s.a. kardeşim..Allah böyle insanların belasını versin demek bile istemiyorum çünkü onlar öyle varlıklarki belanın bile nereden ve neden geldiğini anlayamazlar.bu yüzden birtek diyebileceğim allah'ım(C.C.)onları ıslah etsin.
:( Müslümanlara Hayvan Diyen Şarkıyı Birinci Seçtiler
2.232 görüntülenme · 25 yanıt
RE: :( Müslümanlara Hayvan Diyen Şarkıyı Birinci Seçtiler
s.a. kardeşim..Allah böyle insanların belasını versin demek bile istemiyorum çünkü onlar öyle varlıklarki belanın bile nereden ve neden geldiğini anlayamazlar.bu yüzden birtek diyebileceğim allah'ım(C.C.)onları ıslah etsin.
s.a. kardeşim..Allah böyle insanların belasını versin demek bile istemiyorum çünkü onlar öyle varlıklarki belanın bile nereden ve neden geldiğini anlayamazlar.bu yüzden birtek diyebileceğim Allah'ım(C.C.)onları ıslah etsin.
s.a. kardeşim..Allah böyle insanların belasını versin demek bile istemiyorum çünkü onlar öyle varlıklarki belanın bile nereden ve neden geldiğini anlayamazlar.bu yüzden birtek diyebileceğim Allah'ım(C.C.)onları ıslah etsin.
Selamun Aleykum
Yazık... İnsan çok yazık..
Bilmezki asıl hayvanın kendisi olduğunu. Bilmez ki hayvanın bile ondan daha iyi olduğu..
İnkar edenlerin örneği bağırıp çağırmadan başka bir şey işitmeyip (duyduğu veya bağırdığı şeyin anlamını bilmeyen ve sürekli) haykıran (bir hayvan)ın örneği gibidir. Onlar, sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler; bundan dolayı akıl erdiremezler. (BAKARA SURESİ / 171)
...İnkar edenler ise, metalanırlar ve hayvanların yemesi gibi yerler; ateş, onlar için bir konaklama yeridir. (MUHAMMED SURESİ / 12)
Allah Kıyamet gününde hüküm verecektir ve Allah'ın indirdiklerine hükm etmeyenler Kaybedenler olacaktır..
Allah'ın ve tüm Müslümanların laneti İnkarcıların üzerine olsun..
Paylaşım için Teşekkür..
Allahaısmarladık... B)
Selamun Aleykum
Yazık... İnsan çok yazık..
Bilmezki asıl hayvanın kendisi olduğunu. Bilmez ki hayvanın bile ondan daha iyi olduğu..
İnkar edenlerin örneği bağırıp çağırmadan başka bir şey işitmeyip (duyduğu veya bağırdığı şeyin anlamını bilmeyen ve sürekli) haykıran (bir hayvan)ın örneği gibidir. Onlar, sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler; bundan dolayı akıl erdiremezler. (BAKARA SURESİ / 171)
...İnkar edenler ise, metalanırlar ve hayvanların yemesi gibi yerler; ateş, onlar için bir konaklama yeridir. (MUHAMMED SURESİ / 12)
Allah Kıyamet gününde hüküm verecektir ve Allah'ın indirdiklerine hükm etmeyenler Kaybedenler olacaktır..
Allah'ın ve tüm Müslümanların laneti İnkarcıların üzerine olsun..
Paylaşım için Teşekkür..
Allahaısmarladık... B)
O gün mal ve evlat fayda vermez.
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Ancak Allah'a Selim bir kalple gelenler müstesna.
(Şuara 88-89)
Ayyyy çok kızdııııım, bu ne yaaaa,ALLAH ıslah etsin başka bi şey diyemiyorum çok kızdım.:@
Ayyyy çok kızdııııım, bu ne yaaaa,ALLAH ıslah etsin başka bi şey diyemiyorum çok kızdım.:@
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/456-muslumanlara-hayvan-diyen-sarkiyi-birinci-sectiler · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- AĞZINIZDAN ÇIKAN ŞARKIYI KULAĞINIZ DUYUYORMU Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 83 cevap
- SONRADAN MÜSLÜMAN OLANLAR NEDEN İSLAMI SEÇTİLER... Dini sohbet 1 cevap
- Birinci senem Kutlama ve Tebrik Mesajları 22 cevap
- ''Birinci Söz'' Risale Nur küçüklerde dinleyelim Risale-i Nur 3 cevap
- Birinci Farz-''ZİKRULLAH''-ELLİDÖRT FARZ ŞERHİ Fıkıh ve Akaîd 2 cevap
- Birinci Söz Klibi için destek! Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.