Bütün zevkleri kiran...

1.241 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Bütün zevkleri kıran
Keyifleri kaçıran
Ölümü ,çok hatırlayın
Ölüm içinde, kendinize azik hazirlayin
Unutmayin ki! ölüm insani ansızın yakalar...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

selamünaleyküm kardeşim tevafuk'a bakınız şu an ki sohbette hararetle konuştuğumuz mühim konu.Yürekler daraldı,nefisler köreldi,korku ve endişe ile hissiyatlarımız değişti.

Mevlam bizleri bu duygularda daim etsin sabit kılsın inşaALLAH selametle kalınız.
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Ve aleykümseşam değerli kardeşim
Her daim ölümü nefsimizde yaşamak ümüdi ile
Nitekim, bütün zevkleri bir kelime ile bertaraf edecek bir tek ve mithiş dehşetli bir kelime Rabbim razı olduğu kullarından eylesin bizleri inşaAllah
Selametle kal kardeşim
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeğinize sağlık gerçekten çok önemli anlamlı bir paylaşımdı.
Rabbim bu dünyada ve ahirtte sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin inşallah.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Emanet

Emanet

Mübarek Üye · 3.574 mesaj

selamun aleyküm kardeşim,gerçekten unutulmaması gereken bir konu..bir katkıda bulunayım izninizle,

Hz. Selman öleceği zaman ağladı, 'Seni ağlatan nedir?' diye sorulunca 'dünya için ağlamıyorum. Fakat Hz. Peygamber (s.a.v.) bize dünyadan azığımızın, yolculuğunun azığı gibi olmasını tavsiye etti. (Bunun için ağlıyorum)' dedi.

hk8506

hk8506

Kıdemli Üye · 229 mesaj

Allah razı olsun kardeşim Rabbimin yardımcımız olsun inşallah...
ey nefsim duy ÖLÜM var ÖLÜM!....
elifffff

elifffff

Mübarek Üye · 1.217 mesaj

Selamün aleyküm, Allah razı olsun öz bir paylaşımdı...
selametle kalınız.
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

leyla-1, post: 830484, member: 83985Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun emeğinize sağlık gerçekten çok önemli anlamlı bir paylaşımdı.
Rabbim bu dünyada ve ahirtte sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin inşallah.

emanet55, post: 830497, member: 69715selamun aleyküm kardeşim,gerçekten unutulmaması gereken bir konu..bir katkıda bulunayım izninizle,

Hz. Selman öleceği zaman ağladı, 'Seni ağlatan nedir?' diye sorulunca 'dünya için ağlamıyorum. Fakat Hz. Peygamber (s.a.v.) bize dünyadan azığımızın, yolculuğunun azığı gibi olmasını tavsiye etti. (Bunun için ağlıyorum)' dedi.

hk8506, post: 831414, member: 76367Allah razı olsun kardeşim Rabbimin yardımcımız olsun inşallah...
ey nefsim duy ÖLÜM var ÖLÜM!....

elifffff, post: 831415, member: 52109Selamün aleyküm, Allah razı olsun öz bir paylaşımdı...
selametle kalınız.

Ve aleykumselam
Mevlam cümlemizde razı olsun inşaAllah.

Her canlı ölümü tadacaktır. 'Al-i imran 207'
...............

Allahım! Kur'ân-ı Hakîmin indiği zâtın kendisine, bütün âl ve Ashâbına salât ve selâm eyle.
İslamoğlu

İslamoğlu

Kıdemli Üye · 233 mesaj

Esselamu Aleykum;
Selmani Farisi Hazretlerinden bir ibretlik nasihat da ben yazmak istedim,ayrıca ölümü bize tekrar hatırlattığın içinde sana ayrıca teşekkür ederim.

"Şaşılır şu kimseye ki, dünyaya hırsla sarılır, ama ölüm onu aramaktadır. Unutmuş ama unutulmuş değildir. Güler, ama bilmez ki, Rabbi ondan razı mıdır, yoksa değil midir?"
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

İslamoğlu, post: 831573, member: 86608Esselamu Aleykum;
Selmani Farisi Hazretlerinden bir ibretlik nasihat da ben yazmak istedim,ayrıca ölümü bize tekrar hatırlattığın içinde sana ayrıca teşekkür ederim.

"Şaşılır şu kimseye ki, dünyaya hırsla sarılır, ama ölüm onu aramaktadır. Unutmuş ama unutulmuş değildir. Güler, ama bilmez ki, Rabbi ondan razı mıdır, yoksa değil midir?"

Ve aleykümselam
Katkınızdan dolayı Allah'u teala razı olsun
Selametle

'Sende Öleceksin onlarda öleceklerdir.'cumua 8
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

De ki,kendisinden kaçtığınız ölüm, kesinlikle sizi bulacaktır.Ondan sonra gizli ve açık herşeyi bilen Allah'a götürüleceksiniz ve o size dünyada yaptıklarınızı bildirecektir.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.