fenerbahçeliler kızmasın
2.027 görüntülenme · 17 yanıt
:a21:SİTENİN HINZIR YARAMAZ ÇOCUĞU YİNE YAPTIN YAPACAĞINI.YİNE YÜZÜMÜZE TEBESSÜMÜ GETİRDİN SEN BİZİ GÜLDÜRDÜN ALLAH'TA SENi GÜLDÜRSÜN:a21:
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
YIL...2099
___SPOR GAZETESİ___
Sayın okurlarımız,bu yılda türkiye kupasını BEŞİKTAŞ kazandı.:a01::a01::a01::a01:
___SPOR GAZETESİ___
Sayın okurlarımız,bu yılda türkiye kupasını BEŞİKTAŞ kazandı.:a01::a01::a01::a01:
BULENT TUNALI, post: 852022, member: 90761:a21:SİTENİN HINZIR YARAMAZ ÇOCUĞU YİNE YAPTIN YAPACAĞINI.YİNE YÜZÜMÜZE TEBESSÜMÜ GETİRDİN SEN BİZİ GÜLDÜRDÜN ALLAH'TA SENi GÜLDÜRSÜN:a21:
amin sağol
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
kasım hadi, post: 852027, member: 60391YIL...2099
___SPOR GAZETESİ___
Sayın okurlarımız,bu yılda türkiye kupasını BEŞİKTAŞ kazandı.:a01::a01::a01:
sanırım 2048 demek istediniz :)
hepsi güzel ama bence sitemize yakışmıyo. çünki biz dostluktan arkadaşlıktan bahsediyoruz bu sitede dimi kardeşlerim uyarmak istedim. aynı zamanda bir fenerbahçeli olarak tamam fenerbahçe güzel oynamıyo ama bu sitede eleştirmek bence yersiz. aziz yıldırımın söylediği kendine. bi müsabaka olur ve en iyi oynayan kupayı kazanır...spor dostluktur..... unutmayalım.!!!
ozlem_27, post: 853189, member: 81355hepsi güzel ama bence sitemize yakışmıyo. çünki biz dostluktan arkadaşlıktan bahsediyoruz bu sitede dimi kardeşlerim uyarmak istedim. aynı zamanda bir fenerbahçeli olarak tamam fenerbahçe güzel oynamıyo ama bu sitede eleştirmek bence yersiz. aziz yıldırımın söylediği kendine. bi müsabaka olur ve en iyi oynayan kupayı kazanır...spor dostluktur..... unutmayalım.!!!
yok fenerbahçeye saygımızı büyük siz kötü futbol oynuyor demişsiniz ama fenerbahçe iyi top oynuyor.
tebessüm olsun diye ekledim
kırıkkalp
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
ozlem_27, post: 853189, member: 81355hepsi güzel ama bence sitemize yakışmıyo. çünki biz dostluktan arkadaşlıktan bahsediyoruz bu sitede dimi kardeşlerim uyarmak istedim. aynı zamanda bir fenerbahçeli olarak tamam fenerbahçe güzel oynamıyo ama bu sitede eleştirmek bence yersiz. aziz yıldırımın söylediği kendine. bi müsabaka olur ve en iyi oynayan kupayı kazanır...spor dostluktur..... unutmayalım.!!!
SELAMUNALEYKUM
Katılıyorum kardeşim size...hiç ama hiç yeri değil böyle şeylerin burda....tebessüm için çok daha güzel kısaslar var...
Emeginize sağlık.
Fenerbahçede
Galatasarayda
Beşiktaş da
Trabzonspor da
Hepsi ayrı bir renk ayrı bir güzellik
Fenerbahçede
Galatasarayda
Beşiktaş da
Trabzonspor da
Hepsi ayrı bir renk ayrı bir güzellik
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45249-fenerbahceliler-kizmasin · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.