herkes birbirini ne kadar tanıyor burda önyargılı davranıyormusunuz birbirinizle tanışma olanakları oluşturuyormusnuz birbirinize ne kadar güveniyorsunuz
islamiyet gen tr olarak burda cemaatmısınız ?
519 görüntülenme · 1 yanıt
bazen ne dudaktan cıkan nede kalpdenb gelen birbirini tutamaz gun gelır yanıbasınızdakı varlık bile sizi saşırtıverırı mumklun mu tepeden tırnaga cok ıyı tanımak bence degıl...onyargılı sahsım adıma davranıyorum gaflete dustugumuz anlar oluyor kı malesef..tanıma olanagı elbette sunuluyor burda kanaatım o en azından..ama bişlirim ki insan tanımak istedıgını acar kapılarını kımı tanımak isterse ona yonelır herkesın birbirini tanıma olanagı yok tabıkı..olmamasıda dogru...
guven konusuna gelınnce
bildigim kadarıyla kıymetın yaklaşmasına yakın gu8ven diye bişey kalmayacakmiş bunu bi yazıda okumuştum dogrulugundan emın degılım..
guvenmek helede sanla ortamda birine guvenmek cok zor cunku insan beser hataya mayilli yalan a hele bi adım yakın malesef..
guven konusuna gelınnce
bildigim kadarıyla kıymetın yaklaşmasına yakın gu8ven diye bişey kalmayacakmiş bunu bi yazıda okumuştum dogrulugundan emın degılım..
guvenmek helede sanla ortamda birine guvenmek cok zor cunku insan beser hataya mayilli yalan a hele bi adım yakın malesef..
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/43526-islamiyet-gen-tr-olarak-burda-cemaatmisiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- "Ben Rahmet Olarak Gönderildim Lanetleyici Olarak Değil " Hadis-i Şerif 1 cevap
- İslamiyet'te tesettür ve İslamiyet öncesi Arap Kültürü İslam'da Aile Hayatı 5 cevap
- sevilmiyorum diyorsan oku sebebi burda yazılı Güzel Sözler 6 cevap
- En yeni ilahiler burda... İlahiler ve Ezgiler 4 cevap
- ilahi yada video aramayın hepsi burda buyrun İlahiler ve Ezgiler 4 cevap
- Bende yeniyim ve burda olmaktan keyifliyim Tanışma Köşesi 10 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.