Sen Ve Son - Senai Demirci

4.499 görüntülenme · 48 yanıt

Paylaş:
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Senai Demirci'nin Yorumundan Sen Ve Son...
Sonumuzu ne de güzel anlatmış..Sonbahar resimleri ile de çok güzel olduğu kanaatindeyim..

La ilahe illallah...

Aşağıdaki görüntülerin herhangi birinden izleyebilirsiniz ama youtube daha net gösterdiği için youtube'yi tavsiye ederim.

oqOkFDGmkug[GVIDEO]7208159109431613200[/GVIDEO]

Resimler içinde s.s.s arkadaşıma teşekkürler...
Guo1903

Guo1903

Ya Küle dönecek ya güle dönüşeceksin...
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

bize senin zikrini unutturma rabbim.....

..........................................
senin kokun uzakların kokusu olacak
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ya küle dönecek,yada güle dönüşeceksin

selamun aleykum kardeşim.çok güzel bir şiir seçmişsin ve bizlerin arzına sunmuşun.Ben çok beğendim:)Allaha emanet olasınB)
Yaramaz Boncuk

Yaramaz Boncuk

Yeni Üye · 9 mesaj

Aleyküm Selam..
Evet bende bu şiiri çok seviyordum.Güzel olmuş..
Guo1903

Guo1903

Nevin_1982
bize senin zikrini unutturma rabbim.....

..........................................
senin kokun uzakların kokusu olacak
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

ya küle dönecek,yada güle dönüşeceksin

selamun aleykum kardeşim.çok güzel bir şiir seçmişsin ve bizlerin arzına sunmuşun.Ben çok beğendim:)Allaha emanet olasınB)

Aleyküm Selam..
Beğenmenize sevindim.Benimde çok hoşuma gidiyordu bu şiir ve sonuçta da güzel birşey oldu diye düşünüyorum. Hiç olmazsa ölümü hatırlamış olacağız. Sizlerde Allaha emanet olun inşallah..Selam ve dua ile...
ozlemkoca

ozlemkoca

Aktif Üye · 98 mesaj

selam

selam

çok güzell..çokk
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

_________selamun aleykum...
çok güzel olmuş kardeşim emeginize saglık...
selam ve dua ile_______
Guo1903

Guo1903

ozlemkocaçok güzell..çokk

Teşekkür ederim..Selametle inşallah..
Guo1903

Guo1903

aminenur_________selamun aleykum...
çok güzel olmuş kardeşim emeginize saglık...
selam ve dua ile_______

Aleyküm Selam..
Teşekkür ederim..Ayrıca Youtube'deki yorumunuz içinde teşekkürler.. Çok kibarsınız..Allaha emanet olun inşallah...
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Mübarek Üye · 2.034 mesaj

Çok güzel bir fon müziği,başarılı seçilmiş resimler
Senai Demirci ve insanı alıp götüren sözler
4 ü bir arada olmuş
Hakikaten süperdi
Teşekkür Ederim...
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

Guo1903Aleyküm Selam..
Teşekkür ederim..Ayrıca Youtube'deki yorumunuz içinde teşekkürler.. Çok kibarsınız..Allaha emanet olun inşallah...

_________teşekkür ederim kardeşim..

bu ilk mesajım yuotube... geçen günlerde abone olmuştum aboneler mesaj yazabiliyormuş.. aslında hem sizi teprik etmek birazda mesajı denemek içindi :) şunu ögrendim ismimizi kendimiz yazamıyormuşuz abone oldugumuz isimle gidiyormuş mesaj....

tekrar teprik edeyrim kardeşim gerçekten güzeldi.. resimler sonbahar ve son....uyumlu olmuş emeginize saglık

selametle_______
Guo1903

Guo1903

Hasıl ı KelamÇok güzel bir fon müziği,başarılı seçilmiş resimler
Senai Demirci ve insanı alıp götüren sözler
4 ü bir arada olmuş
Hakikaten süperdi
Teşekkür Ederim...

Senai Demirci harika sözleri olan şiiri müthiş yorumlamış.. Bizde ufak bir resim katkısı ile sizlerin beğenisine sunduk.. Gerçi yeni yeni başladım acemiyim daha ama bu slayt çok güzel oldu diye düşünüyorum..Sizlerinde beğenmesi çok güzel..Ben teşekkür ederim.. Gününüz Hayırlı olsun inşallah.
Guo1903

Guo1903

aminenur_________teşekkür ederim kardeşim..

bu ilk mesajım yuotube... geçen günlerde abone olmuştum aboneler mesaj yazabiliyormuş.. aslında hem sizi teprik etmek birazda mesajı denemek içindi :) şunu ögrendim ismimizi kendimiz yazamıyormuşuz abone oldugumuz isimle gidiyormuş mesaj....

tekrar teprik edeyrim kardeşim gerçekten güzeldi.. resimler sonbahar ve son....uyumlu olmuş emeginize saglık

selametle_______

Üyeliğiniz hayırlı olsun..İlk mesajıda bana ayırmanız çok hoş.. Mesajı okuyunca yazan kişinin siz olduğunu tahmin etmiştim...Resimleri de belirttiğim gibi S.S.S kardeşimin açtığı ''sonbahar'' konusundan aldım..Allah paylaşanlardan razı olsun.. Güzel yorumunuz içinde tekrar tekrar Teşekkürler..
Guo1903

Guo1903

Hatırlanmaya değer olmadığımız zamanlarda, hatırımızı tek sayanın yaradanımız olduğunu çabucak unutuyoruz...
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

allah senden razi olsun kardeşim bize ölümü hatirlattiğin unutturmadiğin için.o kadar çok etkilendim gözlerim doldu.allaha emanet olun.hayirli akşamlar herkese
Guo1903

Guo1903

ashab_kiram, post: 834472, member: 76367 allah senden razi olsun kardeşim bize ölümü hatirlattiğin unutturmadiğin için.o kadar çok etkilendim gözlerim doldu.allaha emanet olun.hayirli akşamlar herkese

Ecmain.. Ne mutlu size ki ölümü hatırlayınca gözleriniz doluyor.. Allaha emanetsiniz inşallah..
Guo1903

Guo1903

Mutluluklar seni hesaba katmadan tamam olacak..

Ve gelecek ölüm..

Gözlerin gözlerinin olacak...
erdal

erdal

Mübarek Üye · 3.212 mesaj

Selamın Aleyküm Kardeşim...

Senai Demirci Çok sevdiğim bir yazardır.Forumlarımda bende yazılarını sık sık yazıyorum...Aynı zamanda memleketimizden evli olduğu için eniştemiz olur.

Elinize ve emeğinize sağlık ...
Guo1903

Guo1903

erdal, post: 837961, member: 49501Selamın Aleyküm Kardeşim...

Senai Demirci Çok sevdiğim bir yazardır.Forumlarımda bende yazılarını sık sık yazıyorum...Aynı zamanda memleketimizden evli olduğu için eniştemiz olur.

Elinize ve emeğinize sağlık ...

Aleyküm Selam..
Ben aslında daha çok Dursun Ali'yi dinlerim ama Senai Demircinin de bir kaç tane çok beğendiğim şiiri var. Bu da onlardan biriydi ve ölümü hatırlatması açısından da faydalı olacağı kanaatindeyim.

Allaha emnaet olun inşallah..
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

Selamünaleyküm kardeşim
eline emeğine sağlık tek kelimeyle muhteşem olmuş..
daha önce birkaç defa denedim kesintisiz izleyememiştim şimdi tam izledim
-kimsenin beklediği değilsin artık,kimsenin özlediği değilsin artık...
selam ve dua ile kalın...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.