100 şehit sevabı almak isteyen erkekler
3.088 görüntülenme · 13 yanıt
Güllerin Efendisi, "hayırlı erkeğin, annenin çocuğuna lütuf ve merhameti gibi hanımını şefkatle karşılayan, acıyan, lütfeden, tatlılık ve yumuşaklıkla muamele eden erkek olduğunu bu davranışlarının yüz şehitlik makamıyla eşitlendiğini" söylüyor.
nurışığıAlah razı olsun kardeşim paylaşım çok güzeldi
selamun aleyküm Rabbimiz razı olsun inşaallah
abı_hayatRabbim razı olsun çok güzel bir paylaşım. tabi anlayıp, ibret alana...
selamun aleyküm Rabbimiz razı olsun inşaallah hayırlı günler
DualarafukaraSüperdi ALLAH razı olsun.RAB'im sünneti seniyeyi yaşayan yaşatan kullarından eylesin.
selamun aleyküm amin inşallah
Rabbimiz razı olsun kardeşim. İnşallah Yüce Yaradanımız bizleride o erkeklerden eyler de 100 şehit sevabına nail oluruz (AMİN)
hk8506Allah razı olasun paylaşımın için gerçekten anlayabilene çok güzel bir mesaj
selamun aleyküm Rabbimiz anlayabilmeyi nasip eylesin inşaallah
hayırlı günler
azizislam[ı]allah razı olsun kardeşim okurken birden heycanlandım titredim şu minnete bak şu lütufa bak allah tekrar tekrar razı olsun bilgisayarıma kaydettim.[/ı]
sağolun kardeşim cümlemizden inşaallah...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/43579-100-sehit-sevabi-almak-isteyen-erkekler · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- KİM 80.000 melek,80.000 şehit,80.000 Abid SEVABI (DAHASI SIĞMAZ) KAZANMAKİSTER BU DUA Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 3 cevap
- 40 defa kabul olmuş hac sevabı almak için bu duayı okuyun Dua Bölümü 159 cevap
- Sadaka Sevabı Almak İçin Dua Listesi 40 cevap
- 5 dakikada Kuran'ı hatim sevabı almak isteyenler Dini sohbet 6 cevap
- ikiyüzyirmidörtbin peygamber sevabı kazanmak isteyen okusun lütfen Dini sohbet 2 cevap
- aşkla şehit olmak isteyen var mı Kıssadan Hisse 10 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.