Çılgın Türkler değil, Müslüman Türkler...

1.386 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Selamünaleyküm kardeşlerim;

Geçenlerde son kurtuluş savaşı gazimizi kaybettik. Kendisi için yüce Allahtan rahmet diliyoruz. Yalnız gazeteler, televizyonlar, web siteleri, radyolar bu haberi son çılgınımızı kaybettik diye duyurdular. Ben buna karşıyım. Çılgın Türkler diye bir kitap yazılıyor. Bir kitap Türk milletini kaderini belirleyen, destansı bir mücadelenin kahramanlarına isim takamaz diye düşünüyorum.

Söyle düşünün, o mübarek insanlar '' ÇILGIN TÜRKER '' diye savaşıp şahadet şerbetinden içmediler. O mübarek insanlar '' ALLAH ALLAH '' diyerek şahadet ettiler. Kısacası '' ALLAH '' için savaştılar.

Sürçü lisan ettiysem affola, gönlünüze sığınıyorum... :)

Bizler '' ÇILGIN TÜRKLER '' değiliz, bizler '' MÜSLÜMAN TÜRKLERİZ ''

Saygılarımla.
TakeOne

TakeOne

TakeOne

ecthelion

ecthelion

Mübarek Üye · 531 mesaj

müslüman + çılgın türkler nasıl ?:)
De ki: Namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm, Âlemlerin Rabbi olan Allah içindir. En'Am - 162
OkanDemir

OkanDemir

Kıdemli Üye · 177 mesaj

İslam dünyasının bezgin müslüman araplardan çok Çılgın Müslüman türklere ihtiyacı var maalesef.keşke o ruh geri gelse KEŞKE:.
TakeOne

TakeOne

Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

TakeOne, post: 850828, member: 85307Bizler '' ÇILGIN TÜRKLER '' değiliz, bizler '' MÜSLÜMAN TÜRKLERİZ ''

Selamün Aleyküm

Yazınız anlamlı ama Takone isminiz de gözü gönlü kulağı feci tırmalıyor.Daha türksü bi isim kullansanız keşke :a03:

Müslümanlığımızı yaşayamadığımız şu ülkede dilimizi de kaybedip türklüğümüzden de olmayalım...Sadece bir düşünce,kızmazsınız inşallah...

Selametle...
İslam'a_Dönmek

İslam'a_Dönmek

Üye · 44 mesaj

Çok güzel olmuş ..Selam ve dua ile..Teşekkürler..
TakeOne

TakeOne

Estagfurullah, neden kızayım. Kesinlikle haklısınız. Sadece 10 yoldır forularda geziyorum. Tek adım var oda bu. Başka isim kullanmadım.

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.