BuRçLaRıN KöTü YöNlErİ
4.965 görüntülenme · 46 yanıt
OĞLAK
- Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım hangi kayda değer insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş?
NE İSTİYO BEN DEN ANLAMADIM Kİ
- Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım hangi kayda değer insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş?
mervenur16, post: 869470, member: 22944OĞLAK
Hepimize gıcık bunlar kardeş. Bana neler sölemişler..:a35::a35:
BALIK
- Senin maşALLAH hayalgücün pek gelişmiştir. Sürekli FBI'dan ya da CIA'den birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne sonunda kafayı yiyceksin. Ama sen en iyisi hayallerinle başbaşa kal, nasılsa arkadaşlarının arasında en ufak bir dikkat çeken tarafın yok, kendine güveni olmayan öyle sessiz sedasız bir tipsin işte...
Tutmadı pekkk :D:D
- Senin maşALLAH hayalgücün pek gelişmiştir. Sürekli FBI'dan ya da CIA'den birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne sonunda kafayı yiyceksin. Ama sen en iyisi hayallerinle başbaşa kal, nasılsa arkadaşlarının arasında en ufak bir dikkat çeken tarafın yok, kendine güveni olmayan öyle sessiz sedasız bir tipsin işte...
misbah_ı_nevvarBALIK
Tuttuğu kadar artık... :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/46000-burclarin-kotu-yonleri · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- BURÇLARIN DİNDE YERİ VAR MI? Nasihatler 8 cevap
- Burçların sayısı ve neye göre isim veridiği İslami Bilgi ve Kaynaklar 1 cevap
- .....Maden Suyunun Bilinmeyen Yönleri..... Sağlık ve Yaşam 17 cevap
- İmam Nevevî'nin İLGİNÇ YÖNLERİ İslam Alimlerimiz - Büyüklerimiz 4 cevap
- Flörtün Zararları(Tüm yönleri ve Sebepleriyle)!! İslam'da Aile Hayatı 4 cevap
- Maden suyunun bilinmeyen yönleri! COK FAYDALI Sağlık ve Yaşam 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.