leyla-1Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun canım emeğine sağlık o kadar çok şeyler var ki saymaya yetmez:(
Şu anda çoğu insanlar para mal etiket mevki lüks peşine düşmüşler daha çok para daha çok... sanki nere götüreceklerse Allah hepimizi hidayet etsin doğru yoldan bizleri ayırmasın doğru yoldan ayrılanları doğru yola iletmek nasip etsin Rabbim.
En sevmediğim şeylerden biride insanların dini duygularını saf temiz duyglarını süistimal etmeleri ayrıca bazen insanlar bir yerlere gelmek için kabul etmedikleri halde bazı şeyleri kabul ediyorlarmış gibi yapıp insanların gözlerinin içine baka baka yalan söylemeleridir nereye kadar herşeyin vakti saati geldiği zaman kim ne yapmışsa Rabbim hepsinin tek tek hesabını soracaktır:(
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiçbirimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
Ayrıca insanlarımız açlık sefillik içinde yaşarken kimileride saltanan içinde yaşıyorlar o insanlarımızı düşünen nerde:(
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
aleykumselam güzel dua eden leyla kardeşim
amın o güzel duana
ne dıyeyeım
o kadar kırgınlık oluyor kı bazen şu üreğim
aklım almıyor
neden mı
cünkü kendım yapmam dıyorsun ama bakıyorsun kı başkaları ummadıkları şeylerı yapıyorlar
cok acı değıl mı
bende cok yaşadım
tabıı kı herkesın acısı kendıne
allah ağır ımtıhanlar vermesın ınşaallah
her daım yaradana sığındım
aklım almadığı ıcın
ama bılıyor musun
cok ınanıyorum
ve rabbıme o kadar guvenıyorum kı
ıyıler kazanacak inşallah
allah senınde o guzel gonlune gore versın kardeşım
allaha emanet ol