gif için ayrı konu olsun dersen ona göre ekleyeyim....
Sevdiğimiz smile'ler ekliyelim, Arşiv olsun.
101.659 görüntülenme · 1.207 yanıt
sayın konu sahibi delete kardeşim :) bazı eklediklerimiz , daha doğrusu eklediklerim smiley tarzından büyük oluyor gif sınıfına giriyor yani.. sakncası var mı ?
DeleteBu boyut iyi gibi kardeşim, Siz tabi uygunluğunu taktir edersiniz İnşaAllah kardeşim. :)
hangi boyut ? hayır yani biçok gif smiley varda :)
yani azcık açarmısın :a32:
hani mesela bebeklerin büyüklüğü yada biraz daha büyükleri onlar msn de olmazlar o bakımdan sormuştum
Gülüşü Yaralıhangi boyut ? hayır yani biçok gif smiley varda :)
yani azcık açarmısın :a32:
hani mesela bebeklerin büyüklüğü yada biraz daha büyükleri onlar msn de olmazlar o bakımdan sormuştum
Yani diyorum ki Gülüşü Yaralı kardeşim daha iyisini bilir diye. :a31:
Fakat büyük gifleri mesela küçültüpte kullanabiliriz de kardeşim, siz ekleyin. :)
Ben nasılsa gifleri küçültüp kullanıyorum. :K
Delete
Yani diyorum ki Gülüşü Yaralı kardeşim daha iyisini bilir diye. :a31:
Fakat büyük gifleri mesela küçültüpte kullanabiliriz de kardeşim, siz ekleyin. :)
Ben nasılsa gifleri küçültüp kullanıyorum. :K
hııııı .. est. :a35:
bu arada nasıl küçültüyosun çözünürlük aynı kalıyor mu ? bende yapayım yahu :)
DeleteTamam bak söyliycem fakat kimseye söyleme tamam mı kardeşim.:K
e haniiiii ben bişey duymadım .. ay pardon okumadım :DVe tabi bu Giflerin etraflarında ki boşlukları da kesebiliyorsunuz kardeşim.
Mesela Yardım Resim Yükleme konumda bi yerde Ulead Gif Animator programını yüklemiştim kardeşim, ordan bulup indirebilirsiniz. İlk sayfada linki olması lazım bende bakayım şimdi.
Mesela Yardım Resim Yükleme konumda bi yerde Ulead Gif Animator programını yüklemiştim kardeşim, ordan bulup indirebilirsiniz. İlk sayfada linki olması lazım bende bakayım şimdi.
DeleteVe tabi bu Giflerin etraflarında ki boşlukları da kesebiliyorsunuz kardeşim.
ama kardeşim konuyuda meşgul etmek istemiyorum ama ozaman giflerin hareketi durmaz mı ?
DeleteBen kendim Gif'lerden düzenleme yapıp kullanıyorum kardeşim. :a31: :a21:
yaw anladım da bu sorumun cevabı değil ki :)
ben hareketi durmaz mı demiştim ? :D
neyse konuyu dağıtıyorum diye sıkıntı basıyor.. :a35::a35:
gülüşü yaralıyaw anladım da bu sorumun cevabı değil ki :)
ben hareketi durmaz mı demiştim ? :d
resmi farklı kaydet dediğin zaman zaten hareketli çıkıyor.aradığın cevap bumu
Gülüşü Yaralıyaw anladım da bu sorumun cevabı değil ki :)
ben hareketi durmaz mı demiştim ? :D
Yani ben kullanıyorum demek, hareketleri durmuyor demek ki kardeşim. :D
can kırıklarıhakkınızı helal edin ben bir kaçtana aldım
Estağfirullah kardeşim, Tabiki siz kardeşlerimiz için ekliyoruz. :)
can kırıklarıresmi farklı kaydet dediğin zaman zaten hareketli çıkıyor.aradığın cevap bumu
yok yok onu biliyorum .. hani büyük gifleri küçültüyomuş delete kardeş te.. bende ozaman hareketsiz olurlar dedim .. öle işte :)
bu arada zaten hepimiz kullanalım diye helal olsun tabiki kardeşim B) :a35:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44736-sevdigimiz-smile-ler-ekliyelim-arsiv-olsun · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.

:K