Tükeniyorum Ya Rab'bim

2.215 görüntülenme · 26 yanıt

Paylaş:
ebrar_reyyan

ebrar_reyyan

Kıdemli Üye · 373 mesaj

Tükeniyorum Rabbim! Yalnız kaldığımı düşünüp, varlığının her an, her noktada tezahür ettiğini, beni devamlı koruyup gözettiğini, gönlümden geçenlere dahi cevap verdiğini unuttuğum an! "Rabbim" demeyi unuttuğumda tükeniyorum!

Diriliyorum Rabbim! Sana yaslandığım, Sana güvendiğim, Seninle başlayıp, Seninle devam ettiğim, tüm işlerimi Sana havale ettiğim an! "Ne güzel dostsun" dediğimde diriliyorum.

Tükeniyorum Rabbim! Tüm sevdiklerimden; anne babamdan, canandan, ten kafesindeki candan yakın olduğunu bilerek, ellerimi Sana açmayı, Senden çözüm, Senden çare beklemeyi unuttuğum an! "Bu dertler neden bana?" dediğimde tükeniyorum.

Diriliyorum Rabbim! Havayı soluyup Seninle dolduğum, gözümü açtığımda Seni bulduğum,en sağlıklı irtibatı Seninle kurduğum , tüm dünya bana küsse de Seni umduğum an! "Kahrın da hoş , lütfun da hoş" dediğimde diriliyorum.

Tükeniyorum Rabbim! Hayat enkazı altında kaldığımda, çekiç misali zaman beynime vurduğunda.. Hayal, ideal diye, küçük hedefler peşinde koştuğumda ... Dünya meşgalesine dalıp, bir cenneti, bir azabı, bir de ölümü unuttuğumda ... "Beni affet" demeyi azalttığımda tükeniyorum.

Diriliyorum Rabbim! Yandığımda Seninle söndüğüm,Seni anıp ruhumu güldürdüğüm, O sırlı gücünden kuvvet aldığım, Seninle yürüdüğüm,dua ederek Seninle konuştuğumda...içimdeki tüm ırmaklar sana kavuştuğunda... ruhum kitabın ve secdenle buluştuğunda.. " Yarab, bırakma ellerimi" dediğimde diriliyorum . Yeniden canlanıyor, canıma can katıyorum! Canımda Sen buluyorum! Seninle huzur doluyorum!

Dirilişlerim dostluğunun tercümesidir. Seni yar bilişimin, yoluna serdar oluşumun, sözlerinle hemhal oluşumun işaretidir. Dirilişlerim, anahtarıdır sana açılan tüm kapıların... O kapılar önünde gösterebileceğim en güzel beraattir . Dirilişlerim, tüm yangınlardan firar edişimdir.

Sonu olmayan bir tebessüm! Ruhumun ebedi dosta, yegane vuslata ilerleyişidir. "La ilahe illallah" ,Senden başka yok ilah diyerek, kendimi Sana emanet edişimdir. Engelle tükenişimi. Kabul buyur dostluğuna. Dirilt beni Rabbim!..
amin

ardam_47

ardam_47

Kıdemli Üye · 207 mesaj

Dirilt beni ya rabb! Rahmetini biran olsun eksik etme üstümüzden allahım..
Elemirem

Elemirem

Kıdemli Üye · 201 mesaj

Allah'ım iyi ki Müslüman'ız iyi ki kalbimizde inanç var Çok şükür..
ebrar_reyyan

ebrar_reyyan

Kıdemli Üye · 373 mesaj

çok şükür yarabbim.....
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

Selamün aleyküm kardeşim
Allah razı olsun eline emeğine sağlık çok güzelmiş...
Okurken titrediğimi hissettim ..Rabbim şükürler olsun verdiğin bütün nimetlere...Amin..
Selam ve dua ile kalın
nermin.demir

nermin.demir

Kıdemli Üye · 390 mesaj

Elhamdülillah müslümanız.Çok şükür. yarabbim
nrydmrl

nrydmrl

Kıdemli Üye · 471 mesaj

ebrar_reyyan

Tükeniyorum Rabbim! Yalnız kaldığımı düşünüp, varlığının her an, her noktada tezahür ettiğini, beni devamlı koruyup gözettiğini, gönlümden geçenlere dahi cevap verdiğini unuttuğum an! "Rabbim" demeyi unuttuğumda tükeniyorum!

Diriliyorum Rabbim! Sana yaslandığım, Sana güvendiğim, Seninle başlayıp, Seninle devam ettiğim, tüm işlerimi Sana havale ettiğim an! "Ne güzel dostsun" dediğimde diriliyorum.

Tükeniyorum Rabbim! Tüm sevdiklerimden; anne babamdan, canandan, ten kafesindeki candan yakın olduğunu bilerek, ellerimi Sana açmayı, Senden çözüm, Senden çare beklemeyi unuttuğum an! "Bu dertler neden bana?" dediğimde tükeniyorum.

Diriliyorum Rabbim! Havayı soluyup Seninle dolduğum, gözümü açtığımda Seni bulduğum,en sağlıklı irtibatı Seninle kurduğum , tüm dünya bana küsse de Seni umduğum an! "Kahrın da hoş , lütfun da hoş" dediğimde diriliyorum.

Tükeniyorum Rabbim! Hayat enkazı altında kaldığımda, çekiç misali zaman beynime vurduğunda.. Hayal, ideal diye, küçük hedefler peşinde koştuğumda ... Dünya meşgalesine dalıp, bir cenneti, bir azabı, bir de ölümü unuttuğumda ... "Beni affet" demeyi azalttığımda tükeniyorum.

Diriliyorum Rabbim! Yandığımda Seninle söndüğüm,Seni anıp ruhumu güldürdüğüm, O sırlı gücünden kuvvet aldığım, Seninle yürüdüğüm,dua ederek Seninle konuştuğumda...içimdeki tüm ırmaklar sana kavuştuğunda... ruhum kitabın ve secdenle buluştuğunda.. " Yarab, bırakma ellerimi" dediğimde diriliyorum . Yeniden canlanıyor, canıma can katıyorum! Canımda Sen buluyorum! Seninle huzur doluyorum!

Dirilişlerim dostluğunun tercümesidir. Seni yar bilişimin, yoluna serdar oluşumun, sözlerinle hemhal oluşumun işaretidir. Dirilişlerim, anahtarıdır sana açılan tüm kapıların... O kapılar önünde gösterebileceğim en güzel beraattir . Dirilişlerim, tüm yangınlardan firar edişimdir.

Sonu olmayan bir tebessüm! Ruhumun ebedi dosta, yegane vuslata ilerleyişidir. "La ilahe illallah" ,Senden başka yok ilah diyerek, kendimi Sana emanet edişimdir. Engelle tükenişimi. Kabul buyur dostluğuna. Dirilt beni Rabbim!..
amin

canıma can katıyorum! Canımda Sen buluyorum! Seninle huzur doluyorum!Dirilişlerim dostluğunun tercümesidir. Seni yar bilişimin, yoluna serdar oluşumun, sözlerinle hemhal oluşumun işaretidir. Dirilişlerim, anahtarıdır sana açılan tüm kapıların... O kapılar önünde gösterebileceğim en güzel beraattir . Dirilişlerim, tüm yangınlardan firar edişimdir.

NE GÜZELDEYAZMIŞIN CANIM DOSTUM ELİNE DİLİNE VEDE YÜREĞİNE SAĞLIK RABBİM RAZI OLSUN SENDENB)
ebrar_reyyan

ebrar_reyyan

Kıdemli Üye · 373 mesaj

ALLAH sizden de razı olsun sagolun
ebrar_reyyan

ebrar_reyyan

Kıdemli Üye · 373 mesaj

"Rabbim" demeyi unuttuğumda tükeniyorum!

Rabbim demeyi unutmayı nasip etme bize her an adın dilimizde kalbimizde olsun....
Bi_iznillah

Bi_iznillah

Kıdemli Üye · 299 mesaj

Engelle tükenişimi. Kabul buyur dostluğuna. Dirilt beni Rabbim!..
ebrar_reyyan

ebrar_reyyan

Kıdemli Üye · 373 mesaj

edas

edas

Kıdemli Üye · 151 mesaj

Selam aleykum
cok guzel, Allah razi olsun
AşkŞairi

AşkŞairi

Kıdemli Üye · 121 mesaj

Affet Allahim

Affet Allahim

amiiin

Aglat secdede
Aglat gizlice
Affet Allahim
Yönelt tövbeye

Bataga batmisim
Pislige dalmisim
Affet Allahim
Haddimi asmisim

Iblise aldandim
Zamani harcadim
Affet Allahim
Kendimi yiprattim

Azdiran nefsimden
Her tür pislikten
Affet Allahim
Kurtar iblisten

AskSairi 15/08/04
ebrar_reyyan

ebrar_reyyan

Kıdemli Üye · 373 mesaj

Aglat secdede
Aglat gizlice
Affet Allahim
Yönelt tövbeye
nrydmrl

nrydmrl

Kıdemli Üye · 471 mesaj

...............................
ebrar_reyyan

ebrar_reyyan

Kıdemli Üye · 373 mesaj

Tükeniyorum Rabbim! Hayat enkazı altında kaldığımda, çekiç misali zaman beynime vurduğunda.. Hayal, ideal diye, küçük hedefler peşinde koştuğumda
nrydmrl

nrydmrl

Kıdemli Üye · 471 mesaj

güncelleme
F!L!Z

F!L!Z

Üye · 16 mesaj

RAB'BİM yolundan ayırmasın. Allah hepinizden razı olsun.
inam_9

inam_9

Kıdemli Üye · 271 mesaj

--------------------------------------------------------------------------------

Amİn deĞerlİ kardeŞİm. rabbİm bİzlerİ duasi kabul edİlen kurtuluŞa eren kullarindan eylesİn İnŞ!...
_
HAMD ALLAH'A,SALAT VE SELAM ALLAH'IN RESULÜ'NE,ONUN KERİM ARKADAŞLARINA,EHL-İ BEYTİNE VE İZİNDE YÜRÜYENLERE OLSUN
berra1

berra1

Üye · 46 mesaj

Dırılt benı yarabbım.......cok sukur müslümanız.....Rabbım nefsımıze uydurmasın inş.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.