Aşıkmısın??
8.815 görüntülenme · 88 yanıt
deniz yıldızımaşallah yaa amma aşık varmışş,hepsi bu konuda ortaya çıktı:D
ben hiç karışmayımm;)
:a31:sen hiiçççç karışma zaten......:a01:
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
NFK
YAGMURBEY
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
..........................
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
NFK
NFK
........ İman sahipleri ise Allah’a sevgide çok kararlı ve taşkındır… [Bakara:165]
Ey eşi benzeri olmayan Azîz olan, Ey Aşk kaynağı, sevilen gerçek ve Tek mutlak varlık, Vedûd olan Allah’ım, Yühibbûnehüm kehubbîllâh, vellezîne âmenû eşeddu hubben lillâh ()âyetinin sırrıyla, lütfuyla, ülfetiyle, yakînlığıyla Hak Dostlarına karşı kullarının kalplerine sevgi, sadakat,meveddet eyle.. ki böylece bu kullarının Hakka itaat etsinler ve boyun eğsinler Yâ Rabbi, Senin emirlerini kendi aklımıza değil aklımızı ve fiilimizi senin emirlerine uydurmayı senin hoşnutluğuna vardırmayı nasib et ya Rabbi
Ey eşi benzeri olmayan Azîz olan, Ey Aşk kaynağı, sevilen gerçek ve Tek mutlak varlık, Vedûd olan Allah’ım, Yühibbûnehüm kehubbîllâh, vellezîne âmenû eşeddu hubben lillâh ()âyetinin sırrıyla, lütfuyla, ülfetiyle, yakînlığıyla Hak Dostlarına karşı kullarının kalplerine sevgi, sadakat,meveddet eyle.. ki böylece bu kullarının Hakka itaat etsinler ve boyun eğsinler Yâ Rabbi, Senin emirlerini kendi aklımıza değil aklımızı ve fiilimizi senin emirlerine uydurmayı senin hoşnutluğuna vardırmayı nasib et ya Rabbi
selamun aleykum .
konu içerisinde arada bir mesaj yazıyorum ..
istiyorum ki konu o seyirde devam etsin . yani en gerçek aşk , tek aşk **ilahi aşk**
ama ne hikmetse konu dönüp dolaşıp beşeri aşk! lara geliyor ...onlarada aşk denirse ..
yinede hayır olsun bakalım bunun sonu nereye varacak .. : )
rabbim cümlemize hidayet nasip etsin inşaALLAH
SELAM VE DUA İLE
konu içerisinde arada bir mesaj yazıyorum ..
istiyorum ki konu o seyirde devam etsin . yani en gerçek aşk , tek aşk **ilahi aşk**
ama ne hikmetse konu dönüp dolaşıp beşeri aşk! lara geliyor ...onlarada aşk denirse ..
yinede hayır olsun bakalım bunun sonu nereye varacak .. : )
rabbim cümlemize hidayet nasip etsin inşaALLAH
SELAM VE DUA İLE
Umutsuz olduğu bir anda
Sevmek ister her insan
Birazcık şanslıysan
Neden olmasın
Kendinden emin değilsen sevme
Bensiz mutluysan
Hep öyle kal
Eğer her gece yattığında
Büyülü düşler sana
Benden bahsediyorsa
Hemen tatlı uykundan uyan
Çünkü ben hiç uyuyamam
Seni düşündüğüm zaman
Benki sevmekten hiç usanmam
(Pinhani)
Sevmek ister her insan
Birazcık şanslıysan
Neden olmasın
Kendinden emin değilsen sevme
Bensiz mutluysan
Hep öyle kal
Eğer her gece yattığında
Büyülü düşler sana
Benden bahsediyorsa
Hemen tatlı uykundan uyan
Çünkü ben hiç uyuyamam
Seni düşündüğüm zaman
Benki sevmekten hiç usanmam
(Pinhani)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/43467-asikmisin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.