DUA İÇİN RİCA

1.943 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
yesilbeyaz

yesilbeyaz

Kıdemli Üye · 334 mesaj

Bir şahıs, heyecan ve ıstırapla, İmam Sadık (a.s)ın huzuruna gelerek:
- Ne olursunuz efendim, Allah'a bana daha fazla rızık vermesi için dua da bulunun, çünkü çok yoksulum, dedi.
İmam:
-Hayır, asla dua edemem buyurdu.
-Niçin edemezsiniz efendim?
-Zira Allah bu iş için bir yol tayin etmiştir; rızk peşinden koşun ve onu elde edin diye de emir buyurmuştur. Halbuki sen evinde oturup, dua etmek suretiyle, rızkın senin peşinden gelmesini istiyorsun.
tuncay147

tuncay147

Kıdemli Üye · 159 mesaj

RE: DUA İÇİN RİCA

:)B)ALLAH reza buyursun çok güzel ve anlamlı bir kısa teşekkürler oblası
safiye_297

safiye_297

Kıdemli Üye · 174 mesaj

B)Allah razı olsun...B)
yesilbeyaz

yesilbeyaz

Kıdemli Üye · 334 mesaj

AMİN. İŞTE BURADA TEVEKKÜL OLAYI CEREYAN EDİYOR ASLINDA DEĞİL Mİ? SEN ELİNDEN GELENİ YAP GERİSİNİ ALLH'A (C.C) TESLİM ET. BİR DE MÜSLÜMANLARI KADERCİLİKLE VE DOLAYISIYLA GERİCİLİKLE SUCLARLAR. GÖRMÜYORLAR, ALLAH HİDAYET VERSİN.
esra can

esra can

Üye · 13 mesaj

BİZLER HERŞEYİ ALLAH' TAN BEKLEMEYİ NASIL YANLIŞ ALGILADIĞIMIZIN ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEĞİ. ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN BU YANLIŞ DÜŞÜNCEYİ DÜZELTECEK ÇOK GÜZEL BİR KISSA YAZDIĞINIZ İÇİN. SEN ELİNDEN GELEN HERŞEYİ YAP GERİSİNİ ALLAH' A BIRAK.
yesilbeyaz

yesilbeyaz

Kıdemli Üye · 334 mesaj

SİZDEN DE ALLAH (C.C) RAZI OLSUN. COK DOĞRU.
cigdem

cigdem

Mübarek Üye · 548 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN.TABİKİ BİRŞEYLERİ ELDE EDEBİLMEMK İÇİN ÇABA GEREKİR.ALLAH ÇALIŞANA VERİR.
VEYS

VEYS

Mübarek Üye · 1.350 mesaj

biz sürekli isteriz ama nasıl isteyeceğimizi bilmeyiz.Kimse kimseye durup dururken bi şey vermiyor.Bu paylaştıgınızda buna örnektir.Eğer sen Allahtan bi şey isteyeceksen ilk başta cabalıyacaksın ki rabbim sana versin.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.