kimseyi tanımıyorum

2.282 görüntülenme · 12 yanıt

Paylaş:
&temmuz&

&temmuz&

Üye · 13 mesaj

selamun aleyküm biraz zamandır bu siteliyim ama kimseyi doğru düzğün bilmiyorum.ben tanımak tanışmak istiyorum eğer sizler için bi mahsuru yoksa allaha emanet olun dua ile
sözelci

sözelci

Yeni Üye · 8 mesaj

ve aleyküm selam kardeşim aynen bende yeni üye oldum bişeyler paylaşmak iyi güzel insanlarla arkadaş olmak istiyorum fakat bi bilgim yok nası olduğu konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim... hayırlı gunler
umit_c

umit_c

Kıdemli Üye · 236 mesaj

Aleyküm selam hoşgeldiniz
mervenur1

mervenur1

Mübarek Üye · 2.302 mesaj

ve aleyküm selam kardeşim hoşgeldin hayirli paylasimlar selametle
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm kardeşim hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun...
alperen123

alperen123

Üye · 35 mesaj

selamun aleykum kardeşim bende yeni sayılırım biz yeni girenler olarak birbirimizi tanımaya mümkün oldukça birbirimizin sorularına cevap vermeye çalışıyoruz.sizde benim konulara yorum yaparsanız sevinirim.
elanaz 21

elanaz 21

Kıdemli Üye · 428 mesaj

selamün aleyküm kardeşim hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun bu siteden en güzel şekilde faydalanacağınızdan emin olabilirsiniz huzur verici bilgilendirici bi site allah herkesten razı olsun
hafsaa

hafsaa

Üye · 10 mesaj

selamün aleyküm hoşgeldin:)
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Ve aleykum selam hoşgeldiniz.üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun.allaha emanet olunuz
mervenur16

mervenur16

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Aleyküm selam.Hoşgeldin kardeş..Zamana bırak tanışırsın elbet.
harun78xxx

harun78xxx

Aktif Üye · 64 mesaj

kimse kimseyi tanımasada kardeşiz hepimiz.geçmiş bayramınız kutlu,cumanız mübarek olsun
_SeNaToR_

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj

aramıza hoş geldiniz kardeşler..
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

aleykümselam kardeşim..aramıza hoş geldin,sefalar getirdin..ben de uzun zamandır bu sitedeyim ama kimseyle ayrılıkta görüşmedim ama yine de çok sıcak bir ortam var burda herkesin güzel kalpli olduğunu biliyorum o bana yeter ;)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.