Allahim beni affedermi

1.976 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
günahkarkul

günahkarkul

Aktif Üye · 94 mesaj

Bende sizlerle bişeyler paylaşmak ve sizlerden faydali bilgiler almak istiyorum.benim çok günahim var ve ben affedilmek için hergün allahima yalvariyorum ama affedermi bilmiyorum.eğer düşene bir tekmede sizler vurmayacaksaniz ve bana gerçek mümin kardeşler olacaksaniz bende araniza katilmak isterim
hk8506

hk8506

Kıdemli Üye · 229 mesaj

aramıza hoş geldin kardeşim Rabbim hayırlısı ile daim eder inşallah
Rabbim yardımcınız olur inşallah
Yüce Rabbim çok bağışlayıcıdır unutmayın!...
hibe

hibe

Yeni Üye · 5 mesaj

gunah işlemeyen insan varmı unutma rabbimiz bagışlayandır zararın neresinden donulse kardır
umit_c

umit_c

Kıdemli Üye · 236 mesaj

hoşgeldiniz...gel ne olursan ol gel..kapımız herkese açık:) günah işlemiyen kul yoktur..önemli olan hataların günahların farkına varıp tövbe etmek birdahada yapmamaktır..rabbim hidayet eylesin..selametle
günahkarkul

günahkarkul

Aktif Üye · 94 mesaj

bana cevap yazan kardeşlerim çok sağolun benim ümidimde affedilmek ALLAHIM hepinizden rağzı olsun
bm-7884

bm-7884

Kıdemli Üye · 225 mesaj

öncelikle hoşgeldiniz Rabbim cümlemizi işlediğimiz günahlardan hatalardan dolayı affeylesin Rabbimizin merhameti sonsuzdur tövbe eden hiç günah işlememiş gibidir yeterki hatalarımızın farkına varıp effedılmeyı dıleyelım ve bırdaha aynı hatalara düşmeyelim dua etmekten vazgeçmeyin Allah hidayet versin...selam ve dua ile ...Allah'a emanet olun..
umuthavva

umuthavva

Üye · 13 mesaj

Aramıza hoşgeldin kardeşim kim günahsızki önemli olan tövbe etmen ve ALLAH hepimizin günahlarını affetsin amin.........................
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

Selamün aleyküm kardeşim
Hoşgeldin aramıza üyeliğin hayırlı ve daim olsun
Selam ve dua ile kalın..
günahkarkul

günahkarkul

Aktif Üye · 94 mesaj

allah razı olsun kardeşim saol
sözelci

sözelci

Yeni Üye · 8 mesaj

RABBİMİN rahmeti büyüktür inşallah rabbimin affıyla sevgisni kazanan kullardan olursunuz. dua ederken bizlerden de eksik etmeyin.slm ve dua ile kardeşim
Elemirem

Elemirem

Kıdemli Üye · 201 mesaj

Aramıza hoşgeldin kardeşim kim günahsızdır ki önemli olan tövbe etmen..
ALLAH hepimizin günahlarını affetsin
BETÜLGÜLER

BETÜLGÜLER

Üye · 36 mesaj

Yuce rabbimizin rahmeti boldur kardesim sen tövbe et yeterki
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.