Bugün allah için ne yaptım

811 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
özelim

özelim

Aktif Üye · 53 mesaj

Arkadaşlar ben daha yeni aranıza katıldım iyiki de katılmışım sizlerin deneyimlerizden fikirlerinizden yararlanacağım benim en çok rahatsız olduğum konu vakitlerimizin boşa gitmesi hep hayatın oyalamalarıyla geçiyor bişeyler yapmak istiyorum ama başka şeylere yöneliyorum inanıyom ki benim gibi olanlar çoktur bizlere yardımcı olabilir misiniz:a33:
fb_47_1907

fb_47_1907

Üye · 13 mesaj

kardeşim tek yapmman gereken şey 5 vakit namaz kıl gerisi gelir.bu arada gece kafanı yastiğa rahat koymak için önce düşün sonra uyu acaba ben bugun allah rızasını kazanmak için ne yaptım diye hadi kal sağlıcakla
nurullah_1986

nurullah_1986

Kıdemli Üye · 117 mesaj

selamün aleyküm. kötü şeyler yapmamakta Allah için bisey yapmaktır yani nefsine hakim olup hiçbirsey yapmamamız bisey yapmamızdan önce gelir arkadasım A.E.OL
siyah peçe

siyah peçe

Kıdemli Üye · 485 mesaj

zaman bir sudur tut elinde tutabilirsen
aşkullah bir sırdır,bulursun gönlünde ararsan
gitme uzaklara şah damarından daha yakın
sen bir adım at hele,nimeti çoktur HAK'KIN!

diyor se selamlarımı sunuyorum kardeşim....
mehmdd

mehmdd

Üye · 41 mesaj

özelim, post: 852244, member: 62491Arkadaşlar ben daha yeni aranıza katıldım iyiki de katılmışım sizlerin deneyimlerizden fikirlerinizden yararlanacağım benim en çok rahatsız olduğum konu vakitlerimizin boşa gitmesi hep hayatın oyalamalarıyla geçiyor bişeyler yapmak istiyorum ama başka şeylere yöneliyorum inanıyom ki benim gibi olanlar çoktur bizlere yardımcı olabilir misiniz:a33:

sizde hoşgeldiniz,hayırlı olsun.kelime-i şehadet,namaz,oruç,zekat,hac boynumuzun borcu.bunlardan başka ALLAH (c.c) rızası için sadaka verilebilir.hadisle bildirilmiş ihtiyacı olana verdiğin yardım miktarı on ,misliyle verene geri gelir diye.bir güler yüzle gülümsemek,tatlı dille gönül almak,yardım etmeyi düşünmekle bile sadaka sevabı kazanılabilir.ALLAHA emanet olunuz.:evet
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.