HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ??

913 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
sevil1

sevil1

Kıdemli Üye · 285 mesaj

B)hiç Düşündünüzmü?kainatta Insanin Ihtiyaç Duyduğu şeyler Gereklilik Sirasina Göre Kolay Veya Zor Bulunuyor.mesela:insanin Bir An Dahi Ayri Kalamayacaği şey Havadir Ve Hava Dünyada En Kolay Bulunan şeydir.sonra Su Gelir.sudan Sonra Insanin Ihtiyaç Duyduğu şeylerin Başinda Ekmek Gelir.ekmeğin Sudan Daha Zor Bulunacaği Herkesce Bilinen Bir şeydir.mücevherler Ise Hayat Için Hemen Hemen şart Değildir Ve Mücevherler Dünyada En Zor Bulunan şeylerdir.bütün Bunlardan Sonra Diyebilrmiyiz Ki:
allah'in Rahmeti,mağfireti,rizasi Ve Sevgisi Insan Için Bütün Gerekli Ihtiyaçlarin Başinda Gelir.öyleyse Birazcik Gayretle Bunlari Kolaylikla Bulabiliriz.
unutmayalim Ki Allah'ü Teala Bir Kutsi Hadisi şerifinde şöylr Buyurur:"kulum Bana Bir Kariş Yaklaşirsa Ben Ona Bir Arşin Yaklaşirim.o Bana Bir Arşin Gelirse Ben Ona Doğru Bir Kulaç Giderim.kulum Bana Yürüyerek Gelirse Ben Ona Koşarak Giderim."b)

B)ilahi Ente Maksudi Ve Ridake Matlubib)
beadgirl

beadgirl

Kıdemli Üye · 262 mesaj

RE: HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ??

evet kardeşim çok haklısın B)B)B)
paylaşımın için teşekkürler ellerine sağlıkB)B)B)B)

B)B)B)ALLAH RAZI OLSUNB)B)B)
sahra

sahra

Aktif Üye · 63 mesaj

EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN B)
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

B)B)SLM.ALYK. ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL SÖYLEMİŞSİN ALLHU TEALA HEPİMİZE YARDIM ETSİNB)B)
eren emin

eren emin

Mübarek Üye · 831 mesaj

S.A. DEĞERLİ KARDEŞİM BU GÜZEL HATIRLATMAN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN.
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
sevil1

sevil1

Kıdemli Üye · 285 mesaj

vealeykümselam kardeşim
sizden de Allah razı olsun

B) İLAHİ ENTE MAKSUDİ VE RIDAKE MATLUBİB)
eminesena

eminesena

Mübarek Üye · 746 mesaj

Çok anlamlı şeyler..Şükür etmemiz için çoook sebep var..A.E.O
sengul

sengul

Mübarek Üye · 733 mesaj

değerli kardeşim önemli olan farkı farketmek.etrafımızda okadar çok şey var ki şükre değer.dedim ya farkı farketmek gerekir.böylece herşey yeniden anlam kazanır.
... belagat..
sevil1

sevil1

Kıdemli Üye · 285 mesaj

çok doğru ALLAH razı olsun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.