Haydii bu gece sahura kalkalım bugün zilhicce ayının ilk gecesi
4.535 görüntülenme · 25 yanıt
Selamün aleyküm kardeşlerim bu gece mubarek zilhicce ayının ilk gecesi haydin hep beraber kalkalım bu gece sahurunuzu yapalım tutalım orucumuzu ben ilk kez tutucam zilhicce orucunu ve bu bana çok heyecan ve mutluluk veriyor haydin bu mutluluğu hep beraber yaşayalım allah yar ve yardımcınız olsun aminn.....
selamın aleyküm kardeşim ben varım bugece sahura kalkmaya bende ilk defa busene tutacağım hersene arefe tutardım bukadar bilgim yoktu selam ve dua ile
Bu gece sahurla brilikte ilk orucumuzu tutacağız inşaallah.allh herkesin orucunu kabul etsin
ÂNI YAŞA...
selamun aleykum değerli kardeşlerim... bende bu sene ilk defa zilhecce ayı orucunu tutucam inşaAllah!! çook mutluyum nihayet beklediğim gün geldi çattı :) Allah hepimizin orucunu şimdiden kabul etsin!! amiiiiinn!! :)
bende her sene zilhicce ayının ilk 9 günü tutmuyordum sadece arife günü tutuyordum.İhşaallah Bu sene 9 günü tutacagım.MEVLAM Nasip etsin.oruçlu agzımızla edilen dualarımızı ve ibadetlerimizi MEVLAM kabul etsin.AMİN.A.E.O.
ETSİN.
ETSİN.
ben ilk kez tutucam zilhicce orucunu ve bu bana çok heyecan ve mutluluk veriyor haydin bu mutluluğu hep beraber yaşayalım allah yar ve yardımcınız olsun aminn..... çok güzel rabbim kabul buyursun ama ben bird eşunu demek istiyorum burdaki herkes şu günlerde birbirine dua etsin duaların kabul olduğu günlerdir inş bugünler
selamun aleykum kardeşim bende kalkıyorum inşallah annemle birlikte.İlk defa tutacam.Hepsini tutabilirmiyim bilmiyiyorum.Kısmet inşallahB)Selametle kardeşim

selamun aleyküm kardeşim bende ilk kez zilhicce ayı orucunu tutucam RABBİM nasip ederse,RABBİM oruçlarımızı ve dualarımızı kabul etsin(AMİN)
Mübarek Üye
- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.770 mesaj
selamun aleyküm ,
hayırlı akşamlar ... allah celle celaluhu nun izniyle sahurda buluşmak üzere ...
allaha emanet olunuz ...
hayırlı akşamlar ... allah celle celaluhu nun izniyle sahurda buluşmak üzere ...
allaha emanet olunuz ...
.
Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
bende ilk defa tutmaya niyet ediyorum.Allah razı olsun.atlıyacaktım yoksa.sayenizde inşaallah.sevabına sizide dahil etsin rabbim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45467-haydii-bu-gece-sahura-kalkalim-bugun-zilhicce-ayinin-ilk-gecesi · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.