🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

Çok mutluyum_______

9.305 görüntülenme · 105 yanıt

Paylaş:
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

gülderen özdemir, post: 839787, member: 73307sizdende allah c.c razı olsun abi amin amin amin allah c.c emanet olun hayırlı akşamlar

RABBIM sendende razı olsun.
sanada hayırlı akşamlar.
selametle
hafiz mehmet

hafiz mehmet

Kıdemli Üye · 483 mesaj

kasım kardeşim rabbim razı olsun gercekten birinciliği hak edecek yorumda bulunmuşsun bileğinin ve yüreğinin hakkıyla gelen birincilik olmuş selam ve dua ile
kasım hadi

kasım hadi

hafiz mehmet, post: 839795, member: 60391kasım kardeşim rabbim razı olsun gercekten birinciliği hak edecek yorumda bulunmuşsun bileğinin ve yüreğinin hakkıyla gelen birincilik olmuş selam ve dua ile

RABBIM razı olsun kardeşim.
Sizlerin begenmesi beni çok mutlu ediyor.RABBIM şaşırtmasın.amin.hep Onu anan ve Onun gösterdigi yolda ilerleyen sevgili kullarından eylesin.amin.
selametle
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

tebrik ederim abim.Allah razı olsun..yazı çok güzelmiş..yüreğinize sağlık :)
kasım hadi

kasım hadi

acem_kizi, post: 839822, member: 60391tebrik ederim abim.Allah razı olsun..yazı çok güzelmiş..yüreğinize sağlık :)

RABBIMrazı olsun.
teşekkür ederiz.
gözünüze saglık.hayırlı geceler.selametle
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

"selamun aleyküm kasım abi...

tebrik ederim,çok güzel bir yazı..emeğine sağlık..

rabbime emanet ol dua ile hayırlı akşamlar..
Delete

Delete

Mübarek Üye · 6.076 mesaj

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh.
Kutlarım sizi kasım abimiz,
Emeğinize sağlık,
Allah'a emanet olun,
Selam ve baki dua ile kalın.

Kedi, aslangiller familyasındandır. Ama 40 tane kedi bir araya gelse, bir tane aslan etmez.
nisayyasin

nisayyasin

Yeni Üye · 8 mesaj

bu güzel foruma üye olmak beni çok gururlandırdı. o kadar güzel paylaşımlar varki kişi ister istemez mutlu oluyor. Allah hepimizi doğru yoldan ayırmasın inş. özelliklede genç yaştaki kardeşlerimi doğru yoldan çıkartmasın. amin.sayın kasım bey yazdığınız yazı çok güzel ve etkileyici , böyle güzel ve anlamlı yorumlarınızı burada yayımlamanız çok faydalı olmuş. Allah siz ve sizin gibi düşünenlerden razı olsun. hayırlı günler.
kasım hadi

kasım hadi

keltepe, post: 839875, member: 60391"selamun aleyküm kasım abi...

tebrik ederim,çok güzel bir yazı..emeğine sağlık..

rabbime emanet ol dua ile hayırlı akşamlar..

aleykum selam kardeşim.
RABBIM razı osun.
teşekkür ederim.
seninde gözlerine saglık.selametle
kasım hadi

kasım hadi

Delete, post: 840005, member: 82229

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh.
Kutlarım sizi kasım abimiz,
Emeğinize sağlık,
Allah'a emanet olun,
Selam ve baki dua ile kalın.

Kedi, aslangiller familyasındandır. Ama 40 tane kedi bir araya gelse, bir tane aslan etmez.

ve aleykum selam ve rahmetullahi ve berekatüh.
RABBIM razı olsun.
teşekkür ederim.
sizinde gözünüze ve gönlünüze saglık.selametle
kasım hadi

kasım hadi

nisayyasin, post: 840013, member: 85566bu güzel foruma üye olmak beni çok gururlandırdı. o kadar güzel paylaşımlar varki kişi ister istemez mutlu oluyor. Allah hepimizi doğru yoldan ayırmasın inş. özelliklede genç yaştaki kardeşlerimi doğru yoldan çıkartmasın. amin.sayın kasım bey yazdığınız yazı çok güzel ve etkileyici , böyle güzel ve anlamlı yorumlarınızı burada yayımlamanız çok faydalı olmuş. Allah siz ve sizin gibi düşünenlerden razı olsun. hayırlı günler.

selamun aleykum kardeşim.
RABBIM razı olsun.güzel dilek ve düşünceleriniz için teşekkür ederim.
bizlerde sizin gibi degerli kardeşleirmizi aramızda görmeketen mutluluk duyuyoruz.
RABBIM her daim her yerde dogruyu söylemyi ve Onun gösterdigi dosdogru yolda gitmeyi cümlemize nasip eylesin.amin.selametle
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Tebrik ederim başarilarinin devamini dilerim :)
kasım hadi

kasım hadi

T.NurTebrik ederim başarilarinin devamini dilerim :)

RABBIM razı olsun.
teşekkür ederim.
selametle
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

kasım hadi abi öncelikle sizi tebrik ederim.yazınızı okudum hakikaten muhtesem kuranı kerimin bize işık rehber olusunu cok güzel bir şekilde dile getirmişsiniz.emeginize yüreginize saglık.ALLAH razı olsun
lütfi

lütfi

Mübarek Üye · 2.120 mesaj

selamün aleyküm kasım kardeşim bu güzel yazından dolayı seni tebrik ediyorum, Allah'ü zül-celal ilmini artırsınve daimn etsin. Selam ve dua ile
kasım hadi

kasım hadi

sevda hafızkasım hadi abi öncelikle sizi tebrik ederim.yazınızı okudum hakikaten muhtesem kuranı kerimin bize işık rehber olusunu cok güzel bir şekilde dile getirmişsiniz.emeginize yüreginize saglık.ALLAH razı olsun

RABBIM razı olsun kardeşim.
Teşekkür ederim.
sizlerin begenmesi beni ziyadesi ile dahada mutlu ediyor.
tekrar teşekkür ederim.selametle
kasım hadi

kasım hadi

lütfiselamün aleyküm kasım kardeşim bu güzel yazından dolayı seni tebrik ediyorum, Allah'ü zül-celal ilmini artırsınve daimn etsin. Selam ve dua ile

Aleykum selam lütfi kardeşim.
RABBIM razı olsun.
teşekkür ederim.
ALLAH'ım KUR-AN'ı hakkıyla yaşamayı nasip etsin.amin.selametle
emimur

emimur

Kıdemli Üye · 157 mesaj

selamün aleyküm kasım abi kuranı kerimin bizim için önemini okadar güzel anlatmışsınki bunu okuyupta takdir etmemek olmazdı zaten ALLAH razı olsun ellerine sağlık başarıların devamını dilerim ALLAHa emanet ol.
sengul

sengul

Mübarek Üye · 733 mesaj

elinize yüreğinize sağlık...

elinize yüreğinize sağlık...

kasım hadi, post: 838603, member: 24008aleyna ve aleykum selam kardeşim.
RABBIM razı olsun.
Çoktandır sizi göremiyordum.Bu vesile ilede sizi gördüm,çok mutlu oldum.
Yazıyı okurasanız memnun olurum.Ama siz yazsa idiniz inanıyorumki çok daha güzel yazardınız.:a35:
selametle

Can abim ;bizler maddeten bu mecliste olmasak ta ,unutulmamalıdır manen hep sizlerin safınızdayız...

Yazınızı okudum ..bakış açınız çok güzel ...çıkış noktanız da bi harika...ayrıca bi kural vardır tasvirin fazlası can sıkar diye...çıkış noktanızdaki tasvirinizi örneklendirmek okadar zordurki...siz bunu çok yerinde cümlelerle anlatmışsınız..bi ufak eleştiri:günümüz çağı insan modeli --geçtiğimiz insan çağları modelinden kalıntılardır..bu model kuranda insana ait bir husus olarak belirtilmektedir..öyleyse kuran her çağın hastalığına tek çaredir...(uafak eleştiri aslında bir nevi beklentidir yanlış anlaşılmasın)

Abim siz yazmışsınız biz yazmışık önemimi var ...siz benim yazımı beğenirsiniz ben sizin yazınızı beğenirim..geçen gün bir arkadaşla konuşuyordum bir mevzu üzerine ..arkadaş dediki ne güzel anlattın yıllardır böyle anlatana rastlamadım..ben de o an arkadaşım bana bunları söylerken şunları düşünüyordum..(bunları konuşan benmiyim?) arkadaşa dönüp dedim ki...sana konuşurken ben de dediklerimi dinledim..bana da iyi bir ders oldu...

Neyse abim ben bu günlerde çok aykırı metinler yazıyorum ve sitede yazmaya korkuyorum...sizin bu yazınız vesilesi ile sitadeki arkadaşlara bir hatırlatma yapacağım...inşaAllah..kulak arkası yapmazlar..yıllar önce bi köşe yazısında bi bayan yazar ..islami sitelerdeki forumları dolaşmış...ve araştırması sonucu ilkokul seviyesinde bilgi paylaşımı olduğunu tespit etmiş..genelde alıntı ile ve o alıntıya ---(teşekkür vasıtası ile) ilginin çok olduğu ancak üretken makalelere ilginin az olduğunu yazmıştştı ve devam etmişti...evet şahsım dahil lütfen ...üç alıntı yapıyorsak ...bir üretelim...altı alıntı yapıyorsak ..iki üretelim..sadece teşekkür edip konunun içeriğine katkı yapmaya da çalışırsak bizim siteden çıkacak yorum artık şöyle olsa gerek..anaokul seviyesinde araştırılıp yazılmış bir köşe yazısı diye artık hafızalarda kalacaktır...diye ümit ediyorum..ve can abimi tekrar kutluyorum..

Selametle...
... belagat..
kasım hadi

kasım hadi

emimurselamün aleyküm kasım abi kuranı kerimin bizim için önemini okadar güzel anlatmışsınki bunu okuyupta takdir etmemek olmazdı zaten ALLAH razı olsun ellerine sağlık başarıların devamını dilerim ALLAHa emanet ol.

aleykum selam .
RABBIM razı olsu.
teşekkür ederim.
RABBIM hakkıyla anlayıp yaşamayı nasip etsin.hayırlı haberler senin olsun kardeşim.ç
selametle
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.