DarulKitap İslam Ansiklopedisi v.2........900 dini kitap

15.176 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
yesewi

yesewi

Yeni Üye · 1 mesaj

es-Selamu Aleykum

DarulKitap İslam Ansiklopedisi'nin 2. versiyonunu çıkartmamızı nasip eden Allah’a hamdolsun, O’nun Rasulü’ne selam olsun. İlk versiyondan sonra 300 yeni kitap eklenip değerli kardeşlerimizin bildirdiği birçok hataların bu versiyonda düzeltilmiş olmasına rağmen yine de inanıyoruz ki bundan sonraki versiyonlar bu versiyonu ikmal edeceklerdir.

DarulKitap İslam Ansiklopedisi - DarulKitap.com

Allah'a Emanet Olun
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam kardeşim.

ben istifade ediyorum ALLAH celle celaluh razı olsun.Sağlam kaynaklar ve deliller ile hazırlanmış tüm emek ve hizmetler şahsım adına kabulumdur bu hak yolda koşturunada nacizane duam vardır.

İslâm'da iyi bir çığır açan kimseye, bunun sevabı vardır. O çığırda yürüyenlerin sevabından da kendisineverilir. Fakat onların sevabından hiçbir şey noksanlaşmaz. Her kim de İslâm'da kötü bir çığır açarsa, o kişiye onun günahı vardır. O kötü çığırda yürüyenlerin günahından da ona pay ayırılır. Fakat onların günahından da hiçbir şey noksanlaşmaz. "

selam ve yürekten samimi dualarımla kardeşim selametle kalınız.
misbah_ı_nevvar

misbah_ı_nevvar

Kıdemli Üye · 204 mesaj

evet bu siteyi bende duymuştum hayırlı istifadeler inş. . .
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

Çok güzel bir site o siteden bir sürü kitap indirdim ve baya işime yaradı

Emeğinize sağlık
maxilife

maxilife

Yeni Üye · 3 mesaj

yesewi, post: 836342, member: 83368es-Selamu Aleykum

DarulKitap İslam Ansiklopedisi'nin 2. versiyonunu çıkartmamızı nasip eden Allah’a hamdolsun, O’nun Rasulü’ne selam olsun. İlk versiyondan sonra 300 yeni kitap eklenip değerli kardeşlerimizin bildirdiği birçok hataların bu versiyonda düzeltilmiş olmasına rağmen yine de inanıyoruz ki bundan sonraki versiyonlar bu versiyonu ikmal edeceklerdir.

DarulKitap İslam Ansiklopedisi - DarulKitap.com

Allah'a Emanet Olun

DarulKitap.com şu an erişime kapalı. Buradan Darul Kitabı hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.