Sabah şerifleriniz hayırlı olsun
4.005 görüntülenme · 35 yanıt
EFECE, post: 861566, member: 40403HAYIR AMA SIKINTILAR VAR ABLA dine yönelmeden önce yaptıgım bazı yanlışlar şimdi bni zorluyor inşALLAH sıkıntılarımı atlatırım
selamın aleyküm hayırlı sabahlar allah yar ve yardımcın olsun,gönlünü ferah tut allaha sıgın atlatamayacağın dert yoktur.yaşadıklarını bilmiyorum ama her ne olursa olsun rabbim çok büyük selam ve dua ile kal
EFECE, post: 861576, member: 37970abla ben ön muhasebedeyim şimdilik ama bayramda çıkyorum ALLAHIN İZNİYLE , ayriyeten açık ögretim işletme 3.sınıftayım dualarınızda beni de unutmayın inşALLAH
nerelisin sanırım konyalısın
evet bende konyadayım kunduracılarda malzeme satan bir firmada muhasebeciyim ama su deposunda oturuyorum sen nerdesin kardeşim
oturduğun ev benim işyerine yakın tanışırız inşallah kardeş işyerinde evime yakın neden işden ayrılacaksın şartlarımı iyi değil kardeş
Yok abla estagfirullah eyüp sultan hazretlerinin yanına geldik mi yanınıza ugrarız inşallah
senin iş yerin aykent te degil mi nasıl yakın
benim işyerimde senin evine yakın su deposu hangi su deposu bosna tarafındaki mi ,karaaslan tarafındaki mi ?? Mengene tarafında kimi
benim işyerimde senin evine yakın su deposu hangi su deposu bosna tarafındaki mi ,karaaslan tarafındaki mi ?? Mengene tarafında kimi
gulcan_mevlut, post: 861613, member: 23787Heyy beni unutunuz ben istanbulda oturuyorum diye saaf dışımı oldum üzüldüm :(
yok kardeş olurmu istanbuldada görümcem var benim bimde muhasebeci üzülme kardeşim konyadan istediğin birşey var gönderelim
EFECE, post: 861617, member: 69715Yok abla estagfirullah eyüp sultan hazretlerinin yanına geldik mi yanınıza ugrarız inşallah
yok aykent çok uzak orası ankara -aksaray yolu üzeri benim ki bankaların arkası asya finansın arkasındayım ben tekstilcilere yakın evimde bosnadaki su deposu
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45789-sabah-serifleriniz-hayirli-olsun · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.