Bugün allah için ne yaptım
811 görüntülenme · 4 yanıt
Arkadaşlar ben daha yeni aranıza katıldım iyiki de katılmışım sizlerin deneyimlerizden fikirlerinizden yararlanacağım benim en çok rahatsız olduğum konu vakitlerimizin boşa gitmesi hep hayatın oyalamalarıyla geçiyor bişeyler yapmak istiyorum ama başka şeylere yöneliyorum inanıyom ki benim gibi olanlar çoktur bizlere yardımcı olabilir misiniz:a33:
kardeşim tek yapmman gereken şey 5 vakit namaz kıl gerisi gelir.bu arada gece kafanı yastiğa rahat koymak için önce düşün sonra uyu acaba ben bugun allah rızasını kazanmak için ne yaptım diye hadi kal sağlıcakla
selamün aleyküm. kötü şeyler yapmamakta Allah için bisey yapmaktır yani nefsine hakim olup hiçbirsey yapmamamız bisey yapmamızdan önce gelir arkadasım A.E.OL
zaman bir sudur tut elinde tutabilirsen
aşkullah bir sırdır,bulursun gönlünde ararsan
gitme uzaklara şah damarından daha yakın
sen bir adım at hele,nimeti çoktur HAK'KIN!
diyor se selamlarımı sunuyorum kardeşim....
aşkullah bir sırdır,bulursun gönlünde ararsan
gitme uzaklara şah damarından daha yakın
sen bir adım at hele,nimeti çoktur HAK'KIN!
diyor se selamlarımı sunuyorum kardeşim....
özelim, post: 852244, member: 62491Arkadaşlar ben daha yeni aranıza katıldım iyiki de katılmışım sizlerin deneyimlerizden fikirlerinizden yararlanacağım benim en çok rahatsız olduğum konu vakitlerimizin boşa gitmesi hep hayatın oyalamalarıyla geçiyor bişeyler yapmak istiyorum ama başka şeylere yöneliyorum inanıyom ki benim gibi olanlar çoktur bizlere yardımcı olabilir misiniz:a33:
sizde hoşgeldiniz,hayırlı olsun.kelime-i şehadet,namaz,oruç,zekat,hac boynumuzun borcu.bunlardan başka ALLAH (c.c) rızası için sadaka verilebilir.hadisle bildirilmiş ihtiyacı olana verdiğin yardım miktarı on ,misliyle verene geri gelir diye.bir güler yüzle gülümsemek,tatlı dille gönül almak,yardım etmeyi düşünmekle bile sadaka sevabı kazanılabilir.ALLAHA emanet olunuz.:evet
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45254-bugun-allah-icin-ne-yaptim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- BUGÜN ALLAH İÇİN NE YAPTIM??? Kıssadan Hisse 53 cevap
- Temizlik yaptım bugün..Hem de tüm benliğimde. Nasihatler 8 cevap
- Temizlik Yaptım Bugün... Nasihatler 3 cevap
- Temizlik yaptım bugün..Hem de tüm benliğimde Genel Konular 1 cevap
- Bugün Allah (C.C.) için Ne Yaptın ?-Dün Allah (C.C.) için ne yapmıştın ? Nasihatler 3 cevap
- ellerimle yaptım afiyet olsun... Yemek Tarifleri 9 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.