Bu gün babaannem,Meliha Çoker'in ölüm yıldönümü.Onun,Vehbi Çoker in ve tüm ölmüşlerimizin ruhuna,3 İhlas,1 Fatiha okur musunuz?Allah hepinizden razı olsun.B)
Ölmüşlerimizin Ruhu İçin 3 İhlas 1 Fatiha...
14.581 görüntülenme · 206 yanıt
Bu gün babaannem,Meliha Çoker'in ölüm yıldönümü.Onun,Vehbi Çoker in ve tüm ölmüşlerimizin ruhuna,3 İhlas,1 Fatiha okur musunuz?Allah hepinizden razı olsun.B)
bende okudum kardeşim rabbim babannenıde bizide peygamber efendımızın (S.A.V) şefaatına nail eylesin inşallah..mekanımız cennet olur inş..
bende okudo-um kardeşim mekanı cennet olsun babaannenin kabir azabı çekmesin İNŞALLAH...
LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH..
Dağ Çiçeği, post: 851639, member: 73855
Bu gün babaannem,Meliha Çoker'in ölüm yıldönümü.Onun ruhuna,3 İhlas,1 Fatiha okur musunuz?Benim adım Gül.Allah hepinizden razı olsun.B)
selamün aleyküm kardeşim.okudum.Rabbim günehlarını affetsin inşallah.
1 fatiha 3 ihlas okudum canım allah bütün ölmüşlerimize rahmet eylesin mekanları cennet olur inş aminnn......
Allah,hepinizden ayrı ayrı razı olsun.Bende hepimizin ölmüşlerine okudum.Allah kabul etsin inşallah. B)
ebrar_reyyan, post: 852000, member: 57410okudum gül abla ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun Meliha Çoker teyzemizin
Allah,razı olsun canım.Allah tüm ölmüşlerimizin makanını Cennet eylesin inşallah B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45221-olmuslerimizin-ruhu-icin-3-ihlas-1-fatiha · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.