Üniversite kazanamıyan arkadaşlar!!!!

1.166 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

üniversite kazanamayan arkadaşlar hayata dair ne planlarınız var şimdi.. hayatınızda çok değişiklik oldumu sonuçları nasıl yorumluyorsunuz? benimle paylaşmakistermisiniz. bu sınav sistemini nasıl buluyorsunuz? selametle kalın.
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

derya_derya

derya_derya

Mübarek Üye · 606 mesaj

RE: Üniversite kazanamıyan arkadaşlar!!!!

üniversiteyi kazanamadım.daha doğrusu puanım da ilahiyatı 10 puanla kaçırdım.normal lise mezunu olsaydım boşta kalmazdım ama imam hatip mezunuydum.onun için boşta kaldım.açık fotoğraflarımı ağlayarak kestim.bir daha sınava girmem dedim.şu an evliyim.çok tatlı bi oğlum var.önceden benim için üniversite olmazsa olmazdı.artık benim için bir kriter değil.çünkü öğrenmek isteyen her zaman ve her şekilde öğrenir.şimdi okuyorum ve bildiklerimi çevreme anlatmaya çalışıyorum.elimde bi üniversite diploması yok ama mutluyum.:D
mmhn

mmhn

Kıdemli Üye · 165 mesaj

sınavı kazanamadım puanım ancak 2 yıllık bölümlere yetiyodu o yüzden açıkögretim tercih ettim.sonuçta okulu bitirecek olsamda çalışmıyacaktım başörtüsü sorunu oldugunu sürece şimdide bitirdikten snr diplomamı alıp oturacam:|
saliha

saliha

Kıdemli Üye · 163 mesaj

s.a. ben 3 yıl üst üste sınava girdim ve 2006 öss de isteğim bölümü kazandım toplam 320 puanım vardı. fakat kalbime söz geçiremedim.iyi ki de geçiremedim sevdiğimden ve başörtümden ayrılamadım şimdi ise nişanlıyım ve üniversiteden kat kat daha önemli olan Kuran ilmini öğreniyorum. inşallah arapçaya kadar ilerletmeyi düşünüyorum her işte bir hayır vardır ya sakın üniversiteyi kazanmadım diye üzülmesin kardeşlerim. ben şu an hayal bile edemediğim kadar mutluyum(çok şükür).
Mahmet Efendi Hazretleri diyor ki: "Üniversite kısır bir müessesedir.İman,oruç,namaz gibi hayırları doğurmaz".
selam ve dua ile...
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

saliha yazdı:
s.a. ben 3 yıl üst üste sınava girdim ve 2006 öss de isteğim bölümü kazandım toplam 320 puanım vardı. fakat kalbime söz geçiremedim.iyi ki de geçiremedim sevdiğimden ve başörtümden ayrılamadım şimdi ise nişanlıyım ve üniversiteden kat kat daha önemli olan Kuran ilmini öğreniyorum. inşallah arapçaya kadar ilerletmeyi düşünüyorum her işte bir hayır vardır ya sakın üniversiteyi kazanmadım diye üzülmesin kardeşlerim. ben şu an hayal bile edemediğim kadar mutluyum(çok şükür).
Mahmet Efendi Hazretleri diyor ki: "Üniversite kısır bir müessesedir.İman,oruç,namaz gibi hayırları doğurmaz".
selam ve dua ile...

Aleykümselam;

Allah razı olsun kardeş Rabbim güler yüzlülüğünüzü mutluluğunuzu her daim arttırsın inşAllah Mevlam yar ve yardımcınız olsun...

Hepinize çok teşekkür ederim
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

saliha

saliha

Kıdemli Üye · 163 mesaj

Allah(c.c.) razı olsun Rabbimim cümlemizi güler yüzle yaşatmayı nasip etsin
B)B)B)B)B)B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.