bebişlerim
5.379 görüntülenme · 66 yanıt
cakdoc, post: 859914, member: 49501bayildim bayildim bayildim hepsine Allah herkese nasip etsin insaallah dayanamicam opucem mucks bebisleye:)
amin amin kardeşim sağolasın aslında ben 2006da açmıştım bebeklerle ilgili formda silinmiş gerçi resimlerde silinmişti bu bebişleri görünce dayanamadım tekrardan açtım.rabbim razı olsun:a07:

MELİNAY, post: 859915, member: 90761Hepsi birbirinden şirin favorim sondan 2. Bebiş rabbim tüm evlat hasreti çeken kardeşlerimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah paylaşımın ve emeğin için rabbim razı olsun kardeşim
rabbim sizlerdende razı olsun kardeşim.Amin amin cümlemize hayırlı evlatlar başta nasip etsin:a27:

s.s.s, post: 859916, member: 20924MAŞALLAH çok tatlılar.
sağolasın nevin kardeşim.
bişey değil kardeşim çok sağol rabbim sizede nasip etsin eğer yoksa:a03:

neslihantozan, post: 859927, member: 3585maşallah nevin kardeşim ne güzel bebiş bunlar
selametle can arkadaşm.......
selametle kardeşim.dimi çok tatlılar maşallah yaa:a27:

çok tatlilar kardesim... saolasin.. dünyanin en temiz ve an masum varliklari oldugu için olsa gerek her baktigimda ebessüm ederim...emegine saglik...
maşaALLAH maşaALLAH.. rabbim nazarlardan esirgesin..
(hepsi aynı bebekmi banamı öyle geldi..gerçi bunlar bebeklikten çıkmışlar.. küçük hanım olmuşlar artık ablası :):))
emegine saglık
(hepsi aynı bebekmi banamı öyle geldi..gerçi bunlar bebeklikten çıkmışlar.. küçük hanım olmuşlar artık ablası :):))
emegine saglık
yalniz_yolcu, post: 859946, member: 91651çok tatlilar kardesim... saolasin.. dünyanin en temiz ve an masum varliklari oldugu için olsa gerek her baktigimda ebessüm ederim...emegine saglik...
önemli değil kardeşim.evet bencede.çok tontonlar:a14:

aminenur, post: 859957, member: 40403maşaALLAH maşaALLAH.. rabbim nazarlardan esirgesin..
emegine saglık
evet sanırım öle selmacım aynı çoğu.ama çok tatlı çıkmışlar maşallah. bencede küçük birer hanfendiler:)

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45672-bebislerim · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.