Polis abimiz az önce şehit oldu

2.896 görüntülenme · 34 yanıt

Paylaş:
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

:A:A:a17:

ARKADAŞLAR BİR POLİS EŞİ OLARAK COK MUTSUZUM VE AĞLIYORUM YAKLAŞIK 45 DK. ÖNDE 2 POLİS ABİMİZ İSKENDERUN ŞEHİT OLDU 2 POLİS AĞIR YARALI BİR DE SİVİL VAR .BENDE İSKENDERUNDAYIM COK KORKTUM EŞİME BİRŞEY OLACAK DİYE COK ŞÜKÜR EŞİM İYİ AMA BEN COK YIKILDIM ŞEHİT OLAN BENİM EŞİMDE OLABİLİRDİ... ALLAH RAHMET EYLESİN HERKESE SABIR VERSİN.

Aşağıdaki adresten olayı izleyinde can şehitime bir bakın nasılda yerde yatıyor...

İhlas Haber Ajansı - Video - GÜNCEL - Hatay'da terör saldırısı: 1 polis şehit - İskenderun-Adana Otoyolu Demirciler Gişelerinde trafik ekibine teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda 1 polis memuru şehit ol

yukardaki haberde 1 şehit diyor ama ilk önce biri şehit oldu diğeri de hastanade şehit oldu
KAHROLSUN PKK......

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ:a17:
ayşe_28

ayşe_28

Aktif Üye · 64 mesaj

selamün aleyküm ben ayşe

selamün aleyküm ben ayşe

cok üzüldüm gerçekten allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun allah geride bıraktıklarına dayanma kuvveti ve sabır versin
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

“İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN”

ALLAH celle celaluh merhamet eylesin.Ailelerinede sabırlar diliyorum.Şehitlik mertebesine ulaşanlardan olmuşlardır inşaALLAH.

selametle kalınız kardeşim geçmiş olsun.
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Allah celle celalü Rahmet eylesin şehit haberleri daima içimize bir acı olarak giriyor sonuda bir türlü gelmiyor El Kahhar ismiyle kahrolsun pkk El Kahhar ismiyle kahrolsun vatanımızı bölmek isteyenler
zencefil_1109

zencefil_1109

Mübarek Üye · 939 mesaj

selamun aleyküm kardeşim başımız sağolsun mekanları cennet olsun RABBİM ailelerine sabır versin...
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

:a17:Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar ölüm ne acı işte dün gördüğün insan bugün yok artık
koskun

koskun

Mübarek Üye · 1.030 mesaj

_KAAN_, post: 854550, member: 61392“İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN”

ALLAH celle celaluh merhamet eylesin.Ailelerinede sabırlar diliyorum.Şehitlik mertebesine ulaşanlardan olmuşlardır inşaALLAH.

selametle kalınız kardeşim geçmiş olsun.

amin ... :( bende çok üzüldüm ... allah rahmet eylesin kalanlara sabırlar diliyorum ...
.

Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!

Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi

Bilnur

Bilnur

Mübarek Üye · 709 mesaj

içimiz yanıyorrrr..olayı görünce şok oldumm denizcilerrdeyimm...allah onalrı kahretsinnnnnnnnnnnnnnnn.hastane ana baba günü....kasabamızada girdinizzz....ateş düşrüdünüzzzz.....değdimiii..allahtan korkun aartık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....hastane önünde ağlıyorlar..balkondan bakim dedim nolmuşş..şok oldum odluğum yere yığıldımmm....çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmmmmmm..ağlıyorumm...allah rahmet eylesinn şehitlerimize ailelerimizeee..sabır diliyorum..bizlerede..küçücük bebeğe silah çeken ellerinizzzzzzzzzzzzz kırılsınnn....nasıl kıydınızzzzz..insafsızlarrrr...o masumb ebeğe bile uzatabilyirosunuz silahı sizzz.....sizi kınıyorummmmmmmmmmm
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

çok geçmiş olsun kardeşim Rabbim yardımcınız olsun çok üzüldüm...
Şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum mekanları cennet olur inşaAllah ....yaralı olan polislerimize de acil şifalar diliyorum...
Allaha emanet olun selametle..
İnna lillahi ve inna ileyyhi raciun

T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Evet billnur kardeşim hepimiz şiddetle kınıyoruz
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

selamun aleyukum bizimde bı ablamızın esı o olayın içindeymiş ancak durumu hakkında bı bılgımız yok daha olay payas a yakın bı yerde olmuş sanırım cok uzugunum rabbım islah eylesın teror belasından kurtarsın hepımızı masum kımsenın canı yanmasın yuce mevlam ailelrıne sabır versın metanet versın mekanları cennet kabırlerı nur dolsun..
ölüm ALLAH ın emrı ama kımsenın bı cana kast etmeye hakkın yok yuce mevlama havel edıyorum ne bu dunyada ne otekı alemde yerlerı yok boyle haysıyetsız insanların
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

>aylin<, post: 854571, member: 80887selamun aleyukum bizimde bı ablamızın esı o olayın içindeymiş ancak durumu hakkında bı bılgımız yok daha olay payas a yakın bı yerde olmuş sanırım cok uzugunum rabbım islah eylesın teror belasından kurtarsın hepımızı masum kımsenın canı yanmasın yuce mevlam ailelrıne sabır versın metanet versın mekanları cennet kabırlerı nur dolsun..
ölüm allah ın emrı ama kımsenın bı cana kast etmeye hakkın yok yuce mevlama havel edıyorum ne bu dunyada ne otekı alemde yerlerı yok boyle haysıyetsız insanların

allah belalarını versin parça parça olsunlar işallah geçen sende urfada bir arkadaşım eşini şehit ettiler ciğerleri yansın onların
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

T.Nur, post: 854575, member: 71721allah belalarını versin parça parça olsunlar işallah geçen sende urfada bir arkadaşım eşini şehit ettiler ciğerleri yansın onların

hakkın adaletı en guzelı en buyugudur bılıyorum emınım kı yuce mevlam huzur vermeyecektır o sahsıyetsız kanı bozuk insanlara..
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
BULENT TUNALI

BULENT TUNALI

Mübarek Üye · 2.307 mesaj

Rabbim yardımcınız olsun çok üzüldüm...
Şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum mekanları cennet olur inşaAllah yaralı olan polislerimize de acil şifalar diliyorum.

DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

bulent tunalı, post: 854590, member: 91426[sıze=3]rabbim yardımcınız olsun çok üzüldüm...
şehitlerimize allahtan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum mekanları cennet olur inşaallah yaralı olan polislerimize de acil şifalar diliyorum.

[/sıze]

sağolasın abi allah razı olsun hepimizin başı sağolsun dedğin gibi hiç birşeyi ertelememek gerekir ölüm bak hiç ummadığımız an geldi çattı.. şehit polis abimiz dün öleceğini bilseydi kimbilir neler yapardı ......... Coook büyük acııı ........ :a
-yasemin-

-yasemin-

Yeni Üye · 5 mesaj

Allah ülkemize milletimize zarar verecek insanlara fırsat vermesin inşallahi.ölen abimize allahtan rahmet yakınlarına sabır versin
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

çok üzüldük allah rahmet eylesin.geride kalanlarına da dayanma gücü versin.terör örgütünün de allah belasını versin.hala ocaklar söndürüyor...
ÂNI YAŞA...
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Allah razı olsun arkadaşlar bunun etkisinden ne zaman kurtulurum bilmiyorum ........
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

Rabbim rahmet eylein mekanları cennet olsun inşallah...
eY sEvGiLi

eY sEvGiLi

Kıdemli Üye · 240 mesaj

silahı ancak acizler kullanır..rabbim helak eder inşALLAH ne diyim...:(:(

ALLAHIM sen ailelelerine sabır ve dayanma gücü ver..:(
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.