Gençsin güzelsin..

3.902 görüntülenme · 49 yanıt

Paylaş:
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

ben kapandığımda 12 yaşındaydım bu gibi sözleri uzun yıllar duydum. gerçekten güzel bir konuya değinmişsiniz emeğinize sağlık...
ağbet

ağbet

Üye · 29 mesaj

bende kapanmayı düşünüyorum ancak.benim şu anda ne engelliyor bilemiyorum.başörtüsü aldım duruyor.neden cesaret edemiyorum:(
nickyok

nickyok

Aktif Üye · 67 mesaj

belki benim gibi cevrenden etkileniyosundur ama boşwer kimseyi takmamayı ben öğrendim inşallah allah sanada kapanmayı nasip eder..
asirastr

asirastr

Aktif Üye · 54 mesaj

ağbet, post: 823300, member: 60391bende kapanmayı düşünüyorum ancak.benim şu anda ne engelliyor bilemiyorum.başörtüsü aldım duruyor.neden cesaret edemiyorum:(

Kapanmadan önce,kapandığımda,kapandıktan sonra zorluk çektiğim zamanlar oldu.Kapanalı 4 yıl oldu.Şu an ki aklım olsaydı daha erken kapanırdım.Hayatımın en güzel 4 senesiydi.Çok şükür ki Allah kapanmayı nasip etti. Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.
asirastr

asirastr

Aktif Üye · 54 mesaj

Açılan konu da çok hoşuma gitti. Allah hepinizden razı olsun.
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.171 mesaj

...Selamünaleykum...

...Selamünaleykum...

ebrar_reyyan, post: 823286, member: 76367saol mavci ne güzel anlatmıssın

Allah CC. razı olsun kardeşim...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
nrydmrl

nrydmrl

Kıdemli Üye · 471 mesaj

selamün aleyküm güzel kardeşlerim hepiniz okadar güzel yorumlar yazmişsinizki Allah hepinizden razi olsun
osmank

osmank

Üye · 15 mesaj

Selamun aleyküm

Arkadaşlar kardeşlerim...geniş bir çevrem var her kesimden insanla muhatab oluyorum işim gereği.. insanları dinlemeyi severim.. doğruları alır yanlışları kulllanmamaya çalışırım hayatımda.. bukadar sohbet ve dinlemekten çıkardıım sonuç şudur...açık kızlar evet bakılır arkasından koşulur oynanır elde edilir yol ortasında bırakılır..... sebep kolay görülürler... bir erkek baktığınızda inancı zayıf vs... açıklarla gezer tozar .. sonra bir bakarsınız hanımhanımcık tesettürlü bir hanımla evlenir... anlayamazsınız...gezme tozmaya evet amaaaaa.... evleneceğim çocuklarıma anne deyince dinine bağlı tesettürlü hanım istiyorlar... lafın özü şu... dalga geçilmek isteyen kız kardeşimiz varsa açılsın... evlenmek düzgün bir ailem olsun diyende yolunda ilerler....ben sizler kadar çok bilgili değilim yeni yeni okuyorum öğrenmeye çalışıyorum bilmediklerimi.. şu eserde böyle diye dayanaklı fikirler değil bunlar... benim içimden gelenler...şunuda belirteyim samimi bir şekilde kapanan kızların içindeki nur yüzüne vuruyor... bence daha büyük bir güzellik olamaz..huzur veren .. tanımayan birinin baktığında kardeş olarak görmesi.. bence çok güzel bir durum....
nrydmrl

nrydmrl

Kıdemli Üye · 471 mesaj

ağbet, post: 823300, member: 60391bende kapanmayı düşünüyorum ancak.benim şu anda ne engelliyor bilemiyorum.başörtüsü aldım duruyor.neden cesaret edemiyorum:(

bence böyle bişeye hemen cesaret etmelisin .ama sakın ha kimsenin lafı seni yıldırmasın kimse seni engellemesin.her lafa karşı ayakta ve yılmadan durmalısınki karşındakiler sonunda yenilsin:a26:
EFECE

EFECE

Mübarek Üye · 515 mesaj

Kadin iyi bozulmuştur ama teşekkürlerr çok güzel bir cevap vermiş kiz
nrydmrl

nrydmrl

Kıdemli Üye · 471 mesaj

evet güzel cvp
oznuragan

oznuragan

Aktif Üye · 57 mesaj

Allah razı olsun kardeşim çok güzel bahsetmişsiniz Allah a emanet olun
bm-7884

bm-7884

Kıdemli Üye · 225 mesaj

ortunmek güzel tabiki bilinçli örtünmek
nrydmrl

nrydmrl

Kıdemli Üye · 471 mesaj

oznuragan, post: 830736, member: 87667Allah razı olsun kardeşim çok güzel bahsetmişsiniz Allah a emanet olun

Allah hepimizden razı olur inşallah sizde Allah a emanet olun
nrydmrl

nrydmrl

Kıdemli Üye · 471 mesaj

gençsin güzelsin derler aldanmaaaaa
emimur

emimur

Kıdemli Üye · 157 mesaj

selamün aleyküm dış güzellik önemli değil deriz herzaman en azından ben öyle düşünüyorum ve herkesin herşeyi görmesi taraftarı değilim karşıdaki insanın görmesi gereken bence sadece kalp güzelliğidir sadece kalbimiz güzel olsun zaten o güzel olduktan sonra çuvalda giyilse kişi güzeldir kalbin dışa yansımasıdır.
nasıl bakarsan öyle görürsün.
nrydmrl

nrydmrl

Kıdemli Üye · 471 mesaj

emimur, post: 839586, member: 47253selamün aleyküm dış güzellik önemli değil deriz herzaman en azından ben öyle düşünüyorum ve herkesin herşeyi görmesi taraftarı değilim karşıdaki insanın görmesi gereken bence sadece kalp güzelliğidir sadece kalbimiz güzel olsun zaten o güzel olduktan sonra çuvalda giyilse kişi güzeldir kalbin dışa yansımasıdır.
nasıl bakarsan öyle görürsün.

her şeyden önemlisi hemde en önemlisi İMAN GÜZELLİĞİ
yağmur ufuk

yağmur ufuk

Yeni Üye · 5 mesaj

gerçekten bir bayanın inancı sağlam olmalı.yoksa şeytanlık yapanlar çok.allah öyle insanlardan bizleri uzak tutsun.onlara da sağlam inanç nasip etsin
nrydmrl

nrydmrl

Kıdemli Üye · 471 mesaj

yağmur ufuk, post: 839593, member: 65549gerçekten bir bayanın inancı sağlam olmalı.yoksa şeytanlık yapanlar çok.allah öyle insanlardan bizleri uzak tutsun.onlara da sağlam inanç nasip etsin

amin kardeşim amin..
İMREN

İMREN

Kıdemli Üye · 212 mesaj

emimur, post: 839586, member: 47253selamün aleyküm dış güzellik önemli değil deriz herzaman en azından ben öyle düşünüyorum ve herkesin herşeyi görmesi taraftarı değilim karşıdaki insanın görmesi gereken bence sadece kalp güzelliğidir sadece kalbimiz güzel olsun zaten o güzel olduktan sonra çuvalda giyilse kişi güzeldir kalbin dışa yansımasıdır.
Nasıl bakarsan öyle görürsün.

selamun aleyküm emimur kardeşim .
çok güzel ifade etmişin kalbi ve imani güzel olmali insanin
iyi bakan göz iyi görür iyi gören iyi düşünür iyi düşünende iyiyi yaşar.insanin içi güzel olmadikça ne giyerse giysin birşey ifade etmez .
Allaha emanet ol.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.