Gençsin güzelsin..
3.902 görüntülenme · 49 yanıt
ağbet, post: 823300, member: 60391bende kapanmayı düşünüyorum ancak.benim şu anda ne engelliyor bilemiyorum.başörtüsü aldım duruyor.neden cesaret edemiyorum:(
Kapanmadan önce,kapandığımda,kapandıktan sonra zorluk çektiğim zamanlar oldu.Kapanalı 4 yıl oldu.Şu an ki aklım olsaydı daha erken kapanırdım.Hayatımın en güzel 4 senesiydi.Çok şükür ki Allah kapanmayı nasip etti. Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.268
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.171 mesaj
...Selamünaleykum...
...Selamünaleykum...
...Selamünaleykum...
ebrar_reyyan, post: 823286, member: 76367saol mavci ne güzel anlatmıssın
Allah CC. razı olsun kardeşim...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Selamun aleyküm
Arkadaşlar kardeşlerim...geniş bir çevrem var her kesimden insanla muhatab oluyorum işim gereği.. insanları dinlemeyi severim.. doğruları alır yanlışları kulllanmamaya çalışırım hayatımda.. bukadar sohbet ve dinlemekten çıkardıım sonuç şudur...açık kızlar evet bakılır arkasından koşulur oynanır elde edilir yol ortasında bırakılır..... sebep kolay görülürler... bir erkek baktığınızda inancı zayıf vs... açıklarla gezer tozar .. sonra bir bakarsınız hanımhanımcık tesettürlü bir hanımla evlenir... anlayamazsınız...gezme tozmaya evet amaaaaa.... evleneceğim çocuklarıma anne deyince dinine bağlı tesettürlü hanım istiyorlar... lafın özü şu... dalga geçilmek isteyen kız kardeşimiz varsa açılsın... evlenmek düzgün bir ailem olsun diyende yolunda ilerler....ben sizler kadar çok bilgili değilim yeni yeni okuyorum öğrenmeye çalışıyorum bilmediklerimi.. şu eserde böyle diye dayanaklı fikirler değil bunlar... benim içimden gelenler...şunuda belirteyim samimi bir şekilde kapanan kızların içindeki nur yüzüne vuruyor... bence daha büyük bir güzellik olamaz..huzur veren .. tanımayan birinin baktığında kardeş olarak görmesi.. bence çok güzel bir durum....
Arkadaşlar kardeşlerim...geniş bir çevrem var her kesimden insanla muhatab oluyorum işim gereği.. insanları dinlemeyi severim.. doğruları alır yanlışları kulllanmamaya çalışırım hayatımda.. bukadar sohbet ve dinlemekten çıkardıım sonuç şudur...açık kızlar evet bakılır arkasından koşulur oynanır elde edilir yol ortasında bırakılır..... sebep kolay görülürler... bir erkek baktığınızda inancı zayıf vs... açıklarla gezer tozar .. sonra bir bakarsınız hanımhanımcık tesettürlü bir hanımla evlenir... anlayamazsınız...gezme tozmaya evet amaaaaa.... evleneceğim çocuklarıma anne deyince dinine bağlı tesettürlü hanım istiyorlar... lafın özü şu... dalga geçilmek isteyen kız kardeşimiz varsa açılsın... evlenmek düzgün bir ailem olsun diyende yolunda ilerler....ben sizler kadar çok bilgili değilim yeni yeni okuyorum öğrenmeye çalışıyorum bilmediklerimi.. şu eserde böyle diye dayanaklı fikirler değil bunlar... benim içimden gelenler...şunuda belirteyim samimi bir şekilde kapanan kızların içindeki nur yüzüne vuruyor... bence daha büyük bir güzellik olamaz..huzur veren .. tanımayan birinin baktığında kardeş olarak görmesi.. bence çok güzel bir durum....
ağbet, post: 823300, member: 60391bende kapanmayı düşünüyorum ancak.benim şu anda ne engelliyor bilemiyorum.başörtüsü aldım duruyor.neden cesaret edemiyorum:(
bence böyle bişeye hemen cesaret etmelisin .ama sakın ha kimsenin lafı seni yıldırmasın kimse seni engellemesin.her lafa karşı ayakta ve yılmadan durmalısınki karşındakiler sonunda yenilsin:a26:
selamün aleyküm dış güzellik önemli değil deriz herzaman en azından ben öyle düşünüyorum ve herkesin herşeyi görmesi taraftarı değilim karşıdaki insanın görmesi gereken bence sadece kalp güzelliğidir sadece kalbimiz güzel olsun zaten o güzel olduktan sonra çuvalda giyilse kişi güzeldir kalbin dışa yansımasıdır.
nasıl bakarsan öyle görürsün.
emimur, post: 839586, member: 47253selamün aleyküm dış güzellik önemli değil deriz herzaman en azından ben öyle düşünüyorum ve herkesin herşeyi görmesi taraftarı değilim karşıdaki insanın görmesi gereken bence sadece kalp güzelliğidir sadece kalbimiz güzel olsun zaten o güzel olduktan sonra çuvalda giyilse kişi güzeldir kalbin dışa yansımasıdır.
her şeyden önemlisi hemde en önemlisi İMAN GÜZELLİĞİ
gerçekten bir bayanın inancı sağlam olmalı.yoksa şeytanlık yapanlar çok.allah öyle insanlardan bizleri uzak tutsun.onlara da sağlam inanç nasip etsin
emimur, post: 839586, member: 47253selamün aleyküm dış güzellik önemli değil deriz herzaman en azından ben öyle düşünüyorum ve herkesin herşeyi görmesi taraftarı değilim karşıdaki insanın görmesi gereken bence sadece kalp güzelliğidir sadece kalbimiz güzel olsun zaten o güzel olduktan sonra çuvalda giyilse kişi güzeldir kalbin dışa yansımasıdır.
Nasıl bakarsan öyle görürsün.
selamun aleyküm emimur kardeşim .
çok güzel ifade etmişin kalbi ve imani güzel olmali insanin
iyi bakan göz iyi görür iyi gören iyi düşünür iyi düşünende iyiyi yaşar.insanin içi güzel olmadikça ne giyerse giysin birşey ifade etmez .
Allaha emanet ol.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/43464-gencsin-guzelsin · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.