🔒 ......................dertleşmek isteyenler buraya......................
5.459 görüntülenme · 67 yanıt
runya, post: 859305, member: 91123yazdığınıza çok sevindim hoşbulduk
nasılsınız
iyyiz hamd olsun sen nasılsınnn bizde merrveyle diyorduk bizden başka kmise yokmu diyeeee...nerden katılılıyorsun runyaaaa yenimisin burdaaaa
Bilnur, post: 859308, member: 74557iyyiz hamd olsun sen nasılsınnn bizde merrveyle diyorduk bizden başka kmise yokmu diyeeee...nerden katılılıyorsun runyaaaa yenimisin burdaaaa
ismimin yanı isim harflerimin yerlerı değişmiş:a04: abla kımse anlamaz böyle merve nin
mervenur1, post: 859310, member: 20924ismimin yanı isim harflerimin yerlerı değişmiş:a04: abla kımse anlamaz böyle merve nin
hahaha farkettim hemen düzelttim merveee kusura bakmaaa:a12:nuryaa ben iskenderunn merveee maraştannn..sende yan köyden yakınsın bizleree:a34:
mervenur1, post: 859309, member: 22491birnur abla sohbetimiz güzeldi iki kişilik bir dertlesme oldu ama güzel di yapalım bazen sen benım konuya gel burdan dertlesiriz simdi uyumam lazım sabah uyanamıyorum annem kızıyo
merve birnur değil bilnurr sitede bide birnur var o başkaaa...sohbetin için teşekkürler canımm çok iyi oldu seni çok sevdim mervecimmm...hadi allah rahatlık versin sana tamam gelirim dertleşiriz..inşallah...ben görmessem bile çağır oldumu...hadi a.e.o..öptüm seni...:a14:
Bilnur, post: 859320, member: 74557merve birnur değil bilnurr sitede bide birnur var o başkaaa...sohbetin için teşekkürler canımm çok iyi oldu seni çok sevdim mervecimmm...hadi allah rahatlık versin sana tamam gelirim dertleşiriz..inşallah...ben görmessem bile çağır oldumu...hadi a.e.o..öptüm seni...:a14:
kusura bakma abla uyku gelınce:a03: tamam abla pencereden cagırırm zaten yakınsın bana duyunca hemen gel
Bilnur, post: 859320, member: 74557merve birnur değil bilnurr sitede bide birnur var o başkaaa...sohbetin için teşekkürler canımm çok iyi oldu seni çok sevdim mervecimmm...hadi allah rahatlık versin sana tamam gelirim dertleşiriz..inşallah...ben görmessem bile çağır oldumu...hadi a.e.o..öptüm seni...:a14:[/QUOT hani bana da öpücük yokmu :a29:allah rahatlık versin
runya, post: 859322, member: 85852doğrudur o konuda haklısın katılıyorum ama bence mersine has bişey deyil sence
tabi mersıne has degıl bır cok sehırde daha kotuler var ben o zaman konya kayserı falan gezdım sonra mersıne gıttım konyada ınsanlar bıze hep bacı gözu ile baktılar mersıne gıdıp onlarıda öyle görünce mersın insanı bıraz kötü geldi ama üzerine alınma abla
mervenur1, post: 859327, member: 87927tabi mersıne has degıl bır cok sehırde daha kotuler var ben o zaman konya kayserı falan gezdım sonra mersıne gıttım konyada ınsanlar bıze hep bacı gözu ile baktılar mersıne gıdıp onlarıda öyle görünce mersın insanı bıraz kötü geldi ama üzerine alınma abla
erkek deyilimki alınıyım bitanem yaşın kaç gülüm:a12:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45632-dertlesmek-isteyenler-buraya · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.