Tanismak

1.161 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
ssaatci2

ssaatci2

Yeni Üye · 7 mesaj

Selamün aleyküm tüm müslüman din kardeslerim günümüzde insanlarin birbirinden nekadar uzak ve korkarak yasadiklarini görüyorum asil neden sizce nedir? Kendimce bir cevap vermek gerekirse dinlerinden uzaklasmak ozman tüm kötülüklere acik olan insan kimseye güvenemedigi gibi kimseyi de dost edinemiyor ?

Ben araniza yeni katildim daha gördümki bu hayatta hersey bir imtihan ve anladim ki seytanin vesveselerine uymamak gerek allah yardimcimiz olsun ismim sinan umarim daha bir cok konuda fikirlerimizi paylasirken birbirimi yaradan dan ötürü severiz

allah seytanin ve nefsimizin zulmünden bizleri korusun ??? Insallah
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

aleyküm selam kardeşim.burası gerçekten çok hayrırlara vesile olacak ve güzel bir ortam.ALLAH'a emanet olun.
ssaatci2

ssaatci2

Yeni Üye · 7 mesaj

Allah razi olsun eminim ki bunda da vardir bir hayir insallah allah kalbimizin karanlik köselerini islam nuru ile doldurur sende allaha emanet ol
mustafa onar

mustafa onar

Yeni Üye · 6 mesaj

aleykümselam kardeşim inşallah hakkında hayırlı olur
kirli

kirli

Yeni Üye · 3 mesaj

Asıl neden nedir ? Bilmiyorum ama ! bunlara sebep olanlardan birinin de nefs olduğunu düşünüyorum.Ne zaman nefsin istekelerine dur diyebilirsen.Bu yazıda yazdığın gibi ne zaman kendine ,kendimize yanlışlarımızı itiraf edebilirsek gerçekleri, örtmeye çalışmaz isek yaklaşırız,yakınlaşırız o zaman inşaallah.Yaşamak cesaret ister söz konusu islamı yaşamaksa daha da cesur olmak lazım, kendimde o cesaretsizliği ve acizliği görüyorum.Allah şanı yüce o cesaretle hareket etmeyi haksızın karşısında durmayı nasip etsin hepimize . Adı peygamber, müjdeliyici,örnek insan güzel insan olan mubareklerin yasadıkları zorluklara baktığım da ne kadar aciz olduğumu görüyorum Allah affetsin sonumuzu hayırlı etsin......
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.