kamera programı arıyorum

2.822 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

s.a
premier model pc 1996
bu kameranın programını bulabilirmisiniz ?

ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

ekremeees.a
premier model pc 1996
bu kameranın programını bulabilirmisiniz ?

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatüh ekrem kardeşim.
Bu ne kamerası Webcam'mi yoksa El kamerasımı
Özellikleri ne tam olarak yazarsanız size belki daha iyi yardımcı olacak biri çıkacaktır kardeşim.
Allah’a emanet olun,
Selam ve baki dua ile kalın.

Kedi, Aslangiller familyasındandır. Ama 40 tane Kedi bir araya gelse, bir tane Aslan etmez.
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

Delete
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatüh ekrem kardeşim.
Bu ne kamerası Webcam'mi yoksa El kamerasımı
Özellikleri ne tam olarak yazarsanız size belki daha iyi yardımcı olacak biri çıkacaktır kardeşim.
Allah’a emanet olun,
Selam ve baki dua ile kalın.

Kedi, Aslangiller familyasındandır. Ama 40 tane Kedi bir araya gelse, bir tane Aslan etmez.

abi bilgisayar kamerasıydı
ilgilendiğin için sağol
ben buldum programı ama bir türlü kuramadım olmuyo
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

manav

manav

Aktif Üye · 78 mesaj

selamün aleyküm arkadaşlar bende format attım ama ses aygıtı yok diyor hoperlörlerden ses gelmiyor yardımcı olabilirmisiniz A.e.olun
Delete

Delete

manav, post: 862719, member: 76958selamün aleyküm arkadaşlar bende format attım ama ses aygıtı yok diyor hoperlörlerden ses gelmiyor yardımcı olabilirmisiniz A.e.olun

Her hangi bir yerden bilgisayarımı sağ tıklayın ve Özellikleri tıklayın. Donanım sekmesinden Aygıt yöneticisini tıklayın.

Burada en altta Sistem aygıtlarının önündeki artıyı tıklayın ve burada ki sürücülerde önünde sarı ünlem işaretli olan varsa, bunları sağ tıklayıp sürücü güncelleştir diyin ve anakart CD nizi takın ve Anakart CD nizin bulunduğu yolu gösterin ve PC yeniden başlatın, ses gelecektir kardeşim.

Yine ses gelmezse hoparlörünüzün bulunduğu Jack ı çıkarıp takın ve sağ altta bir uyarı çıkacaktır, bu uyarıya tıklayın ve hoparlörü seçin.

Yani bu anlattığım son anakartlar için geçerli olan uygulamalar kardeşim.

Allah'a emanet olun.
deli çavuş

deli çavuş

Yeni Üye · 7 mesaj

selamün aleyküm allahın selamı üzerinize olsun benim sony dcr 285 el kameram var vista uyumlu setabını arıyorum yardımcı olursanız sevinirim allaha emanet olun
Delete

Delete

deli çavuş, post: 871954, member: 37970selamün aleyküm allahın selamı üzerinize olsun benim sony dcr 285 el kameram var vista uyumlu setabını arıyorum yardımcı olursanız sevinirim allaha emanet olun

Bir de buraya bak deli çavuş Sony Electronics .80702 driver - Sony Electronics Camera Drivers - .80702
deli çavuş

deli çavuş

Yeni Üye · 7 mesaj

sagolasın allah razı olsun ilgilendinizya allah gönlünüze göre versin ama vista uyumlu deyil yinede sagolun allahın selamı üzerinize olsun
Delete

Delete

deli çavuş, post: 871987, member: 37970sagolasın allah razı olsun ilgilendinizya allah gönlünüze göre versin ama vista uyumlu deyil yinede sagolun allahın selamı üzerinize olsun

Allah sizden de razı olsun kardeşim,
O zaman birde bu sony nin kendi sitesinden bakın,
http://www.sony.com.tr/section/ana-sayfa
Ya da Google dan aratın kardeşim,
Allah'a emanet olun.
deli çavuş

deli çavuş

Yeni Üye · 7 mesaj

hayırlı akşamlar selamün aleyküm kardeşler ben fotoshop cs3 egitim sidisi arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim allaha emanet olun şimdiden allah raı olsun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.