Anlamak için oku!

1.095 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

selamünaleyküm kardeşim her daim sizden hayırlı paylaşımların geleceğini bildiğimden bakmadan geçemedim.Güzel ve faydalı bir paylaşım olmuş.

kendimize soracağız bir çok soru var tabiki cevaplarınıda almamız ve yaşamımızda uygulamamız da gereklidir.......

selam ve yürekten samimi dualrımla selametle kalınız kardeşim.
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

selamün aleyküm kardeşim okuduğumuz hiç bir surenin ayetin anlamını bilmiyoruz kuran okununca tıpkı bu turist gibi bana gizemli ilahi bir ses gibi geliyor yüreyim zikre başlıyor ama hiç birşey anlamıyorum en çok anlamadığım şey biz müslümanız ve okularımızda muhakkak arapça dersi işlenmeli yoksa sonumuz hüsrandır ALLAH CC muhafaza emeyine sağlık kardeşim çok önemli ve nasihat verici bir paylaşımdı selametle kal
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

_KAAN_selamünaleyküm kardeşim her daim sizden hayırlı paylaşımların geleceğini bildiğimden bakmadan geçemedim.Güzel ve faydalı bir paylaşım olmuş.

kendimize soracağız bir çok soru var tabiki cevaplarınıda almamız ve yaşamımızda uygulamamız da gereklidir.......

selam ve yürekten samimi dualrımla selametle kalınız kardeşim.

Ve aleykümselam değerli kardeşim
Paylaşıma katkılarınızdan dolayı teşekkürü bir borç biliriz
Allah'u tealaya emanet olunuz
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

dinciselamün aleyküm kardeşim okuduğumuz hiç bir surenin ayetin anlamını bilmiyoruz kuran okununca tıpkı bu turist gibi bana gizemli ilahi bir ses gibi geliyor yüreyim zikre başlıyor ama hiç birşey anlamıyorum en çok anlamadığım şey biz müslümanız ve okularımızda muhakkak arapça dersi işlenmeli yoksa sonumuz hüsrandır ALLAH CC muhafaza emeyine sağlık kardeşim çok önemli ve nasihat verici bir paylaşımdı selametle kal

Ve Aleykümselam kardeşim
Bütün gayemiz 'Allah'u teala bize ne dedi' olması gerekirken malesef şeytan boş durmayıp bizleri sonu olamayan şeylerle meşgul ediyor.
Allah'u teala yardımcımız olsun şeytanın insanların nefsimizin şerrinden bizi korusun.Mevlam hepimizi kur'an'ı anlayan müminlerden eylesin inşaAllah
Selametle kalın Allah'u tealaya emanet olun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.