hangi çizgi film kahramanısınız
3.719 görüntülenme · 30 yanıt
(35-42 puan): MICKEY MOUSE
Siz iflah olmaz bir romantiksiniz. Söz verirsiniz ve o sözü ne olursa olsun yerine getirirsiniz. Ailenize çok bağlısınız. Annenizi her haftasonu ararsınız, özel günleri asla unutmazsınız.
Tavsiye: Fazla romantizmin sizi gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermeyin.
Hehehee :) çok hoşmuş,,, veee fazla duygusal ve romantik olduğumu da itiraf ediyorum :)
Siz iflah olmaz bir romantiksiniz. Söz verirsiniz ve o sözü ne olursa olsun yerine getirirsiniz. Ailenize çok bağlısınız. Annenizi her haftasonu ararsınız, özel günleri asla unutmazsınız.
Hehehee :) çok hoşmuş,,, veee fazla duygusal ve romantik olduğumu da itiraf ediyorum :)
gumus_89(35-42 puan): MICKEY MOUSE
gözlerinie saglık kardeşim mıckey mouse hanım :)romantik kardeşim
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
MICKEY MOUSE
bende bu çıktım eline sağlık selametle
bende bu çıktım eline sağlık selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/43663-hangi-cizgi-film-kahramanisiniz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- arapça esselam arabic Allah dini çocuk animasyon çizgi film ilahi Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 6 cevap
- Çizgi film izlemeyi sever misiniz? İslam'da Aile Hayatı 5 cevap
- Tuva (Tehlikeli Yariş) Çizgi Film izle & indir Dini Filmler 4 cevap
- Hangi IRK, Hangi MESLEK? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 22 cevap
- Hangi peygamber hangi meslektendi? Peygamberlerimiz 5 cevap
- hangi karakter hangi hastaliga yakalaniyor??? Sağlık ve Yaşam 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.