dua ihtiyacı oalan gariban:(

1.383 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
nuurdan

nuurdan

Kıdemli Üye · 148 mesaj

sevgili kadeşlerim benim içinde dua edermisiniz bir murdım var benimle beraber tüm müslüman kardeşlerimizin muradı için

3 İHLAS 1 FATIHA YÜCE RABİM HER KULUNUN MURADINI HAYIRLIYSA KABUL EĞLESİN AMİİN
zencefil_1109

zencefil_1109

Mübarek Üye · 939 mesaj

selamun aleyküm kardeşim okudum duaları RABBİM gönlündeki muradına hayırlısıyla kavuştursun inşaALLAH RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN selametle kardeşim...
sezer demir

sezer demir

Kıdemli Üye · 238 mesaj

selamun aleyküm kardeşim okudum duaları RABBİM gönlündeki muradına hayırlısıyla kavuştursun inşaALLAH RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN selametle kardeşim...

MELİNAY

Kıdemli Üye · 155 mesaj

Okudum kardeşim rabbim kabul etsin rabbim senin ve tüm kardeşlerimizin gönlünüzdeki muradiniza tez zamanda kavuştursun inşallah
harun78xxx

harun78xxx

Aktif Üye · 64 mesaj

benden de.inşaallah muranız gerçekleşir
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

nuurdan, post: 844325, member: 72384sevgili kadeşlerim benim içinde dua edermisiniz bir murdım var benimle beraber tüm müslüman kardeşlerimizin muradı için

3 İHLAS 1 FATIHA YÜCE RABİM HER KULUNUN MURADINI HAYIRLIYSA KABUL EĞLESİN AMİİN

selamun aleyküm.okudum .inşallah büyük RABBİM herkesin dualarını kabul eylesin.ALLAH'a emanet olun.
mehmet985

mehmet985

Kıdemli Üye · 102 mesaj

okudum krdesim..allah kabul etsin
zam_siyah

zam_siyah

Aktif Üye · 57 mesaj

Selamün aleyküm arkadaşlar bende araniza yeni katildim hayir dualarinizi bekliyorum rabbim cümlemizin dualarini kabul etsin tabii hayirli olanlarini amin allah emanet olun
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

Okudum kardeşim allah kabul etsin inşallah rabbim muradini versin hayirlisi ile dularda buluşmak dileğiyle
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

zam_siyah, post: 847068, member: 91187Selamün aleyküm arkadaşlar bende araniza yeni katildim hayir dualarinizi bekliyorum rabbim cümlemizin dualarini kabul etsin tabii hayirli olanlarini amin allah emanet olun

aleyküm selam.aramıza hoşgeldiniz.dualarımda sizede yer vereceğim.RABBİM cümlemizin hayırlı dualarını kabul etsin inşallah.ALLAH'a emanet olun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.