insanlar neden böyle?

7.169 görüntülenme · 69 yanıt

Paylaş:
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

insanlar neden böyle her zaman insanlara elimden geldiği kadar yardım ederım sıra onlara gelince onlar neden hep kaçarlar?ben onlar üzülmesin şöyle yapayım böyle yapayım derim ama benim başım sıkışınca herkes neden kacıyo?anlam veremiyorum
insanlığın öldüğü bi dönemde yaşıyoruz
allahım yardım et
emine2

emine2

Kıdemli Üye · 254 mesaj

kim ne yaptı mervenur kardeşim
mervenur1

mervenur1

emine2, post: 847477, member: 85236kim ne yaptı mervenur kardeşim

birin,n bişey yapması gerekmiyo ki
insanların bazıları öyle
nsldgruysnr

nsldgruysnr

Yeni Üye · 2 mesaj

bncede =) ama bnde bazen öyle olabiliorum
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

Sevgili kardesim seni anliyorum.Uzulme insanlarin bazilari yardim etmeyi Allah i unutabiliyor. Sen her zaman yardim et, her zaman iyi niyetli ol.Bu benim basima cok geldi. Beni Turkiye deyken cocuk esirgeme kurumunda calisiyor sanarlardi. Tum fakir cocuklara elimden geldigince yardim etmeye calisirdim. Yalniz cocuklara degil herkese yardim etmeye calsirdim ama buyuklere yaptigim her iyilik bana bir tokat arkamadan bir bicak olarak geri dondu, yaptiklarimdan pisman degilim. Kimse bana yardim etmese bile yardim etmeyi seviyorum cunku ben yardimlari karsiliksiz yapiyorum. Rabbim razi gelsin bize yeter. Kul bilmese de olur. Saglicakla ve dua ile kal,kardesim.Amin.
mervenur1

mervenur1

nevin_70, post: 847503, member: 84364Sevgili kardesim seni anliyorum.Uzulme insanlarin bazilari yardim etmeyi Allah i unutabiliyor. Sen her zaman yardim et, her zaman iyi niyetli ol.Bu benim basima cok geldi. Beni Turkiye deyken cocuk esirgeme kurumunda calisiyor sanarlardi. Tum fakir cocuklara elimden geldigince yardim etmeye calisirdim. Yalniz cocuklara degil herkese yardim etmeye calsirdim ama buyuklere yaptigim her iyilik bana bir tokat arkamadan bir bicak olarak geri dondu, yaptiklarimdan pisman degilim. Kimse bana yardim etmese bile yardim etmeyi seviyorum cunku ben yardimlari karsiliksiz yapiyorum. Rabbim razi gelsin bize yeter. Kul bilmese de olur. Saglicakla ve dua ile kal,kardesim.Amin.

zaten ben onlar gibi olamam inşalllah olmam da inşallah onlarda düzelirler ben allah için yaıyorum seviyorum inşallah onlarda allah için yaparlar
emine2

emine2

Kıdemli Üye · 254 mesaj

dünya denen bir şey yokki kardeşlerim artık insanlara iyilik yapmıyacaksın ama tabi bazı ları farklı
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

canım ne oldu ?
doğrusu bende kendimi çok kullanılmış hisediyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:a13:
emine2

emine2

Kıdemli Üye · 254 mesaj

yok dinci ablacığım mervenur kardeşim sadece insanlara yardım edilmiyor artık dedi bende öyle dünya denen bir şey kalmamış dedim bazıları hariç dedim
mervenur1

mervenur1

dinci, post: 847571, member: 69715canım ne oldu ?
doğrusu bende kendimi çok kullanılmış hisediyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:a13:

kullanılmak değilde abla ya asrı sadetı getıremeyiz getirsek bile yaşayamayız fakat ne bilim hangi birini anlatayım dert birtek bu değil ki sen iyiliğine diyorsun aaa bak bu bizi çekemiyo falan diyolar susyorsun bizi hiçe sayıyo birşeyde demiyo diyolar artık ne yaacağımı ne edeceğimi şaşırdım.yine yaparım iyilik ben iyilik yaptım sende yapacaksın demiyorum kimseye ama insanlar çok farklı be abla ne diyim ki?
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

mervecim sen ve senin gibiler hasta olan insanlığı iyileştirmek için var.canım benim içlenmişsin üzülmüşsün anlaşılan.boşver görmezden gel o türleri.haklarında hayırlısı olsun de geç. bir de dua nı eksik etme onlar için.RABB'im kalplerine vefa versin diye...selam gülüm...
ÂNI YAŞA...
mervenur1

mervenur1

tevbeYA-HAK, post: 847674, member: 20924mervecim sen ve senin gibiler hasta olan insanlığı iyileştirmek için var.canım benim içlenmişsin üzülmüşsün anlaşılan.boşver görmezden gel o türleri.haklarında hayırlısı olsun de geç. bir de dua nı eksik etme onlar için.RABB'im kalplerine vefa versin diye...selam gülüm...

saol abla öyle yapmaya çalışıyorum yapıyorum da inşallah allahım onlara doğruları gösterir.bu arada nasıl oldun abla iyi misin birde aylin yok kac günder beri cok merak edıyorum
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

mervecim ben hiç iyi değilim şimdi iyiyim desem yalan söylemiş olurum.
baya bi kötüyüm sana kötüyüm dediğim günden bu yana.hiç bir değişiklik yok.
işte eşimin yokluğu şimdi çok belli oluyor.insan kendisini öksüz-yetim gibi hissediyor.bir de ben gurbetteyim ya...:a17:
ÂNI YAŞA...
mervenur1

mervenur1

tevbeYA-HAK, post: 847683, member: 87927mervecim ben hiç iyi değilim şimdi iyiyim desem yalan söylemiş olurum.
baya bi kötüyüm sana kötüyüm dediğim günden bu yana.hiç bir değişiklik yok.
işte eşimin yokluğu şimdi çok belli oluyor.insan kendisini öksüz-yetim gibi hissediyor.bir de ben gurbetteyim ya...:a17:

abla bizler varız eşinin yerini dolduramayız belki ama sabır abla inşallah eşine sag salım kavusursun.tek mi kalıyorssun abla orada sen:a33:
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

evet şuan yalnızım.zaten yatıyordum okuldan geldiğimden beri uyandım bi siteye bakıyım dedim
ÂNI YAŞA...
mervenur1

mervenur1

tevbeYA-HAK, post: 847691, member: 90451evet şuan yalnızım.zaten yatıyordum okuldan geldiğimden beri uyandım bi siteye bakıyım dedim

allahım acil şifa versın abla iyi değilsen keşke okuldan izin faan alsa
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

izin alamam mervecim zaten bizde kafaya göre izin felan verilmiyor.doktor raporu geçerli onu da ilerde çok ihtiyacımın olacağı günlere saklamak zorundayım.ama şu durumda da okula bu şekilde gelip gitmek bitiriyor beni.ne yaparım bilemiyorum.neyseki eşimin gelmesine 55 gün kaldı.ilaç da içemiyorum ki geçsin ...
ÂNI YAŞA...
mervenur1

mervenur1

tevbeYA-HAK, post: 847694, member: 82164izin alamam mervecim zaten bizde kafaya göre izin felan verilmiyor.doktor raporu geçerli onu da ilerde çok ihtiyacımın olacağı günlere saklamak zorundayım.ama şu durumda da okula bu şekilde gelip gitmek bitiriyor beni.ne yaparım bilemiyorum.neyseki eşimin gelmesine 55 gün kaldı.ilaç da içemiyorum ki geçsin ...

allahım yardımcın olsun abla
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

mervenur1, post: 847467, member: 89880insanlar neden böyle her zaman insanlara elimden geldiği kadar yardım ederım sıra onlara gelince onlar neden hep kaçarlar?ben onlar üzülmesin şöyle yapayım böyle yapayım derim ama benim başım sıkışınca herkes neden kacıyo?anlam veremiyorum
insanlığın öldüğü bi dönemde yaşıyoruz
allahım yardım et

selamun aleyküm.mervenur malesef öyle insanlar var.. sen yanlarında dahi olsan iyi niyetinden ve temiz kalbinden dolayı yardım etsende onlara anlamazlar iyiliği. ama sakın üzülme RABBİM yapılan her iyiliği görüyor biliyor .Ve emin ol yapılan iyiliği gören kıymet bilen ve karşılıksız yardım eden insanlarda var.inşallah büyük RABBİM öyle insanlar çıkarsın hep karşına.ALLAH'a emanet ol kardeşim.
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

sağol mervecim bugün özellikle sabah namazından sonra bana dua et neolur olur mu?
ÂNI YAŞA...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.