Gözler...........

1.623 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

arkadaşlar hani nişanlılık dönemindeki büyülü diye adlandırılan bir atmosfer olurya (yaşayanlar bilir) hani evlendikten sonra etkisinin kaybedildiği söylenen. İnanmayın yok böyle birşey

akşam yemeğinde yada karşı karşıya olduğunuz sakin bir anda eşinizin gözlerine hafif bir tebessümle bakın, sizin bakışınızda anlam aradığını farkettiğinizde biraz daha tebessüm edin , ne oldu diye sorarsa 2-3 saniye duraksayıp "bilmem belkide bu bakışı hatırlamak için" deyin. Eski atmosferin estiğini farkedeceksiniz.

Eşinizden Bu sessiz bakışları eksik etmediğiniz müddetçe ilke heyecan ve hevesiniz kaybolmaz inş. Mutlaka ama mutlaka arada bir gözlere dikkat edin.

ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

bilmem ben cok mu toz pembe dusunuyorum..ama hayalımdekı evlılık stili muhtesem :) her halde ben böyle dusundukce ve boyle hayal etmeye devam ettıkce muhtesem ötesı bir yuvam olucak(aminnnnnnnnn)
kimse mutsuz olsun istemez zaten...
umarım herkes yasanması gerektıgı gibi yasar bu heyecanı...
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
abı_hayat

abı_hayat

>AYLİN<bilmem ben cok mu toz pembe dusunuyorum..ama hayalımdekı evlılık stili muhtesem :) her halde ben böyle dusundukce ve boyle hayal etmeye devam ettıkce muhtesem ötesı bir yuvam olucak(aminnnnnnnnn)
kimse mutsuz olsun istemez zaten...
umarım herkes yasanması gerektıgı gibi yasar bu heyecanı...

inş. düşlediğinizden daha mutlu bir evliliğiniz olur kardeşim...
abı_hayat

abı_hayat

...........:a44::a44::a44:............
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

abı_hayat
arkadaşlar hani nişanlılık dönemindeki büyülü diye adlandırılan bir atmosfer olurya (yaşayanlar bilir) hani evlendikten sonra etkisinin kaybedildiği söylenen. İnanmayın yok böyle birşey

akşam yemeğinde yada karşı karşıya olduğunuz sakin bir anda eşinizin gözlerine hafif bir tebessümle bakın, sizin bakışınızda anlam aradığını farkettiğinizde biraz daha tebessüm edin , ne oldu diye sorarsa 2-3 saniye duraksayıp "bilmem belkide bu bakışı hatırlamak için" deyin. Eski atmosferin estiğini farkedeceksiniz.

Eşinizden Bu sessiz bakışları eksik etmediğiniz müddetçe ilke heyecan ve hevesiniz kaybolmaz inş. Mutlaka ama mutlaka arada bir gözlere dikkat edin.

görevin büyüğü kadına düşüo zaten sen ilgisiz falan olursan eski dönem kalmaz yerine yeni dönem geir.sen nasıl gidersen yuvanı nasıl mutlu edersen huzur verirsen eşinde senin younda gider ve hep mutlu olunur.eskisis gibi ışıl ışıl bakar
selimkalb

selimkalb

Üye · 13 mesaj

kardeşlerim, haddim olmayarak tecrübeli bir abinizden tavsiye isterseniz. Kavlen dua ile birlikte önemli olan fiilen duada gayretli olmak gerek. Böyle önemli konularda Efendimiz (sav) in tavsiyelerini dinlersek inşaallah sonu hayırlı olur.slm ve dua ile
abı_hayat

abı_hayat

mervenur1görevin büyüğü kadına düşüo zaten sen ilgisiz falan olursan eski dönem kalmaz yerine yeni dönem geir.sen nasıl gidersen yuvanı nasıl mutlu edersen huzur verirsen eşinde senin younda gider ve hep mutlu olunur.eskisis gibi ışıl ışıl bakar

Haklısın kardeşim.
İnş. başarabilenlerden olurum...:a03::a03::a03:
abı_hayat

abı_hayat

selimkalbkardeşlerim, haddim olmayarak tecrübeli bir abinizden tavsiye isterseniz. Kavlen dua ile birlikte önemli olan fiilen duada gayretli olmak gerek. Böyle önemli konularda Efendimiz (sav) in tavsiyelerini dinlersek inşaallah sonu hayırlı olur.slm ve dua ile

Estğ. abicim haklısınız.
Gözlerinize sağlık...
misbah_ı_nevvar

misbah_ı_nevvar

Kıdemli Üye · 204 mesaj

evlendiğimde deneyeceğim :D:D
abı_hayat

abı_hayat

misbah_ı_nevvarevlendiğimde deneyeceğim :D:D

inşaAllah kardeşim....
Paylaş: