1 ile 100 arası bir sayı tutun..
4.252 görüntülenme · 38 yanıt
seçtim kardeşim yanımda ayna taşımak çıktı ben hiç ayna taşımam yalnız evde küçük aynada yok ne yapcm şimdi
YARALI KAPL, post: 846459, member: 59331seçtim kardeşim yanımda ayna taşımak çıktı ben hiç ayna taşımam yalnız evde küçük aynada yok ne yapcm şimdi
:a21:mesela dışarı çıktığınızda bitane küçük cep aynası satın alabilirsiniz:a12:
1 Hayırlı işlerde sağı, adi işlerde solu kullanmak genelde tuvalet vesayire işlerde sol el kullanılıyor ama sünnet oldugunu bilmiyordum
4. Yemekte tabağın kendi önümüze gelen tarafından yemek.
5. Yerde bir sofra bezinin üstünde yemek. İhtiyaç olduğu takdirde masada da yenilebilir.
6. Yemeğe sofradakiler ile beraber başlamak.
bunlar hem görgü kuralları hem sünnet Rabbim ne kadar çok kolaylkı vermiş bize sevap kazanalım diye....
5. Yerde bir sofra bezinin üstünde yemek. İhtiyaç olduğu takdirde masada da yenilebilir.
bunlar hem görgü kuralları hem sünnet Rabbim ne kadar çok kolaylkı vermiş bize sevap kazanalım diye....
ebrar_reyyan, post: 847149, member: 733071 Hayırlı işlerde sağı, adi işlerde solu kullanmak genelde tuvalet vesayire işlerde sol el kullanılıyor ama sünnet oldugunu bilmiyordum
evet dostum rabbim bizim için bu kolaylıkları nasip etmiş ne duruyoruz ozaman..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44810-1-ile-100-arasi-bir-sayi-tutun · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- <> 1 İle 100 Arası bir sayı tutun <> Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- <> 1 İle 100 Arası bir sayı tutun <> Sünnet-i Seniyye 316 cevap
- kalbini tut,umutlarına tutun... Nasihatler 2 cevap
- KALBINI TUT,UMUTLARINA TUTUN.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- ŞEVVAL ORUCU MUTLAKA TUTUN Şevval Ayı 19 cevap
- Çök-Kapan-Tutun ❤️HAYATA❤️ Gündem 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.