18 saniye dayanabilirsen zekisin
6.476 görüntülenme · 56 yanıt
teker teker gelseler gösteririz hünerimizi dört bir koldan saldırıyorlar.. bir kişiye dört kişi olmazki :D:D
firdes, post: 868898, member: 60957bayağı bi uğraştım veee 26.428:a20: farklı bi zeka testi(böyle zeka testini başarıyla geçmek herkese nasip olmaz):a43:[/I]
AZÖNCE OYNADIM.28......saniye.way..ilerleme varmış bende ;)
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
firdes, post: 868898, member: 60957[ı][ı][sıze="3"]bayağı bi uğraştım veee 26.428:a20: Farklı bi zeka testi(böyle zeka testini başarıyla geçmek herkese nasip olmaz):a43:[/[/sıze][/ı]ı]
[sıze="4"][ı]
51..saniyeeee.yaw ben profösör olabilirmişim aslında.bu kadar başarının üsütüne,çiçekleri eve yollarsınız artık :) ;)
[/ı][/sıze]"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
21ide gectım ama ılk seferdeekı puan onemlı sanırım cunku daha sonraları alıstıkca oyuna yuksek alıyosun zaten
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45444-18-saniye-dayanabilirsen-zekisin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.