SELAM' ı Yayalım...(ALLAH Rızası İçin)
1.355.144 görüntülenme · 21.358 yanıt
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.047
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu
Rabbim tüm kardeşlerimizin dualarını kabul , amellerini makbul buyursun inşallah
Hayırlı Cumalar
السلام عليكم ورحمة الله وبركات
Selamün Aleyküm Ve Rahmetullahi Ve Berakatuhu Ve Magfiretihi Ve hidayetihi Ebeden Ve Daimen.
Gününüz ve Cumamız HAYIRLI ve BEREKETLİ olsun Efendim.
Selam müminin mümine duasıdır............
Selamı verelim verenin selamını alalım.
Ehlen Ve Sehlen.
Merhaba.
Zindanda_MahkumVe Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatühü
Es-Selamüaleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatühü
Aleykum selam ugur kardesimiz nelerdesin ya uzun zamandir goremiyorum seni hayirdir nasisin?
Gül BerraAleykum selam ugur kardesimiz nelerdesin ya uzun zamandir goremiyorum seni hayirdir nasisin?
Bütünleme sınavlarım var kardeşim mersindeyim nete giremiyorum fazla günde bir saat kadar nete giriyorum foruma bakmaya çalışıyrum sen nasılsın kardeşim :)
Zindanda_MahkumBütünleme sınavlarım var kardeşim mersindeyim nete giremiyorum fazla günde bir saat kadar nete giriyorum foruma bakmaya çalışıyrum sen nasılsın kardeşim :)
Rabbim yardimcin olsun kardesim..ya sen istanbuld degilmiyidin yada benmi oyle biliyorum..sukur kardesim saolsin..iste iyi olmaya calisiyoruz..sana basarilar dilerim...
Muhterem kardeşlerim bu selâm bölümünün haricinde de bütün kardeşlerimiz yazılarına selâm vererek başlasalar daha hoş olmazmı.? Yani önce selâm sonra kelâm olsa...
Selâm ve selâmetle kalınız. saygılarımla.
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.047
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu
Hayırlı ve bereketli sabahlar olsun inşaAllah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45517-selam-i-yayalim-allah-rizasi-icin · 01.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.