selam

2.287 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
aybikehüma

aybikehüma

Yeni Üye · 3 mesaj

ben bu siteye daha yeni üye oldum.dua ararken tesadüfen girdim yazdıklarınızı okudum.çok beğendim.daha siteyi tam çözemedim nerde ne yazılır bilmiyorum.ama sizlere merhaba demek istedim.birde beni okuyanlar bana allah rızası için dua ederlerse çok sevinirim.hayatımda yaşamadığım zor günler yaşıyorum hem maddi hem manevi.bana destek olacak derdimi paylaşabilecegim kimsem yok.biri 10 biri 2 yaşında iki çocugum var.eşimin işleri bozuldu yuvamız bile dağılma noktasında.gerçek hayat buymuş.dost sandığın insanlar alo bile demiyor.ailenden bile 1 ekmek parası isteyemiyormuşşun.işbulmak istiyorum.ama tesettürlü bulabilecegim iş yok.ayaklarımın üstünde durmak istiyorum.ne olur bana dua edin.veye iş bulabilmek için hangi duaları okuyayım .hepinize selamlar
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

va aleyküm selam öncelikle hosgeldiniz rabbim yardimciniz olsun inşallah bu sikintilardan kurtulursunuz selametle
aybikehüma

aybikehüma

Yeni Üye · 3 mesaj

teşekkür ederim kardeşim.inşallah.benim sesimi duymaniz bile bana yeter saolun.diyorumya çoookkk yalnızım
zencefil_1109

zencefil_1109

Mübarek Üye · 939 mesaj

selamun aleyküm kardeşim öncelikle hoşgeldin hayırlı olsun üyeliğin RABBİM tez vakitte sıkıntılarını gidersin inşaALLAH kardeşim RABBİM yar ve yardımcınız olsun selametle kardeşim...
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

hoşgeldiniz yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Rabbim yardımcını olsun...
vanora

vanora

Üye · 22 mesaj

selamün aleyküm kardeşim biz bu dünyaya niye geldik elbete boşuna getirilmedik imtihan ediliyoruz allahü teala insanları imtihanla deniyor sende imtihandasın sabır et allah sabrını mükafatlandıracak bütün sıkıntıların giderecek ALLAH yar ve yardımcın olsun
aybikehüma

aybikehüma

Yeni Üye · 3 mesaj

söyledikleriniz beni biraz rahatlattı.Allah hepinizden razı olsun gönül dostları.beni tanımadan benim için dua eden temiz kalpli arkadaşlar benim için istedikerinizden daha fazlası sizlerin olur inşallah.zaten bende imtahanda oldugumu düşünüyorum ve bu yaşadıklarım bana rabbimi daha çok sevdirdi.benim yanımda oldugunu hissediyorum.ve sizlerin buradaki güzel insanların dualarını bekliyorum.rabbim hepinizden razı olsun.
arzu74

arzu74

Mübarek Üye · 2.336 mesaj

Hoşgeldin aramıza arkadaşım .Allah yardımcın olsun.Hayırlısı ile sıkıntılarından kurtulursun inşallah.Allaha emanet ol.selamlarB)
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

ALLAH yar ve yardımcıdız olsun .
İnsan beğenmez.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

2 sene önce açılmış bir konu bu :)
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

KaLBuN_KeSiR, post: 1335421, member: 544432 sene önce açılmış bir konu bu :)

:a30: hep farkına varırdım bu sefer bilemedim :a35:
İnsan beğenmez.
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

:a12: :a12:.....

ibra:a30: hep farkına varırdım bu sefer bilemedim :a35:
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.