emanet55, post: 831324, member: 86712tamam haklısınız ama büyük bir firma bir ürün piyasaya sürecekse her bir ayrıntıyı düşünmeli..evet ürünün albenisi olması için her türlü şey yapılmı ama birde şöyle düşünün bir müşteri bu ürünü gördüğünde "içindekiler" kısmını okumadan sadece ambalajından etkilenerek uzak durabilir ve almamaya karar verir...ve ülker de böyle bir olayın olabilceği ihtimalini göz önüne alabilir...ben böyle düşünüyorum...
selamün aleyküm 14 yildir gida sektöründe seçkin bir firmada depo sevkiyat şefliği yaptim.bu bilgilerden yola çikarak şöyle açiklayayim.ürün adindanda anlaşilacaği üzere yurt dişi için planlanmiş bir ürün.yurt dişindaki dev marketler zinçiri sahipleri tesko,netto vs.bu gibi ürünlede cam şişede görüldüğü gibi boyun etiketli ürünler talep etmekteler.bil hassa fransiz firmalari ürünlerin içeriğinden ziyade ambalaja önem vermektedirler.evet ülker güvenilirliği ile türkiyede bir piyasa kazanmiş olabilir ama yurt dişi farkli.orda roller değişiyor.ürünün kalitesi kadar yurt dişindaki insanlarin talep ettiği ambalaja yönelmek gerekiyor.
şu anda tüm dünyada şeffaf plastik ürünlerde ve cam şişelerde boyun etiketi kullaniliyor.bu kimisi az kimisi fazla gibi doluluk oranlari görülen şişelerde görsel güzelliğe sebep olmaktadir.