Kitaplar
1.028 görüntülenme · 5 yanıt
merak ettiğim için böyle bir konu açmak istedim.en son hangi kaitapi okudunuz yada şuan da okuduğunuz bir kitap var mi?okuduğunuz yada okuyor olduğunuz kitapin yazarini, yayin evini kisaca ne anlatmak istediğini paylaşir misiniz?
öncelikle ben başlıyım.nesil yayınlarından çıkan dr.levent bilginin yazmış olduğu ''HAYAT RİSALE_İ NUR VE BİLGELİK''adlı kitap'ı okuyorum.
selamün alleykum
çok güzel bi fikir birbirimize belki tafsiyelerde bile buluna biliriz
ben şu anda
ALLAH'TAN GÖNÜLLERE SEVGİ KUŞAGI
ESMA-İ HÜSNA
PROF.DR.ABDULLAZİZ HATİP
TAFSİYEMDİR ELİNİZDE OKUMATA OLDUGUNUZ Bİ KİTAP YOKSA.. MÜMKÜNSE OKUYUN ÇOK GÜZEL
ALLAHA EMANET OLUN
çok güzel bi fikir birbirimize belki tafsiyelerde bile buluna biliriz
ben şu anda
ALLAH'TAN GÖNÜLLERE SEVGİ KUŞAGI
ESMA-İ HÜSNA
PROF.DR.ABDULLAZİZ HATİP
TAFSİYEMDİR ELİNİZDE OKUMATA OLDUGUNUZ Bİ KİTAP YOKSA.. MÜMKÜNSE OKUYUN ÇOK GÜZEL
ALLAHA EMANET OLUN
s.a hayırlı akşamlar
okuyup ta çok begendiğiniz bizlerle paylaşmak istediğiniz bizlerede tafsiyelerde bulunacagınız bilgilerine güvendiğiniz kitaplarınız varsa
- bu kitap gerçektende çok güzel dediğiniz bi kitap önerebilirmisiniz... İsimlerini yazarsanız bizlerde yararlansak....
mesela bedüllizzam mın hayatını okumak istiyorum ama çok agır oldugu için okuyamam diye cesaret edemiyorum bana bunun yerine önerebileceginiz olayları açık ve daha hafif olan bi kitap önerebilecek kimse varmı
okuyup ta çok begendiğiniz bizlerle paylaşmak istediğiniz bizlerede tafsiyelerde bulunacagınız bilgilerine güvendiğiniz kitaplarınız varsa
- bu kitap gerçektende çok güzel dediğiniz bi kitap önerebilirmisiniz... İsimlerini yazarsanız bizlerde yararlansak....
mesela bedüllizzam mın hayatını okumak istiyorum ama çok agır oldugu için okuyamam diye cesaret edemiyorum bana bunun yerine önerebileceginiz olayları açık ve daha hafif olan bi kitap önerebilecek kimse varmı
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44372-kitaplar · 18.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.