böyle diyelim tamammı.biz çok okumalıyız ablacım.kıyamet yaklaşınca sahte hocalar çıkcakmış annem söledi.kuran okucaz bol bol .kuranı deyiştirmek isteyenlere inanmıcaz.başörtüsü yok diceklermiş ama biz onlara inanmıcaz.allah onlara hesap sorcak.peygemmerimizin hayatını okucaz hep onu örnek alıcaz.mücahide allah yolundan ayrılmaz.
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

İNCİNURselamün aleyküm mücahide ablacım:a15:ne güzel hep böyle diyelim tamammı.biz çok okumalıyız ablacım.kıyamet yaklaşınca sahte hocalar çıkcakmış annem söledi.kuran okucaz bol bol .kuranı deyiştirmek isteyenlere inanmıcaz.başörtüsü yok diceklermiş ama biz onlara inanmıcaz.allah onlara hesap sorcak.peygemmerimizin hayatını okucaz hep onu örnek alıcaz.mücahide allah yolundan ayrılmaz.

tamam can mucahıdem benım artık böyle diyoruz.rabbım mahserı alemde saf temız olarak karsısına cımayı nasip eylesın esirgesın bizi munafıklardan..rabbım yollarımıza tas koyanlara onu kabul etyemenlere hidayet nasip etsın hak yolunu bulsunlar inşa-ALLAH can nurum..
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Selamün Aleyküm..
Küçük Mücahidemiz İncinur.. Bu ne güzel ne faydalı paylaşımdır böyle.. Maşallah sana.. Allah ailenden razı olsun senin gibi bir mücahide hanım yetiştirdikleri için.. Allah sana hayırlı ömürler versin.. Allaha emanet ol inşallah.
Selam ve dua ile..
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

guo1903, post: 878378, member: 52109[sıze="4"]selamün aleyküm..
Küçük mücahidemiz incinur.. Bu ne güzel ne faydalı paylaşımdır böyle.. Maşallah sana.. Allah ailenden razı olsun senin gibi bir mücahide hanım yetiştirdikleri için.. Allah sana hayırlı ömürler versin.. Allaha emanet ol inşallah.
Selam ve dua ile..
[/sıze]

aleyküme selam engin abicim.selamını almamışım üzüldüm hakkını helal et abi.
Sende allaha emanet ol .kızınıda öpüyorm
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

canım İncicim ne güzel bilgiler vermişsin bizlere maşallah
allah razı olsun miniğim
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.