hasta kardeşinize dua edermisiniz lütttfenn

14.893 görüntülenme · 166 yanıt

Paylaş:
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

nevin_70, post: 861913, member: 65549Canim kardesim gececek hastaligin buna inan,bu sana Rabbimin verdigi bir sinav diye dusun. Cevremizdeki insanlar maalesef zaman zaman moralimizi bozabilir ama sen kimsenin senin moraliniz bozmasina izin vermeyeceksin cunku sen cok ama cok guclu olmak zorundasin.Guzel haberlerini bekliyorum. Yasin cok kucuk bak onunde kocaman piril piril bir gelecek bekliyor seni. Allah a emanet ol canim.

inşallah ablacım geçecek bu günler her ne kadar ben güçlü olamasamda öyle zor bi hastalık ki allah kimseye vermesin inşallah rabbim yar ve yardımcımız olsun diyorum kulundan değil allah tan geldi bu hastalık ondan gelene boynumuz kıldan ince derdi verende o alacak olanda o bugünkü gününe çok şükür diyorum desteğin için sağol ablacım
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

nurullah_1986, post: 861939, member: 88924s.a yüce rabbim o kadar merhametliki elini açıp kalpten dua eden hiç bir kulunu geri çevirmez çin rahat olsun kardesim inşalah sağlığımıza kavuşacağız dualarla ben istanbuldayım tedavim çok rahat her sabah dispansere gidip ilaçlarımı içiyorum o kadar. dispanserde çok yakın bana yani bi zorluk çekmiyorum çok şükür.insallh çektiğin sıkıntıların mükafatını rabbim verir kardesim hayırlı şifalar rabbime emanet ol kafana bisey takma sakın kuruntu yapma hastalığın en büyük düşmanı bu düşünmek üzülmek sakın kendini üzme gıdanada iyi bak..

sağol nurullah kardeşim bende dispansere değilde sağlık ocağında aile hekimimden alıyorum hergün sabah gidip içiyorum ülkemizde herşey prosedürüne uygun olarak yapılıyo ya güya prosüdür böyleymiş kaçlı tedavi alıyorsun yani kaç ilaç içiyorsun ben ilk zamanlarda çok zorlanıyordum 12 tane ilaç birden içiyordum ama şimdi azaldı rahat kullanıyorum çok şükür allah aemanet ol dualarda unutma inşallah benide dualarım seninle kardeşim
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

Rabbım acil şifalar versin kardeşim.
EFECE

EFECE

Mübarek Üye · 515 mesaj

ALLAH cc YAR VE YARDIMCIN OLSUN ABLACIM RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİNN İNŞAALLAH
nurullah_1986

nurullah_1986

Kıdemli Üye · 117 mesaj

elanaz 21 sağol nurullah kardeşim bende dispansere değilde sağlık ocağında aile hekimimden alıyorum hergün sabah gidip içiyorum ülkemizde herşey prosedürüne uygun olarak yapılıyo ya güya prosüdür böyleymiş kaçlı tedavi alıyorsun yani kaç ilaç içiyorsun ben ilk zamanlarda çok zorlanıyordum 12 tane ilaç birden içiyordum ama şimdi azaldı rahat kullanıyorum çok şükür allah aemanet ol dualarda unutma inşallah benide dualarım seninle kardeşim

s.a kardes bende ilk iki ay 12 tane aldım iki aydan sonra azaldı yani üç oldu ilaç sayısı öle devam ediyo.benimde dualırım seninle kardesim ALLAHA EMANET OL kafana bisey takma sakın rabbimize kalpten teslim ol sadece hayırlı şifalar kardesim..
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

nurullah_1986, post: 863974, member: 46822s.a kardes bende ilk iki ay 12 tane aldım iki aydan sonra azaldı yani üç oldu ilaç sayısı öle devam ediyo.benimde dualırım seninle kardesim ALLAHA EMANET OL kafana bisey takma sakın rabbimize kalpten teslim ol sadece hayırlı şifalar kardesim..

sağolasın canım kardeşim allah razı olsun duaların için ben 1 ay 12 tane aldım daha sonra 8 e düştü şimdide 3 tane alıyorum inşallah bu sıkıntılt günler geçecek rabbim büyüktür
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

selamün aleyküm kardeşim.RABBİM bir an önce acil şifalar versin inşallah.sıkıntılarınız son bulsun ve huzura kavuşun inşallah.ALLAHA emanet olun
murat kocc

murat kocc

Yeni Üye · 2 mesaj

allahım tez zamanda şifanı verir inşallah
berkuk

berkuk

Üye · 11 mesaj

elanaz 21SelAMÜN aleyküm kardeşlerim ben 21 yaşında tüberküloz hastasıyım yani verem ve yaklaşık 6 aydır tedavi görüyorum rabbim beni büyük bi sınavdan geçiriyor bugünkü gününeçok şükür diyorum asla isyan etmiyorum dularda benide unutmayın lütfenn allah a emanet olun

Tabiki dua ederim.Allah şifalar nasib etsin her duamda sanada dua edeceğim
Killer 7

Killer 7

Üye · 21 mesaj

Aleykum selam kardeşim bende veremdim ama yendim :) merak etme senin kalbine iman oldukça yenersin .ve şifanıda allah c.c iste.allah c.c en kısa zamanda yardımcın olsun.inşallah iyileşirsin:)
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

aleyküm selam kardeşim sağolasın inşallah geçecek bu sıkıntılı günler vuslata az kaldı 16 gün sonra bitiyor tedavim sen ne kadar tedavi gördün ben 6aydır tedavi alıyorum ve durumumun çokk iyi oldunu söylüyor doktorum rabbim şifasinı ihsan eyledi bana tüm hasta ve sıkıntıda olan kullarına rabbim yardım etsin inşallah
mervenur16

mervenur16

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Dua edeceğim kardeşim.ALLAH unutturmasın.
Bünyamin29

Bünyamin29

Yeni Üye · 5 mesaj

Selamun Aleyküm Tüm Arkadaşlar paylaşmak adına ne varsa
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Selam Aleyküm kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin inşallah.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

sağolasınız kardeşlerim dualarda benide unutmazsanız sewinirim allah tüm hasta kullarına şafi ismiyle şifa versin inşallah
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

selamün aleyküm kardeşlerim bana destek olup dualarda unutmayan herkeslerden allah razı olsun rabbim de sizleri unutmasın inşallah allah a emanet olun
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

Rabbım ŞAFİ ismi celili hürmetine acil şifalar ihsan eylesin inş.
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

selamün aleyküm kardeşim allah razı olsun bende çorum danım yani aynı memleketliyiz
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

elanaz 21, post: 868592, member: 50627selamün aleyküm kardeşlerim bana destek olup dualarda unutmayan herkeslerden allah razı olsun rabbim de sizleri unutmasın inşallah allah a emanet olun

aleyküm selam elenazcım.RABBİMİNDE izniyle inşallah herşey çok daha güzel olacak inanıyorum buna.dualarımız seninle.ALLAHA emanet ol elenazcım
AY-YA

AY-YA

Mübarek Üye · 2.370 mesaj

Yüce rabbim seni korusun acil şifalar kardeşim dualarımız seninle bian önce iyileşmen dileğyle ...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.