esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu:)
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu:)
eY sEvGiLi, post: 851896, member: 73307şahsım adıma konusuyorum bende öyleydım taki bir ay öncesine kadar renkli eşarplar renkli mantolar..birilerine begendirmek değildi belki amacım ama yinede dikkat cektiğinin farkındaydım..şükürler olsun ki artık siyah manto siyah esarp yani özüme döndüm..gençlik hatasımı koysam adını bılmıyorum:)belkide o cümlenin altına sığındım ne oldugu bilinmez ama bir gercek vardiki ortada hata yapmısım..rabbim herkesi uyandırsın..
**************** bu konunun bir de şu yönüyle bakmak nasıl olur acaba;;;*********************zamanımızda genç kızların birçoğu ya okumaya çalışıyor,ya da çalışıyor.insanların tesettürün anlamını dahi bilmediği,anlayamadığı hatta anlamak istemediği bu zamanda,siyah eşarp-siyah pardüseli bir bayana ;ön yargıyla beraber yargısız infaz yapılabilir ve toplumun sosyal hayatından uzaklaştırılabilir.bu ihtimali de göz ardı edemeyiz.kadının değerinin heryerini teşhir ettirerek,hatta reklamlarda bile ayrıntılarıyla kadın ihtiyaç malzemelerinin tanıtılması dahil çok tartışılabilir.***********_______bu konudan fazla uzaklaşmadan sonuç olarak;renkli giysilerle tesettür anlamını yitirmiş olmaz,yeter ki örtsün,yeter ki kadınlığını teşhir ettirmesin,yeter ki cahil,gerici denmesin.____ALLAH CC BENİ VE ÜMMET_İ MUHAMMEDİ AFFETSİN___*******************************amin.... selam ve baki dualarımla..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)