Yardim;kurandaki kisa sureleri nerden ezberliyebilcem???
4.089 görüntülenme · 5 yanıt
_YUSUF_ 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
~ESRA~selamunalykum ablalar abiler arkadaslar.ben bazi namaz suelerini biliyorum(fil,kafirun...gibi).ama Kuranda yazan kisa sureleri de ezberlemek istiyorum.fakat kuran i suan dogru okuyamiyorum ve ordan ezberlemem cok zor benm icin.anasayfada aradigimi bulamadim.bu sureleri turkce okunuslu olarak nerden bulabilirim??bana yardimci olur musunuz?? cooooook sagolun....:a15:
.. :: T.C. BAŞBAKANLIK DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI ::..#
Dinleyebilirsin kardeşim
selametle
emine2ewet kardeşim dua kitapçıklarıo var küçük küçük ceplik bende var çok güzel ondan alırsan bir tane yararlanırsın tamam
Allah razi olsun..alirim almasina da guvenilir mi die tereddut ettim.yani bazen rastgele basimlar oluyo.yayinevi onemli bu hususlarda.ben de daha pek bilmiyorum bu tur yayinlari.yani hangisinden alsam bilemedim.yani ogreniyorum zaten bari duzgun ogreneyim..neyse bulmaya caliscam artik....
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
...
~ESRA~Allah razi olsun..alirim almasina da guvenilir mi die tereddut ettim.yani bazen rastgele basimlar oluyo.yayinevi onemli bu hususlarda.ben de daha pek bilmiyorum bu tur yayinlari.yani hangisinden alsam bilemedim.yani ogreniyorum zaten bari duzgun ogreneyim..neyse bulmaya caliscam artik....
_YUSUF_ kardeşimizin yazdığı gibi Diyanet İşleri güvenilir...
Allah CC. yar ve ayrdımcınız olsun kardeşim...
Buradan Takip Edebilirsiniz...
Tıklayın...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/44017-yardim-kurandaki-kisa-sureleri-nerden-ezberliyebilcem · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kisa kisa Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- kurandaki bütün harfleri bin katı kadar sevap kazandıracak bir selatu selam Hadis-i Şerif 1 cevap
- kanatlı hayvanların helal olusunun kurandaki delili Kuran-ı Kerim meali 4 cevap
- Kurandaki Hidayet nedir? Fıkıh ve Akaîd 2 cevap
- Ramazan ayina ait kisa dualar Dua Listesi 1 cevap
- Kisa Ve özlü Deyimler Atasözleri ve Deyimler 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.