SELAM' ı Yayalım...(ALLAH Rızası İçin)
1.353.700 görüntülenme · 21.355 yanıt
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Selamünaleykum...
Buradayım...:a11:
Mesai başladı...Saat 08:08
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Nur_u Secdeselamün aleyküm annem.nasılsın.şu günlerde çok yoğun olduğum için giremiyorum.saat gece 2:00 .annem napıyoruz .inci başımın etini yedi.zafer plazada ne zaman buluşuyoruz.sen müsait olduğun zamanı yaz.ama şu bayramda geçsin derim.nedersin?veya heykelde vakıf evi var istersen orda buluşalım.sen nasıl istersen.selametle annem..:a12:
Aleykümselam Nur-u secde ismin değişti heralde bayramdan sonra benim içinde uygun zafer plazada buluşuruz inş vakıf evi dediğin yer vakıf kitap evimi ben oradan ara sıra kitap alıp okuyorum orada tanıdığımda var bende çok merak ediyorum bayramdan sonra görüşmek üzere A.E.O :a15: SAAT 11,15
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
serap8191selamün aleyküm.yine ben sürekli burda olduğum için.saat 6.10 geçiyor.ALLAHA emanet olun.
TAMAM SERAPÇIM HER ZAMAN YAZMASANDA OLUR BU BİR OYUN GİBİ BİRŞEY A.E.O :a18:
Mevlana'dan
mavciBen Mustafa...
Buradayım...:a11:
Mesai başladı...Saat 08:08
MUSTAFA İNAN ASKER GİBİ TEKMİL VERMİŞSİN BRAVO TAM ZAMANINDA GELMİŞSİN BİR DAKİKA GECİKSEYDİN OLMAZDI :a41:
Mevlana'dan
rüyam3Öğretmenim ben biraz geç kaldım elektirkler yoktu saatide duymamışyım :a11:
BİDAHA OLMASIN HIIII MAZERET İSTEMEM :a43:
Mevlana'dan
Guo1903Selamün Aleyküm..
Bende burdayım..
Aleykümselam hoş gelmişsin canım yoklama güzel gidiyor aferim size :a20:
Mevlana'dan
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Selamünaleykum...
hafizeMUSTAFA İNAN ASKER GİBİ TEKMİL VERMİŞSİN BRAVO TAM ZAMANINDA GELMİŞSİN BİR DAKİKA GECİKSEYDİN OLMAZDI :a41:
Duanızı beklerim inşallah...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
hafizeAleykümselam Nur-u secde ismin değişti heralde bayramdan sonra benim içinde uygun zafer plazada buluşuruz inş vakıf evi dediğin yer vakıf kitap evimi ben oradan ara sıra kitap alıp okuyorum orada tanıdığımda var bende çok merak ediyorum bayramdan sonra görüşmek üzere A.E.O :a15: SAAT 11,15
evet hafize annem ismimi değiştirdim.inşallah bayramdan sonra görüşürüz.vakıf kitap evinden bahsetmek istedim.görüşmek üzere annem.sende Allaha emanet ol:a12:saat;11,29
mustafa11baya bi eksik var
hakketen Mustafa bu yoklamayı örtmenlerimiz yapması lazım ama aydın yok gülnisa yok nerde bu devlet nerde bu millet benim gibi zavallı bir ihtiyara bıraktılar gittiler :A:A
Mevlana'dan
burcum82bende burdayım şey kabul buyurursanız
saat 15:53
ne demek her zaman başımın üstünde yerin var :a14:
Mevlana'dan
beyaz_gullSelam
Hafta sonu yoktum. Bugün buralardayım inşallah...
Aleykümselam sakın biryere ayrılma ortalık çok bozuk :a29:
Mevlana'dan
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45517-selam-i-yayalim-allah-rizasi-icin · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.