Haydii bu gece sahura kalkalım bugün zilhicce ayının ilk gecesi

4.535 görüntülenme · 25 yanıt

Paylaş:
gulcan_mevlut

gulcan_mevlut

Aktif Üye · 85 mesaj

Selamün aleyküm kardeşlerim bu gece mubarek zilhicce ayının ilk gecesi haydin hep beraber kalkalım bu gece sahurunuzu yapalım tutalım orucumuzu ben ilk kez tutucam zilhicce orucunu ve bu bana çok heyecan ve mutluluk veriyor haydin bu mutluluğu hep beraber yaşayalım allah yar ve yardımcınız olsun aminn.....
YARALI KAPL

YARALI KAPL

Kıdemli Üye · 189 mesaj

selamın aleyküm kardeşim ben varım bugece sahura kalkmaya bende ilk defa busene tutacağım hersene arefe tutardım bukadar bilgim yoktu selam ve dua ile
_SeNaToR_

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj

Kardeşler aynen bende sizin gibi ilk zilhicce orucumu tutacağım.Mutluyum,heyecanlıyım.
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Aleyküm Selam

Bende ilk kez tutucam zilhicce orucunu hadi cümleten hayırlısı olsun şimdiden...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

Bu gece sahurla brilikte ilk orucumuzu tutacağız inşaallah.allh herkesin orucunu kabul etsin
ÂNI YAŞA...
1truepathislam

1truepathislam

Kıdemli Üye · 148 mesaj

selamun aleykum değerli kardeşlerim... bende bu sene ilk defa zilhecce ayı orucunu tutucam inşaAllah!! çook mutluyum nihayet beklediğim gün geldi çattı :) Allah hepimizin orucunu şimdiden kabul etsin!! amiiiiinn!! :)
nevin2007

nevin2007

Kıdemli Üye · 326 mesaj

bende her sene zilhicce ayının ilk 9 günü tutmuyordum sadece arife günü tutuyordum.İhşaallah Bu sene 9 günü tutacagım.MEVLAM Nasip etsin.oruçlu agzımızla edilen dualarımızı ve ibadetlerimizi MEVLAM kabul etsin.AMİN.A.E.O.

ETSİN.
abbinaf

abbinaf

Aktif Üye · 77 mesaj

ben ilk kez tutucam zilhicce orucunu ve bu bana çok heyecan ve mutluluk veriyor haydin bu mutluluğu hep beraber yaşayalım allah yar ve yardımcınız olsun aminn..... çok güzel rabbim kabul buyursun ama ben bird eşunu demek istiyorum burdaki herkes şu günlerde birbirine dua etsin duaların kabul olduğu günlerdir inş bugünler
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

selamun aleykum kardeşim bende kalkıyorum inşallah annemle birlikte.İlk defa tutacam.Hepsini tutabilirmiyim bilmiyiyorum.Kısmet inşallahB)Selametle kardeşim
zencefil_1109

zencefil_1109

Mübarek Üye · 939 mesaj

selamun aleyküm kardeşim bende ilk kez zilhicce ayı orucunu tutucam RABBİM nasip ederse,RABBİM oruçlarımızı ve dualarımızı kabul etsin(AMİN)
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

Sahurda görüşürüz o zaman ben de varım :)
ozlem_yagmur

ozlem_yagmur

Kıdemli Üye · 197 mesaj

bende ilk defa tutacağım İNŞALLAH.
LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH..
koskun

koskun

Mübarek Üye · 1.030 mesaj

selamun aleyküm ,

hayırlı akşamlar ... allah celle celaluhu nun izniyle sahurda buluşmak üzere ...

allaha emanet olunuz ...
.

Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!

Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi

s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

ALLAH razı olsun....
-Burcu-

-Burcu-

Mübarek Üye · 2.493 mesaj

bende busene ilk defa tutacağım cok mutluyum İnşallh hepbirlikte sevabına nail olrurz...
aktaynilgun

aktaynilgun

Üye · 20 mesaj

bende ilk defa tutmaya niyet ediyorum.Allah razı olsun.atlıyacaktım yoksa.sayenizde inşaallah.sevabına sizide dahil etsin rabbim.
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

selamün aleyküm arkadaşlar malesef ben zilhicce orucunu tutamıycam ciddi bi rahatsızlığım var o yüzden tedavi görüyorum dualarda beni de unutmayın allah kabul eylesin oruç tutamıycam için çok üzülüyorum
MELİNAY

MELİNAY

Kıdemli Üye · 155 mesaj

Hayırlısıyla bende varım rabbim kabul etsin inşallah
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

:a33:bende cok tutmak isterdım fakat malesef tutamayacagım:A
rasgavs

rasgavs

Aktif Üye · 90 mesaj

Ben de başlıyorum inşallah ve zilhiccenin ilk on günü tutmak istiyorum. Allah herkesin orucunu kabul etsin.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.