İSKELE'NİN BATMA ANI
Karaköy - Kad?köy iskelesi sulara gömüldü / Video - www.ihlassondakika.com
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
1.888 görüntülenme · 15 yanıt
HuyelaKoca iskeleyi su yuttu. Enteresan. Dehşet verici. İnsan izlerken heyecanlanıyor.
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
_KAAN_bana 17 agustos 1999 gölcük depremini anımsattı.Sahilide işte böyle yutmuştu deniz.Sular altına gömülen bir çok bina ve insan...
selamünaleyküm kıymetli kardeşim.Selametle kalınız........
mektubatYaa kardeşim.Enteresan değil mi!O iskelenin karşısında ve çevresinde çok pis yerler vardı.Belki de onlara sinyal veriliyordur.Selametle kalın dua eder dualarınızı istirham ederiz.
HuyelaBizde kıymetli dualarınızı istirham ederiz.
Allahü teala razı olsun.
_KAAN_bana 17 agustos 1999 gölcük depremini anımsattı.Sahilide işte böyle yutmuştu deniz.Sular altına gömülen bir çok bina ve insan...
selamünaleyküm kıymetli kardeşim.Selametle kalınız........
HuyelaBizde kıymetli dualarınızı istirham ederiz.
Allahü teala razı olsun.
EFECETüylerim diken diken oldu ne kadar kötü br şşey ya allahim göstermesin :( titanic aklima geldi o güzel aşkin bittigi yer :(
dinciselamün aleyküm mektubat kardeşim RABBİM CC saklasın inşallah bir ruzgara bile dayanamıyır insan oğlunun yapısı cana gelen mala gelsin inşallah selametle kal
MEMATİ BAŞBen memati yeni üye oldum belliki iyi insanlarsınız hepinize iyi günler
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/45026-karakoy-kadikoy-iskelesi-sulara-gomuldu-video · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.