god is the light
2.200 görüntülenme · 23 yanıt
Teşekkür ederim bu çalişmalarimdan başkalarida var ...severek paylaşirim allahim sizden de razi olsun....
BİSMİLLAH .........ÇOK GÜZEL OLMUŞ ÇOKKKKK ONDAN BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM.AYY BAYILDIM YA.ÖZELLİKLE ALLAH YAZISI ÇOK GÜZELDİ.ÇOK GÜZELDİ.ALLAHIM SENİ ÇOK SEVİYORUM.SENDEN BAŞKA İLAH YOKTUR.PEYGAMMERİM SENİN KULUN VE ELÇİNDİR.:a16:a07::a15::a15:
rabbim cümlemizden razı olsun...
müzikli şiir hazırlamaya çalışıyorum bakalım başarabilecek miyim ....
müzikli şiir hazırlamaya çalışıyorum bakalım başarabilecek miyim ....
bir de bunu dinleyin
"A is for Allah" video klip ** Yusuf İslam'ın you tubede en çok izlenen ilahisi ** Türkçe çeviri: gokcezade
Dikab.Com Din Kltr ve Ahlak Bilgisi Dersi Sunu Video Etkinlik Sbs Performans Yazl Yllk ve Gnlk Planlar dindersi - "A is for Allah" video klip ** Yusuf slam'n you tubede en ok izlenen ilahisi ** Trke eviri: gokcezade dikab.com
"A is for Allah" video klip ** Yusuf İslam'ın you tubede en çok izlenen ilahisi ** Türkçe çeviri: gokcezade
Dikab.Com Din Kltr ve Ahlak Bilgisi Dersi Sunu Video Etkinlik Sbs Performans Yazl Yllk ve Gnlk Planlar dindersi - "A is for Allah" video klip ** Yusuf slam'n you tubede en ok izlenen ilahisi ** Trke eviri: gokcezade dikab.com
yüklemesini beceremiyorum.site tanıtmak yasakmı bilmiyorum ama siteyi tanımanızı istedim.buradan bir çok dini flash,video,etkinlik,yarışma...indirebilir çocuklarınıza izlettirebilirsiniz ,bir dini konularda bilgilerinizi tazeler veya yeni bilgiler edinebilirsiniz...
hayırlı sabahlar....
flash upload yapan herhangi bi siteden çalışmanızı yükleyin...
verilen adresi açın....
çıkan linki gelin buraya yapıştırın...
bizde izleyelim....
flash upload yapan herhangi bi siteden çalışmanızı yükleyin...
verilen adresi açın....
çıkan linki gelin buraya yapıştırın...
bizde izleyelim....
s.s.s, post: 838611, member: 84225ALLAH NURDUR....
teşekkürler.
________selamun aleykum
sibel hocam sözlerini yazsaydınız öyle dinleseydik :)
emegine saglık bi _iznillah güzeldi kardeşim
selam ve dua ile_____-
aminenur, post: 842656, member: 87927________selamun aleykum
sibel hocam sözlerini yazsaydınız öyle dinleseydik :)
emegine saglık bi _iznillah güzeldi kardeşim
selam ve dua ile_____-
saolun allahın yardımı rahmet ve bereketi üzerinize olsun....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44188-god-is-the-light · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.