insanlığın öldüğü bi dönemde yaşıyoruz
allahım yardım et
7.169 görüntülenme · 69 yanıt
nevin_70, post: 847503, member: 84364Sevgili kardesim seni anliyorum.Uzulme insanlarin bazilari yardim etmeyi Allah i unutabiliyor. Sen her zaman yardim et, her zaman iyi niyetli ol.Bu benim basima cok geldi. Beni Turkiye deyken cocuk esirgeme kurumunda calisiyor sanarlardi. Tum fakir cocuklara elimden geldigince yardim etmeye calisirdim. Yalniz cocuklara degil herkese yardim etmeye calsirdim ama buyuklere yaptigim her iyilik bana bir tokat arkamadan bir bicak olarak geri dondu, yaptiklarimdan pisman degilim. Kimse bana yardim etmese bile yardim etmeyi seviyorum cunku ben yardimlari karsiliksiz yapiyorum. Rabbim razi gelsin bize yeter. Kul bilmese de olur. Saglicakla ve dua ile kal,kardesim.Amin.
dinci, post: 847571, member: 69715canım ne oldu ?
tevbeYA-HAK, post: 847674, member: 20924mervecim sen ve senin gibiler hasta olan insanlığı iyileştirmek için var.canım benim içlenmişsin üzülmüşsün anlaşılan.boşver görmezden gel o türleri.haklarında hayırlısı olsun de geç. bir de dua nı eksik etme onlar için.RABB'im kalplerine vefa versin diye...selam gülüm...
tevbeYA-HAK, post: 847683, member: 87927mervecim ben hiç iyi değilim şimdi iyiyim desem yalan söylemiş olurum.
baya bi kötüyüm sana kötüyüm dediğim günden bu yana.hiç bir değişiklik yok.
işte eşimin yokluğu şimdi çok belli oluyor.insan kendisini öksüz-yetim gibi hissediyor.bir de ben gurbetteyim ya...:a17:
tevbeYA-HAK, post: 847691, member: 90451evet şuan yalnızım.zaten yatıyordum okuldan geldiğimden beri uyandım bi siteye bakıyım dedim
tevbeYA-HAK, post: 847694, member: 82164izin alamam mervecim zaten bizde kafaya göre izin felan verilmiyor.doktor raporu geçerli onu da ilerde çok ihtiyacımın olacağı günlere saklamak zorundayım.ama şu durumda da okula bu şekilde gelip gitmek bitiriyor beni.ne yaparım bilemiyorum.neyseki eşimin gelmesine 55 gün kaldı.ilaç da içemiyorum ki geçsin ...
mervenur1, post: 847467, member: 89880insanlar neden böyle her zaman insanlara elimden geldiği kadar yardım ederım sıra onlara gelince onlar neden hep kaçarlar?ben onlar üzülmesin şöyle yapayım böyle yapayım derim ama benim başım sıkışınca herkes neden kacıyo?anlam veremiyorum
insanlığın öldüğü bi dönemde yaşıyoruz
allahım yardım et
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44943-insanlar-neden-boyle · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.