:( Müslümanlara Hayvan Diyen Şarkıyı Birinci Seçtiler

2.232 görüntülenme · 25 yanıt

Paylaş:
kardelenkiz

kardelenkiz

Üye · 18 mesaj

RE: :( Müslümanlara Hayvan Diyen Şarkıyı Birinci Seçtiler

s.a. kardeşim..Allah böyle insanların belasını versin demek bile istemiyorum çünkü onlar öyle varlıklarki belanın bile nereden ve neden geldiğini anlayamazlar.bu yüzden birtek diyebileceğim allah'ım(C.C.)onları ıslah etsin.
kardelenkiz

kardelenkiz

Üye · 18 mesaj

s.a. kardeşim..Allah böyle insanların belasını versin demek bile istemiyorum çünkü onlar öyle varlıklarki belanın bile nereden ve neden geldiğini anlayamazlar.bu yüzden birtek diyebileceğim Allah'ım(C.C.)onları ıslah etsin.
amine nur

amine nur

Kıdemli Üye · 173 mesaj

:@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@
Kalb-i selim

Kalb-i selim

Mübarek Üye · 822 mesaj

Selamun Aleykum

Yazık... İnsan çok yazık..
Bilmezki asıl hayvanın kendisi olduğunu. Bilmez ki hayvanın bile ondan daha iyi olduğu..

İnkar edenlerin örneği bağırıp çağırmadan başka bir şey işitmeyip (duyduğu veya bağırdığı şeyin anlamını bilmeyen ve sürekli) haykıran (bir hayvan)ın örneği gibidir. Onlar, sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler; bundan dolayı akıl erdiremezler. (BAKARA SURESİ / 171)
...İnkar edenler ise, metalanırlar ve hayvanların yemesi gibi yerler; ateş, onlar için bir konaklama yeridir. (MUHAMMED SURESİ / 12)

Allah Kıyamet gününde hüküm verecektir ve Allah'ın indirdiklerine hükm etmeyenler Kaybedenler olacaktır..

Allah'ın ve tüm Müslümanların laneti İnkarcıların üzerine olsun..
Paylaşım için Teşekkür..
Allahaısmarladık... B)
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Tugbis

Tugbis

Mübarek Üye · 679 mesaj

:o

Allah yardimcimiz olsun . Paylasim icin Allah razi olsun , Hayirli gunler, dualarda bulsumak uzere.
ZEHRA MELEK

ZEHRA MELEK

Mübarek Üye · 913 mesaj

Ayyyy çok kızdııııım, bu ne yaaaa,ALLAH ıslah etsin başka bi şey diyemiyorum çok kızdım.:@
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.