hasbinallah ve nimel vekil
8.322 görüntülenme · 12 yanıt
ya kardeşim ben forumu bi açtım direkt karşıma geldi çok korktum ve çok ürperdi içim.ve inanmayacaksın belki ama direkt ağladım...rabb'im onlara yardım etsin.rahmetini merhametini onlara daha fazla göstersin...:(
ÂNI YAŞA...
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm güzel kardeşim..
Rabbimiz c.c razı olsun paylaştığınız için..
Bu mübarek günde dualarımızın onlara ulaşması temennisiyle inşallah..Emeklerinize sağlık.. Hayırlı Cuma'lar..
Rabbimiz c.c razı olsun paylaştığınız için..
Bu mübarek günde dualarımızın onlara ulaşması temennisiyle inşallah..Emeklerinize sağlık.. Hayırlı Cuma'lar..
kanım şu anda buz gibi ........ allahım yardım et nnnnnoluurrrrrrrrr
.
Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
Cok Duygulandim:(:( Cok Aci Birsey..Allahim Sen O Cocuklari O Insanli Koru Islam dusmanlarinin Serrinden Koru allahim..
Icim bir garip oldu ..Soyleyenin sesi de cok etkileyici insanin ici ciz ediyor..Rabbim Sen tum muslumanlari himayen altina al koru onlari..;
Amin...Amin...Amin
Yinede tesekkurler bize izlettigin ve dinlettirdigin icin..Boyle videolar araciligiyla daha iyi anliyoruz ne kadar sansli oldugumuzu ve sukretmemiz gerektigini her an.....
Icim bir garip oldu ..Soyleyenin sesi de cok etkileyici insanin ici ciz ediyor..Rabbim Sen tum muslumanlari himayen altina al koru onlari..;
Amin...Amin...Amin
Yinede tesekkurler bize izlettigin ve dinlettirdigin icin..Boyle videolar araciligiyla daha iyi anliyoruz ne kadar sansli oldugumuzu ve sukretmemiz gerektigini her an.....
{suMEYYE}Cok Duygulandim:(:( Cok Aci Birsey..Allahim Sen O Cocuklari O Insanli Koru Islam dusmanlarinin Serrinden Koru allahim..
Amin...Amin...Amin
ALLAHIM sen onlara yardım et ne olur :((
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44942-hasbinallah-ve-nimel-vekil · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- HASBİNALLAH VE Nİ'ME'L VEKİL Dini sohbet 5 cevap
- Allahın Kaza ve Kaderine Rıza Göstermenin Kalbi: Tevekkül. (Allahın El-Vekîl İsmi) Tasavvûf 1 cevap
- Hasbunallahu ve ni'mel vekil ni'mel Mevla ve ni'me'n nasîr Dua Bölümü 2.961 cevap
- Hasbinallah ve nimel vekil. Genel Konular 0 cevap
- Hasbinallah ve nimel vekil Genel Konular 0 cevap
- Vekil Bırakmak Ya da Vasiyet Etmek Fıkıh ve Akaîd 0 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.